Neden Neden

Ve şunuda belirtmeliyim ki dediğin gibi sevgilimi korumak değil amacım. Yalnızca hak yemekten korkuyorum. O şuan burada olup, bu yazılanları okumasa dahi kimsenin ufacık bir hakkını yiyemem. Olayı lütfen bir de bu şekilde değerlendir canım.

hangi ilişkiden bahsediyorsunuz siz??
hayatınızda 1 kere görüdğünüz bir insanla yaşadığınız sanallıktan mı?
internette tanışmaya asla karşı değilim. ben nasıl internette tanıştığım arkadaşlarımla dost olduysam sizde sevgili olursunuz bu sorun değilde; siz hiç gerçekte yaşamamışsınız ki..
gerçekte yaşamadığınız biriylşe ilgili evlilik hayalleri kurmuşsunuz, kıskançlıklar yaşamışsınız.
işin ilginci sürekli bir yaranma, sürekli bir aferin denmeyi bekler moddasınız.
bilgisayar ekranından çıkıp gerçek hayata dönün bence biraz.
kanlı canlı biriyle gerçek ilişkiler yaşayın..

Canım erkekler alıştığı gibi görmek isterler sevgililerini,her ne kadar isyan etselerde bu böyle değişim yaşayınca dengesizleşiyorlar.Bence tutumuna aynen devam et.Açıkçası suçunun olduğunu düşünmüyorum.Ben senin alıştığını zannediyorum aslında görmeden dokunmadan hissetmeden sevgi bağlılık oluşmaz can yakar ama acısı pek sürmüyor buda aşk değil alışkanlık olduğunu gösteriyor.Keşke 3 yılını böyle bir ilişki için heba etmeseydin.Yanında sana destek çıkacak ihtiyacın olduğunda yanında görebildiğin biriyle geçirseydin bu günleri.

ınternetten tanışmaya karşı değilim ama 3 senede 1 defa görüştüğün biriyle ilişkin var diyemem doğrusu. Ayrıca hadi her şeyi geçtim, diyelim ki bu bir ilişki..... tornavidayla iş yaparken aradı diye sevgilisini terk eden adamdan da bi cacık olmaz.... önüne bak sen bence, daha fazla heba etme yıllarını.

Saolun arkadaşlar yorumlarınız için. Bende yaşadığımın bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum ama ne zaman nasıl geçer bilemiyorum

sürekli kaos yaratıyo bence fazla yüz vermee
ne öle işim var arama
msj atmaa
iyi olduu
onun cnı ne zaman isterse o zaman araşın görüşünn
şimdiden herşeyi keyfine bırakma derim benn

do you wanna ne oldu canım sana yine böyle sen sürekli başlık açıp derdini anlatıyosun ve inan ki hiç bir derdinde incir çekirdeğini doldurmaz belliki çok kafaya takıyosun lütfen rahat ol biraz
ya erkekler bizim gibi değiler ki sevgiline de bunu yapıyosan inan bunalması çok normal
gün içinde burada nasıl aldatmalar nasıl yalanalr duyuyoruz seninkinde ne var ki
yaşın kaç senin bu arada canım küçük olduğun için mi takıyosun acaba
lütfen biraz da kendine vakit ayır sanırım sınava hazırlanıyosun kafanı derslerine ver bence
takma bunları her ilşkide bunlar olur
ama sen kızma da sevgilin ne yaparsa hemen buraya yazıyosun çoğu çok önemsiz şeyler ve burdan beli oluyo ki kafana takıyosun
acaba o da bukadar takıyomu kafasına hiç sanmam
ne olursa biz kızlara oluyor boşver lmaz:

üç yılda bir kez görüşmek mi
ben buraya takıldım
bana pek karşılıklı bir ilişki gibi gelmedi bu
kafanda büyütmüşsün canım
karşı taraf da ilgiden mutlu mesut yaşıyor sanırım

bence kendine gel
ne yaşadığının ne yaşamadığının farkına var
sanalı da bu kadar abartmamak lazım
bu bi ilişki değil canım kendini bu kadar boşuna üzme yıpratma..
umarım her şey gönlüne göre olur.

