Hatırlıyorum bazı konularını. Takıntılı bir arkadaşımızsın. Yani sana fikir vermek kolay ama ruh halin tedaviye muhtaç olduğundan pek işine yaramayabilir.
Benim yine de bir önerim var. Gittiğin spor,kurs, sinema vb aktivitelere "acaba orda kimi bulurum, nasıl tanışırım, şu adam mı" gibi düşüncelerle gitme. Fark etmiyor olabilirsin ama bu düşünce kötü bir elektrik yayıyor. Ve düşünce sahibini çok itici gösteriyor.
başka derdiniz yok mu? yani ne bileyim sağlığınız yerinde, ailenizle aranız iyi, maddi açıdan sıkıntınız yok mu? niye tek buna takıyorsunuz ki?
Kendini bir adama şartlama o gelirse mutlu olurum diye bende öyle düşünüyordum senin gibi şuan evlendim çok şükür mutluyum ama yine boşluk icerisindeyim bi çevrem olsun istiyorum ve yok yaşadığım yerde hic arkadaşım yok çevrem yok bende aynı ruh halindeyim
Bir psikologtan destek alabilirsin. Sevgili icinse bir suru internet sitesi var oralardan biriyle tanisabilirsin. Rutin hayatinda bazen biriyle tanismak cok zor olabilir. Bu cagda herkes biraz yanliz mutlaka sana gore biri karsina cikacaktir emin ol.
Seninde olur zamanla bende 1.5 yıl aynı şekil bunalımdaydım sonra her şey bir anda gelişti ortam yapmaya çalışama evlisin ve mutlusun yanında sevdiğin var en azından .. bende iki türlü yok
Seninde olur zamanla bende 1.5 yıl aynı şekil bunalımdaydım sonra her şey bir anda gelişti ortam yapmaya çalış
Valla ben ortam yapamadım henüz evlendiğim yerde hic ortamım yok kendim yapabilsem yardımcı olurdum inankinasıl ortam yaptın anattım işte daha ne yapabilirim ortam için ?
Dost arkadaş gibi içinde sevgi olan her kavrama. Onlarsız mutsuz olacağınızı sanıyorsunuz. Ve gerçekten oluyorsunuz da.takıntının anlamını bildiğinizi sanıyorum.. yardımcı olmanız adına neye takıntım var benim ?
Tiyatro ve ya fotoğrafçılık kursuna yazıl; tek giden bir sürü insan var mesela ben. Çevren inanılmaz genişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?