Neden mesaj atmiyor ?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Benim 1 aydir konustugum bi cocuk bar ayni unideyiz ilk zamanlar her an mesaj atardi bikac saat konusmayinca naptin falan derdi. Sonra bikac kez bulustuk hep o dedi bulusalim diye normal arkadas gibi takildik ama. Belki de cidden sadece arkadas olduk bilemiyorum. Neyse simdi nerdeyse hic ilgilenmiyor benimle en son dun aksam konustuk hic mesaj atmiyor bugun konusmadik mesela. Haftasonu ders calismak icin sozlestik falan o dedi birlikte calisalim diye sinavlarimiz geliyo zaten oda ders calisiyo suan bende surekli mesajlasamayiz zaten ama whatsappa giriyo o kadar hani bi napiyosun yazamiyomu anlamiyorum? Konusmak istemese gorusmek de istemez diye dusunuyorum? Boyle dusunmektn sinavlarima odaklanamiyorum yaaa niye boyle bu :110:

Muhtemelen mesajlasacak baska bir kiz buldu:)
Erkekler arkadas da olsa kizlarla mesajlasmayi zaman gecirmeyi severler.
Sevgiliyi bulunca da pabucu dama atarlar :KK53:

Başkasıyla yazışıyordur. Sizden daha çok hoşlandığı bir kız bulmuştur.

Hatta belki kızlarla ciddi birşey düşünmüyordur ve 1 ay içindeki buluşmalarda sizinle ''istediği tarz'' şeyler yaşayamacağını anlayıp başkasına yönelmiştir.

Başkasıyla yazışıyordur. Sizden daha çok hoşlandığı bir kız bulmuştur.

Hatta belki kızlarla ciddi birşey düşünmüyordur ve 1 ay içindeki buluşmalarda sizinle ''istediği tarz'' şeyler yaşayamacağını anlayıp başkasına yönelmiştir.

Olabilir ama sonucta oyle olsa tamamen keserdi konusmayi gorusmek istedgi soyluyor bulusalim diyo

Benim 1 aydir konustugum bi cocuk bar ayni unideyiz ilk zamanlar her an mesaj atardi bikac saat konusmayinca naptin falan derdi. Sonra bikac kez bulustuk hep o dedi bulusalim diye normal arkadas gibi takildik ama. Belki de cidden sadece arkadas olduk bilemiyorum. Neyse simdi nerdeyse hic ilgilenmiyor benimle en son dun aksam konustuk hic mesaj atmiyor bugun konusmadik mesela. Haftasonu ders calismak icin sozlestik falan o dedi birlikte calisalim diye sinavlarimiz geliyo zaten oda ders calisiyo suan bende surekli mesajlasamayiz zaten ama whatsappa giriyo o kadar hani bi napiyosun yazamiyomu anlamiyorum? Konusmak istemese gorusmek de istemez diye dusunuyorum? Boyle dusunmektn sinavlarima odaklanamiyorum yaaa niye boyle bu

Aranızda arkadaşlıktan öte bir durum olmayan...

Bir aydır konuştuğunuz çocuk mesaj atmadı diye düşünmekten sınavlarınıza odaklanamıyorsanız....

Mazallah sevgili olup tartışsanız ya da ilişkiniz bitse okul tümden yalan olur.

Çocuğun mesaj atmamasına gelince...

Sadece mesajlaşıp birkaç kez buluşmuşsunuz.

Üniversitedesiniz, çocuk denemeler yapıp birinde karar kılacak.

Neticede aranızda adı konmuş bir durum yok.

Elemeler devam ediyor demek ki.

Once senden etkilenmis sonrada yeteri kadar etkilenmedigini farketmis uzaklasmis sanki
normal bir arkadas gibi goruyor sadece sanirim

Aranızda arkadaşlıktan öte bir durum olmayan...

Bir aydır konuştuğunuz çocuk mesaj atmadı diye düşünmekten sınavlarınıza odaklanamıyorsanız....

Mazallah sevgili olup tartışsanız ya da ilişkiniz bitse okul tümden yalan olur.

Çocuğun mesaj atmamasına gelince...

Sadece mesajlaşıp birkaç kez buluşmuşsunuz.

Üniversitedesiniz, çocuk denemeler yapıp birinde karar kılacak.

Neticede aranızda adı konmuş bir durum yok.

Elemeler devam ediyor demek ki.

Yorumlarınızı özellikle takip ediyorum.
Fakat forumda sık göremiyorum.

Sen bayağı hoşlanmışsın sanırım mesaj beklemekten derslere odaklanamamana bakılırsa
Kanka falan deme bence öyle kestirip atma hemen, ne olacağı belli olmaz belki başka önemli işleri vardır
Zamana bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :KK59:

X