Canım böyle ilişkiler herkesin başına geliyor. Çok dengesiz, aşırı sinirli, agresif, güven vermeyip senin kıskanma hislerini dürtükleyen, tedirgin eden,sonunda da kıskançlığını elbetteki problem eden,KENDıNıDE DEĞıŞTıRMEK YERıNE Sürekli seni değiştirmeye çalışan ama asla kendi hareketlerine bakmayan ( bir kerede ben ne yapıyorumda bu insan bana böyle davranıyor bu problemler çıkıyor demeyen) huzursuz eden,bizi sinir harplerine sokan, bunlara rağmen zamanında vazgeçemediğimiz, deliler gibi onlar için ağladığımız insanlarla hepimiz, hepimiz olmasada birçoğumuz karşılaşmışızdır ilişki anlamında . Karşılaşmasak da bu karşılaşmayacağımız anlamına gelmez..
Bu insanlar böyle erkekler soğutur bir süre sonra kendinden. Çok ağlarsın çok incinirsin, çok denersin defalarca ama yürümediği eninde sonunda anlaşılır .
Kim ne derse desin yaşayarak öğreniyor insan.
Bir süre sonra Sen istemezsin , istememene kendinde şaşırırsın sonra. Bu en son noktadır işte. Umarım o son noktaya daha fazla yaralanmadan gelmezsin kurtarırsın kendini bu huzursuzluklardan. Çünkü bu adam seni çok incitiyor, incitmiş ve değişeceğini ben hiç sanmıyorum. Çünkü böyle benzer davranıp, değişmeyen, insana hayatı zindan eden cok insan gördüm , duydum, bizzat yaşadım.
Bir arkadaş demiş ki neden bu kadar küçük meseleler için topik açıyorsun. Bu kadar küçük mesele olarak görünebilir bu olanlar sanırım ama canım bence büyük bir problem olduğu burdan anlaşılıyor. Çünkü böyle şeyler için bile bu adam seni incitiyor. Herşey problem, huzursuz bir insan çünkü bence. Kıskançlıklarının tüm yaptıklarının sebebide o insan bence. Güven vermemiş çünkü. Yanına gelip sana destek olmamış sana ne kadar değer verdiğini insan yanında olarak, senin için gelip giderek, hadi gelemedi sürekli şu sınav zamanlarında seni huzursuz etmeyerek gösterir en azından.
Küçük meseleler vardır evet takılmayıp ilişkinin bozulmasına izin vermek istemediğimiz amaaann takmaa uzatmayalım canım dersin geçersin ama bu küçük meselelerde karşı taraf her seferinde sana bağırıp, pişman olacağı şeyler söyleyip seni incitecekse bu büyük bir mesele olmuştur artık.