Neden olabilir 😔

Rüyasında görmesi eşinizin elinde olan bir durum değil ama ismi geçtiğinde sinirlenmesi normal değil. Aldatılmadım hiç belki ondan anlayamıyor olabilirim. Acısı yıllar geçsede unutulmuyordur belki 🤷‍♀️

rüyasında görmek ve sayıklamak onun elinde değil
takılmamalısın reel bir durum değil
ben eşimle eski sevgilisinden neden ayrıldığını ve gelirse benle boşanıp onunla evlenebilirsin dedim
tepkisini ölçtüm ve aldatılmak istemediğim için söylediğimi dedim
nedeni ise onunla olmazdı sonumuz yoktu demişti
o konu orda kapanmıştı

Rüyasında görmesi eşinizin elinde olan bir durum değil ama ismi geçtiğinde sinirlenmesi normal değil. Aldatılmadım hiç belki ondan anlayamıyor olabilirim. Acısı yıllar geçsede unutulmuyordur belki 🤷‍♀️
yoo unutuluyor valla :D benim de nisanlimdan onceki sevgilim beni aldatmisti, hala da turkiyede oldugumda bazen karsilasiriz. normal bir insan yani sinirli falan degilim kendisine. gerizekali oldugunu dusunuyorum ama farkli sebeplerden, o yuzden kendisini gorunce genelde “napiyo ya bu mal hareketlere bak” derim icimden falan ama beni aldattigi icin sinirlenmem. bana ne canim kac sene gecmis.

bence unutamayan insan hala adi gecince bile sinirlenir.

İsmi geçince hala sinirleniyormuş. Affedemediğimiz şeyler bilinç altımızda kalmaya devam eder. Bu durumda rüyada görmesi normal. Bende eski eşimi rüyamda görüyorum bazen. Aklım mı kaldı? Hayır.
Nefret ediyorum çokca.
İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Bende görüyorum bazen insallah sayiklamam🤣🤣🤣

Rüyada her zaman düşündüğümüz şeyler görmüyoruz. Bazen yıllardır görmediğim dusunmedigim biri bile girebiliyor.

Takılmayın. Ama yine de Bir daha sayiklarsa yapistirin şaplagi gitsin 🤪
Kesinlikle 1. De yapmadım ama bir daha olursa tekmelicem sonra pardon askm rüya görmüşüm dicem 🤪 nasıl 😂

Ya adı geçince değil de hani unutamasam neden seninle evleneyim vs vs seyler diyo sinirlendiği bu yani
Esiminde benden once sevgilisi olmus ayrilmislar arada bende kiskanclik yapiyorum.esim asla tinlamaz eger sinirlenseydi bahsetme deseydi demekki icinde hala biseyler var derdim.esiniz sizi seviyor ama hala ihaneti unutmamis.ben olsam amann ne hali varsa gorsun derdim.

Eğer bu konuyu uzatırsanız hem kendinize eziyet eder hem de haksız duruma düşersiniz.
Eşinizin eski sevgilisi ile kötü bir tecrübesi olmuş, hem olmasa bile rüyasında gömesi çok normal.
Biz bir çok şeyi geçmişte bırakırız ve unuturuz ama bilinç altımız onları hala aynı şekilde aynı anda yaşıyorum sanır.
Bilinç altının zaman kavramı yoktur.
Uyurken insan tamamen bilinç altına kaldığı için bilinç altı canı ne istiyorsa onu ortaya çıkarır ve rüyamıza sokar.

O anda duyulan bir ses, bir yemek kokusu, bir karın ağrısı, bir renk bile bilinç altını alakası olmayan şeyler hatırlaması için uyarır.
Buna takılıpta kendinize boş yere yük etmeyin..

Sevgiler.
Teşekkür ederim

İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani
Niye böyle bişey söyleme gereği duyuyorsunuz? Çok saçma değil mi bu?

Rüya yavv bu niye takılıyorsunuzyaa kendiniz hiç görmüyonuzmu anam eski sevgilinizi :D
adam kalkmış gönlünü almış etmiş bide hatırlamadığına dairr yapmayın şöylerşeyler
takılmayın böyle rüya şeylere yaa kocanla çok mutluysan mutlu tamam bitti :)

Eşinizle aranızda eski sevgilini unutamamissindir diye muhabbet geçmesi, rüyada bilinçsizce onun adını sayıklamasindan daha önemli ve saçma bence.

Bnde kıskancım dediğin gibi bnde bzn takılırım ama dozunda. Çok büyük bir tepki vermedi ama bir anda şok oldum duyunca .Kötü bir durum sonuçta hiçbir kadın istemez bu durumda olmayı.umarım bir daha olmaz

Rüyada saçmalama konusunda üstüme tanımam. Edirneden girer taaaa uzak doğudan çıkarım.
Güzellik yarışmasında podyumda yürürken bikinim yırtıldı, ilkokul öğretmenime tokat attım, eşimin annesine kara mamba dedim neler neler görüyorum her gün.
Hayatımda güzellik yarışması izlememiş bir insanım düşünün yani

Back
X