neden mutlu olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İçimde bir boşluk ve sevgiye aç yan var. Sürekli dürtüyor beni. Mevcut olan arkadslarım aramaz sormaz oldu koptuk zamanla zaten 3-5 taneydi.. Şuan bir tane yakın dostum var ama sıkılıyorum artık onu seviyorum ama insan baska arkadaslara da ihtiyac duyuyor. Aslında sevgili ihtiyacı bu . Keşke cok güvendiğim mutlu olabileceğim biri cıksa. Biliyorsunuz konu actım biriyle bulustum en son kafama uyan biri gibi gelmişti konusurken lakin eski sevgilisi ile hala görüştüklerini söyleyince tüm hevesim kırıldı. İşim gücüm var depresiflikten kurtulmak için de tedavi ve metotlar uyguluyorum. Ama benim sorunum bir akıl hastalıgı değil biliyorum sevgi açlığı. Bunu kendi kendime sağlayamıyyorum evet film izliyorum kitap okuyorum calısıyorum ama o bosluk dolmuyor. Biri deseniz cirkin bir kız da değilim söylenene göre cıkmıyor karsıma. Gerçekten olmuyor. Spora gidiyorum ne zamandır yok hiçbir yerden kısmet yok. Sanki biriyle içmdeki bosluk dolacak biliyorum mutluluk kimseye baglı olmamalı ama bu bir ihtiyac ve nasıl karsılayacagım nasıl arkadas cevrem genisleyecek bilmiyorum. Kurslar vesaire diyeceksiniz herkes arkadası vs ile geliyor kısa süreli seyler zaten kalıcı arkadas olacagına inanmıyorum. Birde tüm bunlar beni içime kpattı biraz özgüvenimi zedeledi. Mutluyken cok iyiyim özgüvenli filan ama bu ruh hali düşünce hersey kötü geliyor gözüme tüm dünya. Ve ben hep böyle mutsuz duragan mı kalacagım diye endise ve depresfilik baslıyor ... Ne yyapmalıyım bilmiyorum cidden

Hatırlıyorum bazı konularını. Takıntılı bir arkadaşımızsın. Yani sana fikir vermek kolay ama ruh halin tedaviye muhtaç olduğundan pek işine yaramayabilir.

Benim yine de bir önerim var. Gittiğin spor,kurs, sinema vb aktivitelere "acaba orda kimi bulurum, nasıl tanışırım, şu adam mı" gibi düşüncelerle gitme. Fark etmiyor olabilirsin ama bu düşünce kötü bir elektrik yayıyor. Ve düşünce sahibini çok itici gösteriyor.

Bir psikologtan destek alabilirsin. Sevgili icinse bir suru internet sitesi var oralardan biriyle tanisabilirsin. Rutin hayatinda bazen biriyle tanismak cok zor olabilir. Bu cagda herkes biraz yanliz mutlaka sana gore biri karsina cikacaktir emin ol.

Kendini bir adama şartlama o gelirse mutlu olurum diye bende öyle düşünüyordum senin gibi şuan evlendim çok şükür mutluyum ama yine boşluk icerisindeyim bi çevrem olsun istiyorum ve yok yaşadığım yerde hic arkadaşım yok çevrem yok bende aynı ruh halindeyim

başka derdiniz yok mu? yani ne bileyim sağlığınız yerinde, ailenizle aranız iyi, maddi açıdan sıkıntınız yok mu? niye tek buna takıyorsunuz ki?

Hatırlıyorum bazı konularını. Takıntılı bir arkadaşımızsın. Yani sana fikir vermek kolay ama ruh halin tedaviye muhtaç olduğundan pek işine yaramayabilir.

Benim yine de bir önerim var. Gittiğin spor,kurs, sinema vb aktivitelere "acaba orda kimi bulurum, nasıl tanışırım, şu adam mı" gibi düşüncelerle gitme. Fark etmiyor olabilirsin ama bu düşünce kötü bir elektrik yayıyor. Ve düşünce sahibini çok itici gösteriyor.

takıntının anlamını bildiğinizi sanıyorum.. yardımcı olmanız adına neye takıntım var benim ?

başka derdiniz yok mu? yani ne bileyim sağlığınız yerinde, ailenizle aranız iyi, maddi açıdan sıkıntınız yok mu? niye tek buna takıyorsunuz ki?

tek buna değil su sıra hep sevgi eksikliği bosluk etrafında dönüyorum bu yüzden bunu soruyorm

Kendini bir adama şartlama o gelirse mutlu olurum diye bende öyle düşünüyordum senin gibi şuan evlendim çok şükür mutluyum ama yine boşluk icerisindeyim bi çevrem olsun istiyorum ve yok yaşadığım yerde hic arkadaşım yok çevrem yok bende aynı ruh halindeyim

ama evlisin ve mutlusun yanında sevdiğin var en azından .. bende iki türlü yok

Bir psikologtan destek alabilirsin. Sevgili icinse bir suru internet sitesi var oralardan biriyle tanisabilirsin. Rutin hayatinda bazen biriyle tanismak cok zor olabilir. Bu cagda herkes biraz yanliz mutlaka sana gore biri karsina cikacaktir emin ol.

kullandım cıkmdı güvenemiyorum da.. psikolog destegi aldım 2 yıla yakın sıkıldım yani hep aynı seyleri söylüyor ve netten tanısma saglıklı değil diyor erkekler eskort gözüyle bakıyormus.. danısan erkekler ona öyle demiş.

takıntının anlamını bildiğinizi sanıyorum.. yardımcı olmanız adına neye takıntım var benim ?
Dost arkadaş gibi içinde sevgi olan her kavrama. Onlarsız mutsuz olacağınızı sanıyorsunuz. Ve gerçekten oluyorsunuz da.

Insanin elbette dostları olmali. Ama sizin kadar da kafaya takmamali. Daha rahat olmaya çalışın.

Aşk aramakla bulunmaz ama bulanlar hep arayanlardır :)

O yüzden içine kapanma ve bir kursa gidiyorsan ya da sinemaya sahiden ilgini çektiği için git . Birini bulmak için değil . Çünkü yaydığın enerji herkes tarafından fark edilir .

Tiyatro ve ya fotoğrafçılık kursuna yazıl; tek giden bir sürü insan var mesela ben. Çevren inanılmaz genişler

youtube'a motivasyon videoları yaz. Karsına gelişim kütüphanesinin kısa videoları çıkacak. Onlara bi bak derim hatta kesinlkle bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X