• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden o beceriyor ben beceremiyorum:(

ben ona çok desdek çıktım herşeyde yanında oldum sahip çıktım ama onun en ufak tartışma agır konuşması zoruma gidiyor. üzüldüyse onunla üzüldüm bi mutsuz anında onun hep yanında oldum. ailesi bile sırt cevirdi ama ben ona güveniyorum dedim. beni bukada üzmeye aglatmaya ne hakkı var:( ben herşeyimi ona adadımib kendini yenemedi

Öyle canım maalesef. Bir de en etkilendiğim nisanlının da etkileneceğini düşündüğüm şey şu. Uygun bir zamanda yani tamda o pişmanlık yaşadığı an var ya o an işte. Başla duygusal konuşmaya ben seni çok seviyorum asla bırakmayacağım ama beni bu tavırlarınla çok üzüyorsun yapma.. Gibi güzel bir konuşma yap. Trip atma hiç. O zaman gerçekten bazı şeyler kafada dank ediyo.

KESİNLİKLE DENİCEM tşk edrm tatlımmmm

sende isteklerde bulun sakın ha nasıl alıştırırsan öle gidiyor.hep onun etrafında döner dünya yoksa.zamanla sende sinir olursun.daha önce bişey yoktu şimdi nie böle oldun der.yaptıklarına bakmaz.

sende isteklerde bulun sakın ha nasıl alıştırırsan öle gidiyor.hep onun etrafında döner dünya yoksa.zamanla sende sinir olursun.daha önce bişey yoktu şimdi nie böle oldun der.yaptıklarına bakmaz.

haklısın bende düzelsin istiyorum işte... elimden geleni yapcam yoksa yıpranıyorum:43:

kızlar şimdilik çıkmam lazım. nişanlım gelcek akşam yemege. bana nasıl davrandıgını ne olup bittiiing anlatırım. umarım iyi geçer:(

AYNEN ÖLE HİÇ KOLAY OLMUyOR. ONLARDAN ÇOK BİZ YORULUYORUZ. ÜZÜLSEKDE AMAN ONA MOREL OLALIM DİYORUZ. PEKİ YA BİZ BİZE KİM MOREL VERCK

Kendi kendine motive etmenin yollarını aramaktan başka çaremiz yok ağızlarından çıkan her kelimeyi eleyerek bizi mutlu edeceklerei moral verecekleri seçmek durumundayız ya da bekarlık sultanlık statüsünde kalmalıyız. Ne yazıkki ata erkil bir toplumda yaşıyoruz daha büyürken ERKEK sin senle dolu kafaları ( istisnalar kaideyi bozmaz ) ne yazık ki

kızlar dün geldi sevdicegim. ona sürekli benmle ilgilen diyip durmuştum. bu sefer o ilgilenmeye başladı ama bende tık yok:( napcam soguyorum sanki korkuyorum kızlar. ben ona sölemiştm ilgilen yoksa soguyorum die dinlemedi sogumaz sandı ama bana çözemedigm bişeler oluyo. öpmek istediginde yeri duruyorum elimde olan bişe degil:( onu çok seviyorum:43: ama böle giderse nolcak bilmiyorum. ona bunu söyledim ' karıcım ben yanındayım seni seviyorum nedn böle yapıyosn' diyor oda üzülüyo uzak durmama ama benm yalvardıgım gün nerdeydi napcagımı bilmiyorm yardım edin kızlar:(

nişanlımla tanışıp nişanlanmam la sevgililik hepsinin toplama 2 sene oldu. her tartışmamızda agır laflar kullanıyor. biliyorm seviyor eminim ama böle bi huyu var sinirini kendini yenemiyor. siniri geçtikden sonra ben naptım diyip yanıma geliyor özür diliyor ayaklarıma bile kapanıyor. ama ben öok yıpranıyorum bide aşırı duygusalım ( hiç sevmiyorm bu huyumu) keşke onun kadar vurdum duymaz olabilsem bunu nasıl becerecem kızlar? üzülmekten bıktım. oturup konuşuyoruz tamm haklısın diyo SENDEN VAZGeÇEMİCeGİME GÖRE YENMELİYM DİYO. ama sinirlenince gene aynı:( şaşırdım napcagımı. sevgisine emin olmasam bi dk bile durmam kafam allak bullak. bide ilgisiz:2: tabi herkes gibi aşkım bitanem der teli kapatırken seni seviyorum der ama süprizler hiç yapmaz. varsa yoksa kendii istekleri. bende romantik olmasını istiyorum. ilgili olacam tamam diyor ama gene aynı. askere git ozaman beni çok arıcan diyorum o anlık anlıyo ama sadece o anlık ... nasıl degiştirebilirim bu huylarını... kocası, nişanlısı, sevgilisi böle olan varmı????

ohoooo birsüürü - si var bu adamın.unutmaya bak onu derim.birkere hangi erkek olursa olsun askından ölsende sana ağır sözler kullanıyorsa yolu vericeksin.çünkü şuan aşıksın kabulleniyrsun.ama evlenirsen ne olacak? o aşk bitince ne olacak? senin daha şimdiden sorunlar var bu kadar.aşkı biten adam sana neler demez bir düşün.çünkü saygı yok.

Back
X