• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden,neden,neden?

erkeklerin hepsi böyle galiba...ilgilendikçe dengeleri bozuluyor.. bende aynı durumdayım. birde kendime verdiğim aramama sözümü tutabilsem......

deveyi diken...........insanı .....ken yarar arkadaşlar sadece erkekler değil kadınlarda böyledir ....hep acı çektireni ister kul köle olup seveni teperiz...

Kolay elde edilen şeyler zevk vermez arkadasım.Yani zorluklarla elde ettıgın seyler daha degerlıdır.Sen bır erkegın her ıstedıgını yaparsan sıkıcı olursun senı kolay lokma zanneder.Ensesıne vur ekmegını al tarzı olursan o erkek baska ulasılması kolay olmayan seylerın pesıne gıderler.

ewt cok dogru...tabi ilk baslarda ben cok kacıyodum oda geliyodu ama snradan bozulmaya baslayınca benim geri durmalarıma bende adım atmaya basladm ama smdi fena alıstı sanırım skldı

geçen sene peşimden deli gibi koşan adam şimdi sallamıyo!bu sefer ben kul köle oldum.geçen sene ayrıldıktan sonra bi gitti yurtdışına beyfendi artık neler yaptıysa bilemiyorum.bi sallamamalar kendine gereksiz güvenler felan.gıcığım rus kızlarınada zaten!bizler onları böyle el üstünde tutarken elalemin kızlarına gitsin onlar!bende burda salak gibi seni özledim bilmem şeklinde ezileyim hergün.biliyorum ki yaptığım hiç bişeye değmicek bi karakter ama mazoşist olduğum hatta bütün kızlar olarak olduğumuz için sorunlu bize acı veren şeyleri seviyoruz!Sorunu bi tek kendimde zannediyodum ama bakıyorum genel bişimiş.yok mu ya aranızda bizim süper bi ilişkimiz var deliler gibi aşık bana çünkü.......... şöyle davranıyorum diyecek:)

yaa o 'süper iliskimiz war bana deliler gibi asık ' olayı iliskide dönem dönem oluyo ne yazıkki..mesela bnmki 1-2 hafta öncesine kadar öyleydi.msjlasırken normalden 1 dkka geciksem napıyosun ne isler cewiriyosun arkamdan falan derdi yada aradıgında duymasam 30 kere arardı acana kadar smdi öyle degil 1 kere arıyo mesela.yada msj atsa cwp yazmasamm taaa kac saat snra bseyler yazıyo.ama bnde artık geri cekicem.bgnde hc bsey yazmadım daha su saate kadar o da yazmadı bakalım aksam arar diye umuyorum noluyo falan diye aramazsa kötü olurum ama ben asla geri dönmicem bu yoldan ölmek war dönmek yok :P

hayır bide sunu anlamıyom öyle uzuuuuuun süre bi iliskimiz olmadı gayet iyiydik nası biranda sıkıldı ya uzakta oldugumuz icin sanırım ama yinede bu bna göre asla bahane olamaz ben neden sıkılmıyorum !

ya canım işlerine gelmiyo işte.zaten hep şunu söylerim çok geç olgunlaşıyo erkekler.hala saçma sapan çocuklukları var.sen onu sürekli arasan etsen çok sıkıyo olursun aramasanda derki bu ne ilgisizlik madem ilgilenmiyo serbest bıraktı bende rahat rahat gezer ederim.işte işlerine geleni yapıyorlar.sana tek diyeceğim şundan eminim o sana nasıl davranıyosa sende öyle davran.madem düzgün sakin sorunsuz karşılıklı kaprisleşmelerin olmadığı bi ilişki istemiyo sende süründür ii davranma bence.işine gelirse.elimizi sallasak ellisi dimi?:)

yaa bide söyle bisey war bnm erkek arkadasım tam bi zeytinyagı..agzı okdr iyi laf yapıyo ki haksızken bile kendini haklı yapıyo smdi ben biliyorum bana neden böyle konusması yaparken(yaparsa tabi!) bni resmen haksız duruma sokucak.sizce nası konusmalıyım?ortada bisey yokmus gibi mi dawranıyım gerci ozaman sinirlenir yada ben sadece sana ayak uyduruyorum diyip topu ona mı atıyım yada napıyım ??

