Neden olabilir 😔

Bende daha beterleri var. Üniverstedeki hocamın sadece kafası tepsi ile getirilip ders anlattı. Böceğin yavrusunun üstüne yanlışlıkla bastığım için annesiyle kavga ettim. Daha neler neler 😂
Yani şahsen ben böceğin annesini haklı buldum. Ne demek yavrumun üstüne basmak pis çemkirir üstüne zıplardım.

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Takılmayın rüya işte gerçek hayatta birşey yoksa gerek yok takmaya

yoo unutuluyor valla :KK70: benim de nisanlimdan onceki sevgilim beni aldatmisti, hala da turkiyede oldugumda bazen karsilasiriz. normal bir insan yani sinirli falan degilim kendisine. gerizekali oldugunu dusunuyorum ama farkli sebeplerden, o yuzden kendisini gorunce genelde “napiyo ya bu mal hareketlere bak” derim icimden falan ama beni aldattigi icin sinirlenmem. bana ne canim kac sene gecmis.

bence unutamayan insan hala adi gecince bile sinirlenir.
Adı geçince sinirleniyo dediğim sey başka bağlamda . Yanlış telaffuz etmişim soruyu güncelledim

Rüya bu düşünme bile üstünde hiç sormasaydın eşine daha iyiydi bazı şeyleri hatırlatmamak daha iyi . Neden eşinize eski sevgilini unutamadım diye soruyosunuz neden böyle düşünüyosunuz asıl mesele bu bence

Eski bir flörtümle soluksuz alkollu bir gecede sohbet ederken ağzından baska bir isim çıktı. Bana ismimle seslenecegine baska bir kadın ismi söyledi. Bozuntuya vermedimAma nasıl bozulmustum, icmeye devam etmistim.

Rüya olsa yine bozulmazdım, bisey olmaz.

Rüya bu düşünme bile üstünde hiç sormasaydın eşine daha iyiydi bazı şeyleri hatırlatmamak daha iyi . Neden eşinize eski sevgilini unutamadım diye soruyosunuz neden böyle düşünüyosunuz asıl mesele bu bence
Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyo

Rüyada yaprak dökümündeki oğuzu gören bir insan olarak diyorum ki, vallahi elimizde değil. 😂 bilinçaltı falan düşünüp takılmayın derim. O kadar saçma sapan rüyalar görüyorum ki. Eski eş, eski sevgili, geçmişteki platonik aşkım dahil... Ama hiçbir anlamı yok bunların. Çünkü eşimi çok seviyorum.

Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyo
Eşinize neden böyle müzikler dinliyorsun, eski sevgilini unutamadın mi diyorsunuz?

Eşim dinlediğim şarkılardan mana çıkaracak olsa yandık demektir.

Hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize de eşinizi de.

Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledi 😔 doğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti.😏 Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Rüya kontrolümüz altında olmayan bişey ama aynı şey size olsa eşiniz nasıl tepki verirdi acaba anlayışla karşılarmıydı benim eşim karşılamaz dı zoruma giden bu olurdu eski sevgilisinin adını sayıklamasından ziyade

Takılmayalım mı kendinizi benim yerime koyun bir daha düşünün lütfen
Koydum yine cevabım aynı. Eşim de ben de uykumuzda konuşuruz. Belki aralarda benim bilmediğim eskiden sevdiği birilerinin isimlerini bile söylüyordur. Ama benimle evli beni seviyor bundan eminim. Niye hayatı kendime zindan edeyim ki böyle düşünüp.

Ben de bazen eşime haksızlık edip tartıştığımda rüyamda eşimi aldattığımı görürüm. Belki ben de isimler sayıklıyorumdur.

Rüyada duygular olmaz. Rüyalarımızdakiler biz değiliz.

ben geçenlerde ibrahim tatlıses'i gördüm rüyamda. düşünüyor muyum? hayır. ibo eski sevgilim mi? hayır. neden gördüm ben de bilmiyorum.

bilinçaltı denen şeye biz bile giremiyoruz, kendi isteğimizle oraya şunu atayım bunu atayım diyemiyoruz. olur böyle vakalar, dert değil.

Rüya da mı görmiyek
Nereden trip atacağınızı şaşırmışsınız pes

Rüya da mı görmiyek
Nereden trip atacağınızı şaşırmışsınız pes
Pardon da bahsettiğim kişi eşim ve sayıkladığı kişi eski sevgilisi..Bu olayda trip atmaktan doğal ne olabilir? Hayır yani doğal mı karsılayalım sormayalım mı ne gördün diye alkış mı tutalım

Pardon da bahsettiğim kişi eşim ve sayıkladığı kişi eski sevgilisi..Bu olayda trip atmaktan doğal ne olabilir? Hayır yani doğal mı karsılayalım sormayalım mı ne gördün diye alkış mı tutalım

Duyan da adamı eski sevgilisiyle bastınız sanacak :D

Bu kadar kıskançlıktan erken yaşlanırsınız dikkat edin

Trip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Rüyalarına sahip çıkmayı öğrensin.

Back
X