neden normal bi sekilde yorum atamiyoruz?

canım,o yorumu sorun yapıyorsan sen bir daha konu açma:34:

Problem o yorumsa yanlış anlayıp ona göre tepki vermişsiniz . Sizin moda zevkinizi eleştirmek için söylememiş bence yerden yere vuralım lafını.

valla ben de dediğin aynı şeyle karşılaştım. ilk önce fake olmakla ondan sonra da cahil olmakla suçlandım ilk gün gayet keyifli bir şekilde takip ediyordum ama hakkaten şu an içimden gelmiyor. bir insanı tanımadan böyle yorumlar yapmak çok ayığ gerçekten.

evet buldum şimdi biraz kırıcı olmuş gerçekten
ama olur böyle şeyler ya kırılma hemen
elbiseye gelince renk çok güzel işlemeleride beğendimki bu benim hem eğitim hem ilgi alanım
etek kısmı biraz abartılı geldi ama oda senin bileceğin şey
diz altı etek boyu düşünmezmisin

duygucum aynı senin gibi bu dertten muzdarip bir arkadaş başlık açtı geçenlerde bir taşlanmadığı kaldı.sen herşeye hazır ol
burada artık derdini açmak lüks oldu.onlar sana istediğini söyleyebilirler,geyik yapar,feyk bu diye konunu dağıtır hatta dalga geçerler.
.bahane ay pardon gerekçe olarakta başlık açarak her fikre ,eleştiriye hazır olmamız gerektiği söylenir.

çünkü bu sitede ana babasıyla mükemmel ilişkiler kurmuş,hayırlı evlat,sağlam psikoloji sahibi,4*4 lük aşçı,kocasının kendine adeta tapıntığı,hayatı boyunca sinir sıkıntı nedir bilmemiş hatta hiç kaka yapmayan mikemmelll ötesi kontesler de olduğundan senin derdini algılamakta güçlük çekip sahtekar üye damgası yemen kaçınılmaz.

bu sitede anasıyla babasıyla ters düşen bir hasta kızcağız köpek benzetmesine maruz kaldı geçenlerde.empati yapmak zor..

cinsellik gibi ananla dahi konuşamadığın memleketin tabusu olmuş bir sıkıntını memleketin en kalabalık kadın forumuna danışarak akıl alman suç olabilir.hele bir de yeni üyeysen erkekkk var diye cıngar çıkması kaçınılmaz.

duygucum aynı senin gibi bu dertten muzdarip bir arkadaş başlık açtı geçenlerde bir taşlanmadığı kaldı.sen herşeye hazır ol
burada artık derdini açmak lüks oldu.onlar sana istediğini söyleyebilirler,geyik yapar,feyk bu diye konunu dağıtır hatta dalga geçerler.
.bahane ay pardon gerekçe olarakta başlık açarak her fikre ,eleştiriye hazır olmamız gerektiği söylenir.

çünkü bu sitede ana babasıyla mükemmel ilişkiler kurmuş,hayırlı evlat,sağlam psikoloji sahibi,4*4 lük aşçı,kocasının kendine adeta tapıntığı,hayatı boyunca sinir sıkıntı nedir bilmemiş hatta hiç kaka yapmayan mikemmelll ötesi kontesler de olduğundan senin derdini algılamakta güçlük çekip sahtekar üye damgası yemen kaçınılmaz.

bu sitede anasıyla babasıyla ters düşen bir hasta kızcağız köpek benzetmesine maruz kaldı geçenlerde.empati yapmak zor..

cinsellik gibi ananla dahi konuşamadığın memleketin tabusu olmuş bir sıkıntını memleketin en kalabalık kadın forumuna danışarak akıl alman suç olabilir.hele bir de yeni üyeysen erkekkk var diye cıngar çıkması kaçınılmaz.