3 yilda bir kere gorustuk demissin... yani 3 yil boyunca seni hic gormeye gelmedi mi bu adam???
bu ne sacma ne sagliksiz bi iliski.. yanlis anlama internette tanisma olayina karsi deilim.. gorusme isi beni iskillendirdi.. seni gercekten sevseydi seni gormeye gelirdi diye dusunuyorum... belli ki yasin cok kucuk beni bir abla olarak kabul et ve guvenme bu adama....
arkadaslarinda dedigi gibi belki de ona kiz isteyecekerdir..hatta butun gun duyuyoruz evli bile olabilir

bir kadinin, kisiligiyle,varligiyla ve sevgisiyle ayaklarini yerden kesicek erkek karsisina cikana kadar bu tur iliskimsi seylerle vakit gecirmek istemesi normal. cunku herkes belli bir zaman sonra aidiyet ve sevilme duygusuna ihiyac duyar. bu hissi yakin cevresinde bulamayan insan gerekirse internetten bulur. bunlar normal. ama bunun yaninda durumun da bilincinde olmasi gerekir. yani, gerceklikten siyrilmadan ne yasiyorsa yasamali.

sakin ama sakin o kisinin yasadigi yere okumak icin gitme. hayatini ona gore yonlendirme. bunun icin cok erken.

ve bazi seyler olmayinca da birakip gitmek lazim. cok da israrci olmamali insan bazen...ozellikle boyle mukemmellikten uzak seyler icin. nacizane fikrim cnm. Allah yolunu acik etsin....

Canım böyle ilişkiler herkesin başına geliyor. Çok dengesiz, aşırı sinirli, agresif, güven vermeyip senin kıskanma hislerini dürtükleyen, tedirgin eden,sonunda da kıskançlığını elbetteki problem eden,KENDıNıDE DEĞıŞTıRMEK YERıNE Sürekli seni değiştirmeye çalışan ama asla kendi hareketlerine bakmayan ( bir kerede ben ne yapıyorumda bu insan bana böyle davranıyor bu problemler çıkıyor demeyen) huzursuz eden,bizi sinir harplerine sokan, bunlara rağmen zamanında vazgeçemediğimiz, deliler gibi onlar için ağladığımız insanlarla hepimiz, hepimiz olmasada birçoğumuz karşılaşmışızdır ilişki anlamında . Karşılaşmasak da bu karşılaşmayacağımız anlamına gelmez..

Bu insanlar böyle erkekler soğutur bir süre sonra kendinden. Çok ağlarsın çok incinirsin, çok denersin defalarca ama yürümediği eninde sonunda anlaşılır .

Kim ne derse desin yaşayarak öğreniyor insan.

Bir süre sonra Sen istemezsin , istememene kendinde şaşırırsın sonra. Bu en son noktadır işte. Umarım o son noktaya daha fazla yaralanmadan gelmezsin kurtarırsın kendini bu huzursuzluklardan. Çünkü bu adam seni çok incitiyor, incitmiş ve değişeceğini ben hiç sanmıyorum. Çünkü böyle benzer davranıp, değişmeyen, insana hayatı zindan eden cok insan gördüm , duydum, bizzat yaşadım.

Bir arkadaş demiş ki neden bu kadar küçük meseleler için topik açıyorsun. Bu kadar küçük mesele olarak görünebilir bu olanlar sanırım ama canım bence büyük bir problem olduğu burdan anlaşılıyor. Çünkü böyle şeyler için bile bu adam seni incitiyor. Herşey problem, huzursuz bir insan çünkü bence. Kıskançlıklarının tüm yaptıklarının sebebide o insan bence. Güven vermemiş çünkü. Yanına gelip sana destek olmamış sana ne kadar değer verdiğini insan yanında olarak, senin için gelip giderek, hadi gelemedi sürekli şu sınav zamanlarında seni huzursuz etmeyerek gösterir en azından.

