• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Neden

Haklısın Ebruli_Sultan. Şuandan itibaren kendime vakit ayırmaya başladım. Bu gibi ilişkiler çok çabuk bulunabilir ama şuan yaşadığım şeyi bidaha bulamam. Bidaha gelecek kurma fırsatı bulamam.

canım hala msjlarından falan bahsediyorsun ama. Yok kızlarla uğraşamazmışda bilmemnede çökmüşte, iyi değilmişte, güçsüzmüşte. Sen onu istemiyormuşsunda. Ne güzel vaallaaa yap et bağır çağır minnacık şeylere sonrada yok böylede şöylede. Sende cevap mı yazdın yani.Unuttun herhalde bi kaç gün önce yine yaptıklarını.

Şu an göremiyorsun sanırım durumun ciddiyetini.Evet önce söküp atmak zor gelecek çok ağlayacaksın ama gör durumun ciddiyetini bence. İyice ölç tart düşün kendine gel.

Ayrıca ne fırsatı allah aşkına. Bir daha bulamayacağın neymiş. Onun sana bağırışını çağırışınımı arayacaksın. Doğru insan bir gün karşına çıktığında anlayacaksın söylediklerimi..Allah gösteriyor işte sana yüzünü, seni incittiğini ne fırsatından bahsediyorsun. Bu dediklerimi incine incine anlayacaksın.Ama isterim ki daha fazla incinmeden güzelce kendi hayatını kur sınavına çalış ''ah '' deme. Onun için planlar yapacağına öncelikle kendin için yap değmez inan değmez çünkü anlattıklarına göre.Şehir dışında okumak ta öyle kolay değil canım inan hiç değil. İyi düşün.
Sen bilirsin daha birşey diyemiyorum.

canım hala msjlarından falan bahsediyorsun ama. Yok kızlarla uğraşamazmışda bilmemnede çökmüşte, iyi değilmişte, güçsüzmüşte. Sen onu istemiyormuşsunda. Ne güzel vaallaaa yap et bağır çağır minnacık şeylere sonrada yok böylede şöylede. Sende cevap mı yazdın yani.Unuttun herhalde bi kaç gün önce yine yaptıklarını.

Şu an göremiyorsun sanırım durumun ciddiyetini.Evet önce söküp atmak zor gelecek çok ağlayacaksın ama gör durumun ciddiyetini bence. İyice ölç tart düşün kendine gel.

Ayrıca ne fırsatı allah aşkına. Bir daha bulamayacağın neymiş. Onun sana bağırışını çağırışınımı arayacaksın. Doğru insan bir gün karşına çıktığında anlayacaksın söylediklerimi..Allah gösteriyor işte sana yüzünü, seni incittiğini ne fırsatından bahsediyorsun. Bu dediklerimi incine incine anlayacaksın.Ama isterim ki daha fazla incinmeden güzelce kendi hayatını kur sınavına çalış ''ah '' deme. Onun için planlar yapacağına öncelikle kendin için yap değmez inan değmez çünkü anlattıklarına göre.Şehir dışında okumak ta öyle kolay değil canım inan hiç değil. İyi düşün.
Sen bilirsin daha birşey diyemiyorum.

keşke bu söylediklerinizi bende bu arkadaşımız gibi erken yaşlarımda duyabilseydim.
Dou_You_Wanna çok çok çok dikkate almalısın canım. Gerçekten doğru insanı bulunca anlayacaksın çünkü.

pinky_ 'cim canım arkadaşım bulamayacağım fırsattan kastıım okuma fırsatı. Hem şuan hayatım çok tuhaf bi yöne gidiyor. Açıkcası o kişiye bu durumda fazla kafa takamam. Arkadaşlar Allah hepinizden bin kere razı olsun. Bana defalarca gerçeği gösteriyorsunuz. Sonunda ben de gördüm.

pinky_ 'cim canım arkadaşım bulamayacağım fırsattan kastıım okuma fırsatı. Hem şuan hayatım çok tuhaf bi yöne gidiyor. Açıkcası o kişiye bu durumda fazla kafa takamam. Arkadaşlar Allah hepinizden bin kere razı olsun. Bana defalarca gerçeği gösteriyorsunuz. Sonunda ben de gördüm.