:46: :46: :46: Süpersiniz ... Altına imzamı atabilirim. İşte bu yüzden diyorum, alındığı yorum gerçekten o kadar da alınılacak bir yorum değil. Alış diyorum bu yüzden.

valla herkes istedği yorumu yapabilir ama bazı arkadaşlar çok komik gerçekten .mesela bana çok oluyor bir konuda atıştık diyelim o üye nickimi ezberliyor sonra başka bir konuya yorum yaptığımda sürekli bana laf sokma .çabasına giriyor nedense.yani bir kere gıcık olmuş her yerde karşıma çıkıyor bana karşı yazılanları beğeniyor vs vs .neyse birşey demiyorum kimseye de komik oluyor böyle yapanlar .

valla herkes istedği yorumu yapabilir ama bazı arkadaşlar çok komik gerçekten .mesela bana çok oluyor bir konuda atıştık diyelim o üye nickimi ezberliyor sonra başka bir konuya yorum yaptığımda sürekli bana laf sokma .çabasına giriyor nedense.yani bir kere gıcık olmuş her yerde karşıma çıkıyor bana karşı yazılanları beğeniyor vs vs .neyse birşey demiyorum kimseye de komik oluyor böyle yapanlar .

ah bir de bu varmı değil mi unuttum bak onu yazmayı hay aklınla bir yaşa.avcılardan biri gıcık olduğunu gözün kestirir işi gücü bırakıp açığını arar.üşenmeden geçmiş msjlarını deşer.ve kurbanı başlık açma hatasını yaptığında avcımız 'aaaa cnm bak eski msjlarında böyle böyle demişsin ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'diye dalga geçilir.avcımız kendi kendine yaptığı müsabakada 1-0 öne geçmenin(!)haklı gururunu yaşamaktadır.:52::33:

ah bir de bu varmı değil mi unuttum bak onu yazmayı hay aklınla bir yaşa.avcılardan biri gıcık olduğunu gözün kestirir işi gücü bırakıp açığını arar.üşenmeden geçmiş msjlarını deşer.ve kurbanı başlık açma hatasını yaptığında avcımız 'aaaa cnm bak eski msjlarında böyle böyle demişsin ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 'diye dalga geçilir.avcımız kendi kendine yaptığı müsabakada 1-0 öne geçmenin(!)haklı gururunu yaşamaktadır.:52::33:

aynen ya .bu ne rakabet .kadın kadının kurdudur derler ya o hesap işte .her yerde beni takip eden üyeler var ya .ben unutuyorum gidiyor onlar unutmuyor böle ısrarla yok öle değil böle aa sen geçen şöle demiştin ne oldu vs vs .allahım yani neyse birşey demiyorum .

İstisnai durumlar dışında konu sahipleri çok alıngan oluyor, konu sahibinin eski konusundaki mesaj da öyle. Minnacık espri yapmış diğer arkadaş bunda kırılacak, üzülecek, içerlenecek bir durum yok. Bakkal para üzeri yerine sakız verince falan da üzülüyor olmalısınız o zaman. :37:

Her şeyi bu kadar takmaya gerek yok. :34:

(Bu mesajım hangi bölüme konu olursa haber verin :1: )

slm kizlar,
kk ya konu actigim zaman yada yorum istedigim zaman bazi konularda tabiki olumlu yada olumsuz yorumlar olucak ama neden bazi kisiler burda olumsuz yorumlarini kirici olarak yapmak zorunda? hayir dertleri ne? tanimam etmem burdaki arkadaslari ama neden saygili bi sekilde yapamiyorlar yorumlarini?
sinir oluyorum öyle kirici sekilde yorum yapan arkadaslara.. ben bi konuda hemfikir degilsem veya birseyi begenmediysem ya hic yorum atmiyorum yada hani kötü yorum yaparken yinede kirici olmamaya bakiyorum.. hayret bisey ya:47::47::47::47:

aynen öyle bende böyle bir konu acmayı düsünüyordum... bir önceki konumda cok agir bir söz aldim ve hala üzgünüm...
üslup farki belkide

