Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygucum aynı senin gibi bu dertten muzdarip bir arkadaş başlık açtı geçenlerde bir taşlanmadığı kaldı.sen herşeye hazır ol
burada artık derdini açmak lüks oldu.onlar sana istediğini söyleyebilirler,geyik yapar,feyk bu diye konunu dağıtır hatta dalga geçerler.
.bahane ay pardon gerekçe olarakta başlık açarak her fikre ,eleştiriye hazır olmamız gerektiği söylenir.
çünkü bu sitede ana babasıyla mükemmel ilişkiler kurmuş,hayırlı evlat,sağlam psikoloji sahibi,4*4 lük aşçı,kocasının kendine adeta tapıntığı,hayatı boyunca sinir sıkıntı nedir bilmemiş hatta hiç kaka yapmayan mikemmelll ötesi kontesler de olduğundan senin derdini algılamakta güçlük çekip sahtekar üye damgası yemen kaçınılmaz.
bu sitede anasıyla babasıyla ters düşen bir hasta kızcağız köpek benzetmesine maruz kaldı geçenlerde.empati yapmak zor..
cinsellik gibi ananla dahi konuşamadığın memleketin tabusu olmuş bir sıkıntını memleketin en kalabalık kadın forumuna danışarak akıl alman suç olabilir.hele bir de yeni üyeysen erkekkk var diye cıngar çıkması kaçınılmaz.
valla herkes istedği yorumu yapabilir ama bazı arkadaşlar çok komik gerçekten .mesela bana çok oluyor bir konuda atıştık diyelim o üye nickimi ezberliyor sonra başka bir konuya yorum yaptığımda sürekli bana laf sokma .çabasına giriyor nedense.yani bir kere gıcık olmuş her yerde karşıma çıkıyor bana karşı yazılanları beğeniyor vs vs .neyse birşey demiyorum kimseye de komik oluyor böyle yapanlar .
ah bir de bu varmı değil mi unuttum bak onu yazmayı hay aklınla bir yaşa.avcılardan biri gıcık olduğunu gözün kestirir işi gücü bırakıp açığını arar.üşenmeden geçmiş msjlarını deşer.ve kurbanı başlık açma hatasını yaptığında avcımız 'aaaa cnm bak eski msjlarında böyle böyle demişsin ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'diye dalga geçilir.avcımız kendi kendine yaptığı müsabakada 1-0 öne geçmenin(!)haklı gururunu yaşamaktadır.![]()
slm kizlar,
kk ya konu actigim zaman yada yorum istedigim zaman bazi konularda tabiki olumlu yada olumsuz yorumlar olucak ama neden bazi kisiler burda olumsuz yorumlarini kirici olarak yapmak zorunda? hayir dertleri ne? tanimam etmem burdaki arkadaslari ama neden saygili bi sekilde yapamiyorlar yorumlarini?
sinir oluyorum öyle kirici sekilde yorum yapan arkadaslara.. ben bi konuda hemfikir degilsem veya birseyi begenmediysem ya hic yorum atmiyorum yada hani kötü yorum yaparken yinede kirici olmamaya bakiyorum.. hayret bisey ya![]()
İstisnai durumlar dışında konu sahipleri çok alıngan oluyor, konu sahibinin eski konusundaki mesaj da öyle. Minnacık espri yapmış diğer arkadaş bunda kırılacak, üzülecek, içerlenecek bir durum yok. Bakkal para üzeri yerine sakız verince falan da üzülüyor olmalısınız o zaman.
Her şeyi bu kadar takmaya gerek yok.
(Bu mesajım hangi bölüme konu olursa haber verin)
Ay parantez içindeki cümlene koptummmmmmmmmmmm... Yerlerdeyim şuan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çete üyesi olduğumuzu belli ettin leonela! Dikkatli ol biraz!![]()
Çete üyesi olduğumuzu belli ettin leonela! Dikkatli ol biraz!![]()