:)) ne desem bilemedim açıkcası.hep öyle oluyo genelde.bende evde çalışıyorum konuşacaklarıma savunmamı gayet mantıklı bi şekilde hazırlıyorum gidiyorum yanına sen nie aramadın şöyle yaptın böyle yaptın diye ağzımı açmamla birlikte nasıl oluyo anlamadığım bi şekilde bi konuşmaya başlıyor sonuç olarak ben suçlu o ise melek olup çıkıyor.anlamıyorum cidden yani.öyle biyerden giriyoki konuşmaya öyle nedenler sıralıyorki en son özür dilemek zorunda kalıyorum:)o yüzden sen kendini ne kadar şöyle davranayım böyle davranayım diye hazırlasan da canım bilki daima onlar haklı:)ya direk cazgırlık yapıcaksın konuşmasına fırsat vermiceksin yada hiç bişey yokmuş gibi sende onu sallamıcaksın!

:)) ne desem bilemedim açıkcası.hep öyle oluyo genelde.bende evde çalışıyorum konuşacaklarıma savunmamı gayet mantıklı bi şekilde hazırlıyorum gidiyorum yanına sen nie aramadın şöyle yaptın böyle yaptın diye ağzımı açmamla birlikte nasıl oluyo anlamadığım bi şekilde bi konuşmaya başlıyor sonuç olarak ben suçlu o ise melek olup çıkıyor.anlamıyorum cidden yani.öyle biyerden giriyoki konuşmaya öyle nedenler sıralıyorki en son özür dilemek zorunda kalıyorum:)o yüzden sen kendini ne kadar şöyle davranayım böyle davranayım diye hazırlasan da canım bilki daima onlar haklı:)ya direk cazgırlık yapıcaksın konuşmasına fırsat vermiceksin yada hiç bişey yokmuş gibi sende onu sallamıcaksın!

aynı durum bende de var,malesef çok acı bi durum ki kendimizi haklı olsak dahi savunamıyoruz,savunmuyoruz:olmaz:bahsettiğin planlama mevzusuna gelince;ilişkiler içine taktik vs girince dejenere oluyor.çünkü aşk dediğimiz plansız,hesapsız yaşanan birşeydir bana göre.bir de bu erkeklerin genlerinde dinleme-anlama yetisi kesinlikle eksik.Bu yüzden de arkadaşın 4S kuralını tekrarlıyorum Sev....sen s....sin,s......sen sevi...sin kaydirigubbakcemile3

ahahahahahahahahahahaha öldürdün bnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha hala haber yok ztn kendi kendime gelin guwey oluyorum heralde..ya suan nası umutsuzum ayrılık msjı cekmeyi falan düsünüyorum resmen bn ztn acaip gurur yaparım sewiyo falan diye gururumu sindirmistim baya bi zmndır ama tekrar canlandırdı onu.

yaa bide söyle bisey war bnm erkek arkadasım tam bi zeytinyagı..agzı okdr iyi laf yapıyo ki haksızken bile kendini haklı yapıyo smdi ben biliyorum bana neden böyle konusması yaparken(yaparsa tabi!) bni resmen haksız duruma sokucak.sizce nası konusmalıyım?ortada bisey yokmus gibi mi dawranıyım gerci ozaman sinirlenir yada ben sadece sana ayak uyduruyorum diyip topu ona mı atıyım yada napıyım ??

Hıcbır zaman ozur dılemeyın arkadaslar. Ozur dılemek haklı olduguna ınanmaktır. Bırakın o agzına ne gelıyorsa soylesın dınleyın.Sımdı de sıra bende deyıp dıceklerınızı deyıp restınızı cekın.Sen oyle dusunebılırsın ben boyle dusunuyorum demekkı anlattıkların benı ıkna etmedıkı ben hala boyle dusunuyorum deyın konuları baska yere saptırmasına ızın vermeyın.

