nişanlımla tanışıp nişanlanmam la sevgililik hepsinin toplama 2 sene oldu. her tartışmamızda agır laflar kullanıyor. biliyorm seviyor eminim ama böle bi huyu var sinirini kendini yenemiyor. siniri geçtikden sonra ben naptım diyip yanıma geliyor özür diliyor ayaklarıma bile kapanıyor. ama ben öok yıpranıyorum bide aşırı duygusalım ( hiç sevmiyorm bu huyumu) keşke onun kadar vurdum duymaz olabilsem bunu nasıl becerecem kızlar? üzülmekten bıktım. oturup konuşuyoruz tamm haklısın diyo SENDEN VAZGeÇEMİCeGİME GÖRE YENMELİYM DİYO. ama sinirlenince gene aynı

şaşırdım napcagımı. sevgisine emin olmasam bi dk bile durmam kafam allak bullak. bide ilgisiz:2: tabi herkes gibi aşkım bitanem der teli kapatırken seni seviyorum der ama süprizler hiç yapmaz. varsa yoksa kendii istekleri. bende romantik olmasını istiyorum. ilgili olacam tamam diyor ama gene aynı. askere git ozaman beni çok arıcan diyorum o anlık anlıyo ama sadece o anlık ... nasıl degiştirebilirim bu huylarını... kocası, nişanlısı, sevgilisi böle olan varmı????