Küçük meseleler vardır evet takılmayıp ilişkinin bozulmasına izin vermek istemediğimiz amaaann takmaa uzatmayalım canım dersin geçersin ama bu küçük meselelerde karşı taraf her seferinde sana bağırıp, pişman olacağı şeyler söyleyip seni incitecekse bu büyük bir mesele olmuştur artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mutsuzum kızlar. Şuan düşündüğüm şeyin bir yanlış anlaşılma olmasını diliyorum Allah'tan Ama öylemi bilemiyorum malesef. mafoldumben Dün akşam mesajlaştık benimkiyle. Baya gitti mesjalar. Her mesajıma cevap veriyor, düzgün konuşuyor, bana kendisini güzel ifade ediyordu. Sonra ben biraz kıskançlık yaptım ve bana dedi ki; "im kızlarla uğraşcak oynayacak vaktim yok. Ben zaten çökmüş bir insanım şimdi zaman, çalışmak zamanı" dedi bana. O arada bir laf geçti hatırlamıorum beni istemiyorsun sen dedi bana. ıstiyorumda noluyo elinin tersiyle itiyosun Bi yerimin üstüne oturuyorum dedim. Oturma o zaman güçlü ol, ayakta ol sende ben zaten çökmüş bir insanım dedi. Ne bakımdan çöktün ki diye sordum, bilmiyorum çöktüm işte yaşlandım çirkinleştim iyice dedi ( Kendisini beğenmez. Arkadaşlarıda mana vermişler zamanında bir tek ben beğendim) Ben beğeniyorum ama seni diye tesellide bulundum. Bir tek sen beğeniyorsun zaten beni dedi. Öle diyince ben de film koptu. Deemek birine açıldında reddedildin beğenmedi anlaşılan deidm. Kimseye teklif etmedim etmemde dedi. Beni anlamıyorsun dedi. Ama benim içimde bi şüphe oluştu. Acaba dedim? Acaba bi başkasına ilgi duyduda o da reddettiği içinmi bu halde diye? Sizce nedir durum kızlar. Bu laf her yöne çıkıyor ama en ağır basanı bu galibaamafoldumben

Yazdıklarımızın senin için hiç bir anlamı yok anlaşılan, sen halen olduğun yerde sayıyorsun.
Halen boşa vakit kaybettiğin konusunda ısrarlıyım kusura bakma ama hayat da senin hayatın, hakkında hayırlısı olsun.

canım yazdıklarımızı okumuyor musun allah aşkına
kendine gel artık
şu yaşadıklarını gözden geçir bi
o kadar insan aynı şeyi yazmış
sen hala aynı yerdesin bi adım bile ilerlemiyosun
diyecek bi şey bulamıyorum inan sana

üzgünüm belki verdiğim yanıt seni çok mutsuz edecek ama kabul etmen gereken bir gerçek var ki; SENıN BıR ıLıŞKıN YOK. Flörtöz bir oyunun içindesin. güzel sözler söyleyip ve duyarak sadece güzel zaman geçiriyorsunuz. Bu yaşadıkların yüzünden de kendini reeldeki ilişkilerine kapatıyorsun.

emin ol çok daha mutlu olacağın ilişkilerin olacak. Çünkü elini tutmak, gözlerinin görerek konuşmak seni çok daha mutlu edecek.

sevgiler,

söylediklerinize önem veriyorum ve ciddiye alıyorum gerçekten ama birazda beni anlayın yaşadığım her neyse şuan acı çekiyorum.

söylediklerinize önem veriyorum ve ciddiye alıyorum gerçekten ama birazda beni anlayın yaşadığım her neyse şuan acı çekiyorum.

tatlım acı çekmeni engellemenin tek yolu bu arabesk düşünce tarzından çıkman. Aklına geliyor olması demek hayatını onsuz yapamayacağın anlamına gelmez ki. Kimlerin ne aşkları kimleri nasıl mutsuz ediyor. Kendine biraz zaman ayır bakalım, biraz uzaklaş şu sanal ilişkinden...

Haklısın Ebruli_Sultan. Şuandan itibaren kendime vakit ayırmaya başladım. Bu gibi ilişkiler çok çabuk bulunabilir ama şuan yaşadığım şeyi bidaha bulamam. Bidaha gelecek kurma fırsatı bulamam.

Eğer bu ne olduğu belli olmayan ilişkiyi sürdürürsen, sürdürdüğün süre içerisinde acı çekeceksin zaten, orası aşikar. Bunu engellemenin tek yolu artık önüne bakman, kendine yeni bir yol çizmen.

O zaman en azından bu belirsizlikten kurtulmuş olacaksın, öyle mi böyle mi düşünceleri olmayacak. Bir hedefin olacak. Acın da zamanla azalıp bitecek ki böyle bir durumda inan bana bu acı çok çok kısa sürer.

Kendini bu kadar korkutma... bu sıkıntıdan kurtulman o kadar kolay ki, net bir kararına bakar, ondan sonrası ferahlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…