İstisnai durumlar dışında konu sahipleri çok alıngan oluyor, konu sahibinin eski konusundaki mesaj da öyle. Minnacık espri yapmış diğer arkadaş bunda kırılacak, üzülecek, içerlenecek bir durum yok. Bakkal para üzeri yerine sakız verince falan da üzülüyor olmalısınız o zaman. :37:

Her şeyi bu kadar takmaya gerek yok. :34:

(Bu mesajım hangi bölüme konu olursa haber verin :1: )

Ay parantez içindeki cümlene koptummmmmmmmmmmm... Yerlerdeyim şuan. :9: :9: :9: :9: :9:

bir arada bu konu yüzünden ortalık karışmıştı değil mi?kimler çete üyesi,ötekileştiremediklerimizden misiniz (bu kelimeyi yazarken canım çıktı:9:) :55:

Son düzenleme:
Kuzum siz hayatınızda pamuklara sarılıp sarmalanıp yaşıyorsunuz herhalde.
O bunu dedi bu şunu dedi ne hassas ne kırılgan ne kadar laf söz işitmeden büyümüş şanslı insanlarsınız.
Hayır aileden böyle yetişeni anlarım da sokak,okul,iş böyle değildir.
Adamı hırpalara aptala çevirir.
Abiyeni beğenmemiş eee beğenmesin ..Beğenmeyen alıp giymesin bu kadar ?
Ben mi odunum millet mi prenses bilemedim.

ayyy bazıları çok ileri gidiyor ama bebeğim ne bilimm konu renjide etmeye yada kendi fikrini kabul ettirmeye girince asırı abartanlar oluor mesala resimlerime yorum yapmışlar işte sen yarışmaya kıyafet yarışmasına gidicem gitme flnnn zevk benim zevkimm hani tarz ben ona mesala sen nie spor ayakkabı giyiyorsun topuklu giy demiyorsam oda bana dememeli yok protesto için gitmişim hayvanlar için gayem belli işte leopar abest kaçmış tuhaf gelıor orada tüm hayvan savunucuları var hani amaç belli bikiniyle bile çıksam kimene niyetim belli sen kimsin de bana öle diyorsun görende kürk giydim yada leopar derisi giydim sanar ayıp yah çok sacma gelıor bazı yorumlar :S burada abes gleen birsey başka bir yerde abest gelmıor alışmıısmmm hanı öle giymeye yurt dısını övenleri gayet iiy anlıorum orada olsa söle olur türkiyedede öle olsun insanlar yurt dısında yasamaya meyıl etmesın ülkeyle olacak iş değil hani zihinlerin değişmesi gerek insanlar herseye burun sokmasalar ne güzel olur ben hiçbir zaman eleştirmen olamadım ne bilim eger cidden ayıp kötü onu zor durmda bırakack bişiy görmesem eleştiri yapmam herkes istedigiinni yapmakla özgür bence

kimine göre büyük kimine göre küçük dert sınıflandırması yaparlar burada hadleri olsun olmasın.derdin küçükse konteslerin bu denli basit şeylerle vaktini ne alırsın?burası senin günlüğün mü yallah başka kapıya diye azarlanırsın.illa dert sahibi olmuş olarak kabul edilmek için kocadan ihanet/şiddet görmek,kaynananın altınlarına göz dikmesi,görümcenin yüzüne gülüp arkandan çemkirmesi,eltinle dayanamayıp en sonunda saçsaça başbaşa girmen gerekir.heleki toplumsal normların biraz dışında kalmış bir insansan acımasızca ahlak dersi alabilirsin.çünkü onlar müneccim b..u yediklerinden başkalarında eleştirdikleri şeyin bir gün kendi başına,kızının,yeğeninin,kuzeninin yada sülalesindeki başka bir kadının başına gelmeyeceğinden çokk emindirler..

Son düzenleme:
Back
X