Neden olabilir :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kzlar 6 buçuk aylık bebeğim var.Son 2 3 akşamdır husuzsuz ağlıyo üzerindekileri çıkarıp duş aldırınca biraz rahatlıyo, ama son iki gecedir memeye yaklaşınca istemiyoağlıyo bi reddetme durumu söz konusu sanki...neden olabilir gaz sancımız 4 aylıkken bitmişti onla alakası yok tecrübeli annelerdeb fikir verebilecek varsa bekliyorum üzülüyorum emmeyi bırakacak diye korkuyorum

Diş çıkarıcak olabilir.
Veya emmeye karşı tepki olabilir.
Bebeklerin tam da o aralarda 'emme reddi' yaşadığı bir dönem oluyor.
Sakin olun, siz emzirmeye çalışmaya devam edin, geçicidir.

*Elbet başka sağlık sıkıntısı yoksa

Donem donem oluyo sanki bu.Benim kizimda da olmustu pispis kiskis zoraki emmisti bu sure ama gecti.2yasina kadar emdi sonra.Ben agzindaki pamukcuktan oldugunu dusunmustum.

Diş çıkarıcak olabilir.
Veya emmeye karşı tepki olabilir.
Bebeklerin tam da o aralarda 'emme reddi' yaşadığı bir dönem oluyor.
Sakin olun, siz emzirmeye çalışmaya devam edin, geçicidir.

*Elbet başka sağlık sıkıntısı yoksa
Çalışıyorum evet diş olabilir zaten gülüyo oynuyo sonra bi ara huysuz husursuz sonra yine devam ediyo

Doktora gitseniz yarın daha sağlıklı olur. Benim ablam da aynı duruma düştü yeğenim onu ememiyordu. Çocuk bir tuhaf davranmaya başlamıştı böyle sanki ızdırap çekiyordu. Hemen ertesi günü hastaneye gittiler meğerse kuzumun ağzında yara oluşmuş. Tedavi oldu sorunları geçti çok şükür. :nazar:

Sağlıkla büyütün inşallah evladınızı. :anne:

Doktora gitseniz yarın daha sağlıklı olur. Benim ablam da aynı duruma düştü yeğenim onu ememiyordu. Çocuk bir tuhaf davranmaya başlamıştı böyle sanki ızdırap çekiyordu. Hemen ertesi günü hastaneye gittiler meğerse kuzumun ağzında yara oluşmuş. Tedavi oldu sorunları geçti çok şükür. :nazar:

Sağlıkla büyütün inşallah evladınızı. :anne:
Teşekkür ederim amin inşallah

Back
X