Anladım tatlım, evet asıl okuma fırsatını bir daha bulamayacaksın canım. Bulursunda tabi yine ama niye 1 yıl kaybedesin.Üzülmemeye çalış daha fazla. Sen ilişkin için elinden geleni yapmışsın , ama haketmediğin şeyleri gördükçe inan herkes sinirlenir, üzülür. O yüzden ona verdiğin değeri, planlarını tekrar düşün. Derslerine odaklanmaya çalış.Sana destek olanları yanında bulundurursan , herşey daha güzel gidecek bence inan bana, güç alacaksın. Ve daha kolay atlatacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yılda 1 kere buluştunuz... ??
Ve sen buna ilişki diyorsun öylemi?
Bırak allah aşkına kendini kandırma bence...
Bu bi ilişki değil... Bu bi birliktelik değil... bu bi paylaşım değil..
Yaş kaç bilmiyorum ama bu tam bi saçmalık. Biraz mantıklı olun...

Son düzenleme:
tatlım sende herşeye olumsuz yönden bakıyorsun farkında mısın
çocuk ne dese seni sevmediğini, aldatmayı düşündüğünü, aklında başka birisi olacağını, ayrılacağını..
hep bu tip olumsuz düşünceler var aklında
neden kendine de aşkına da böyle eziyet çektiriyorsunn
her şeyin altında kötü bişey arama

canım ben ilişkinizin boyutlarını bilmiyordum bu kadar
sana bikaç kelime edicem sevgilinle ilgili dediklerimi iyi dinle.
sevgilinin hayata karşı bi kini var ya işleri ters gidiyor ya da mizaç olarak böylez biri
ve bu kinini insanlardan çıkarıyor özellikle de senden
bunu nerden mi biliyorum? çünkü ben de böyle biriyim. aynen sevgilin gibi çabuk parlarım 2 dakka sonra unuturum. ama yakınlarımı kırdığımı anladığım zaman büyük bi değişim geçirdim hala arada kaçırdığım oluyor ama en azından olay anında farkedip toparlıyorum. gittikçe daha da iyi olup hiç ağzımdan ters bişi çıkmadan işleri halledebilicek duruma gelmeyi umut ediyorum.
şimdi öncelikle bunu sevgilinin kendisinin anlayıp gerçekten bu huyundan pişman olup vazgeçmesi gerek
ancak öyle başarabilirsin. ben sevgilim benden ayrıldığında bi şokla farkına varmıştım. ama öle blöf değildi büyük bi travma oldu bende. böylece bu huyumu törpüleme gücü bulabildim. şimdi az görüştüğünüz için sevgilin üzerinde ne kadar etkin olur bilemiyorum ama tatlı dille anlatıp düzelmesini sağlayamazsın. madem ayrıldın ayrılma sebebin olarak açıkça belirt bu huyunu belirt ve açık kapı bırakma. açık kapı bırakırsan kendini sorgulamaz. bırakmazsan sorgular.
zaten her halükarda değişmezse de böyle uzun sürmicek ve ayrılıcaksın.

ama bana sorarsan ben senin yerinde olsam ayrılırdım ve kesinlikle sınavıma konsantre olurdum
sınavını atlat bi üniversiteye gir emin ol daha olgun insanlar çıkıcak karşına
seni geriye değil de ileriye çekenlerden.

ya cocuk musun allah askına
ortada ilişki yok ortada ucusan laf kalabalıklığı ve her dakika teli öttüren bi alışkanlık var
sen hala acaba öle mi acaba böyle mi diosun
bu acıyı yasamayı sen istiosun yoksa gayet de mutlu olursun
az sık dişini atlat su alışkanlığı bak hayat nası güzel ask nası güzel

Back
X