erkekler evlenmeyi düşündüğü andan itibaren(yaş kemale ermiş olabılır, başa vurmuş olabılır, aile baskı yapıyor olabılır, annem bulacagına ben bulayıım bari olabılır) uslanırlar. böyle çocukca davranışlardan, kaçıp kovalamaktan vazgeçerler. senınkinin ve bu tarz hareketler yapan şımarık erkeklerın canı oyun ıstıyor tatlım. bunları parmagında oynatcan, tellerıne cıkmıcan,yolda görsen bakmıcan, it gibi davrancan düzelirler,nitekım bu düzelme zamanla yenıden eskı halını alır, o zaman yine haddını bıldırcen, sen kımsın kı; sen benı sevmesen ben senı hiççç sevmem dıyerek yine alaşağı edıcen. en sonunda yorulacak yaaa adam olacak, yaaa yandım ALLAH diye kaçacak. şansına artık hangısı çıkarsa kaydirigubbakcemile

Evlilikte de aynı sorun var .İyi davranınca adamlar acayip havaya giriyor:olmaz:Bazen düşünüyorum sürekli buz kraliçesi gibi mi davranmak gerekli ? Bir de bir kabahatleri olunca süt dökmüş kedi gibi oluyorlarkaydirigubbakcemile3 Sürekli kendini kasmak da zorkaydirigubbakcemile2
En güzeli kabahatliysen bile , suçlu oymuş gibi davranacaksındelikafaduldenZeytinyağı gibi üste çıkacaksın yani sositososito Eee 30 yıllık evlilik tecrübeleri bunlar kızlar delikafaduldendelikafadulden

ewt bastan kontrolu ele almak we ona hic tawiz wermemek hep seni kaybedebilcegini hissettirmek gerekiyo sanırım..ama ozamanda o iliskinin samimiyeti nerde kalıyo!bilmiyorum ama böyle oyunlar planlar olmamalı ya biz sonucta sewdalıyız strateji uzmanı degil.

kesinlikle ya.inanki yoruluyorum ne yapsam ne etsem de ilgilense benimle diye.çoğu zaman kendi kendime triplere giriyorum küsüyorum felan ama o hiççç umrunda felan değil daha doğrusu farkında bile değil.onların taktik felan yaptıklarıda yok.böyle şeylere beyinlerinin çalıştığını zannetmiyorum.gayet basit düşünüyolar aslında.istedikleri yanlarında bi kız olsun aynı zamanda özgür olsunlar gezip tozsunlar rahat bırakılsınlar.gıcıklar ya.istemiyorum ben erkek felan artık

ya bnmki öyle degildi aslında 1-2 hfta öncesine kadar öyle ilgiliydi kii o yüzden bukadar tutustum ortada bi sorun oldugu apacık sıkıldıgını düsünüyorum acıkcası.ona bunu sordum 2 gun önce ne alakası war ne bicim soru bu öylemi düsünüyosun ! seklinde sert bi tepki werdi.ee o da degilse ne ozaman !!!

Bende bunun hiç anlamam. ya madem sorun yok neden eskisi gibi değiller, bizlere; benden sıkıldı heralde yorumunu yaptıroyorlar! yok neden böylesin diye soruncada suçlu kim oluyo? doğru tahmin:)) tabi ki biz:)

Kızlar bu iş böyle gelmiş böyle gider....bir erkeğin bir kız için ölüyorum bitiyorum demesi, bir kızın bir erkekten hoşlanması gibi bişeydir. ben buna inanıyorum. onların sevgisi bizimkinin yanında oooo baya bir sönük kalıyor ne yazık ki. Ha istisnalar yok mu var tabi ama burdada karşımıza ünlü sözümüz çıkıyor.'
''ıSTıSNALAR KAıDEYı BOZMAZ''

Hoş bozsada o istisna da beni bulmaz:D:D:D

Çok yanlızş gerçek dışı teoriler kurmuşsunuz :)

Şimdi göz ardı ettiğiniz şey, insan yapacak birşeyi yoksa mesaj bekler , telefonda konuşmak ister çoğu zaman, özlediğinden falan demeyin alakası yok, telefona konuşunca özleminmi gidecek, mesajlasinca ozlemin mi dinecek? Ondan bence kendinize uğraş bulun, burada neden böyle diyeceğinize. Farklı alanlara yönelin, göreceksinizki çok gereksiz şeyler üzerinde zaman harcamışsınız.

Back
X