Neden olabilir

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Hayırlı sabahlar hanımlar şimdi bi kız var merve diyelim bu merve bekarlikta eşime karşı boş değilmiş hoslanmami aşk mı bilmiyorum eşim yokmuş yani sevgili filan olmamışlar bunları eşim anlatmadı bizim bir ortak tanıdığımız var o söyledi eşime bikac defa merveyle aranızı yapiyimmi birbirinize yakışıyorsunuz diye eşim istememiş bunuda başka biri söyledi yani bilmeyen yok nerdeyse herkes biliyor ama geçmiş geçmişte kalmış ve kız şimdi evli iki çocuğu var kısacası kıskanılacak bişey yok ama dünden biri akl mta soru işareti kaldi konuya geleyim dün bi düğün vardı düğünden sonra yakın bir arkadaşımız vardı oraya çay içmeye gittik başka arkadaşlarda gelmişti merveyle kocasıda gelmişti erkekler başka bir odada oturmuşlardı eşim kalkalimmi dedi tmm dedim hemen hazırlandım o sırada eşim salonda bekliyordu ev sahibi de yanimizdydi merve de geldi çok fazla heyecanlandı belli oluyordu vedalasirken fark ettim yanaklari kıpkırmızı ates gibi olmuştu eşim zaten kapıya dunuktu şimdi aklıma takılan üçümüz bir arada olduğumuz içinmi cunku bunu bildenden once cok samimi olmasakta arkadas olmuştuk merveyle yoksa hayla biseyler hissettiği içinmi heyecanlandı dünden biri aklımda çıkmıyor karışık anlattıysam kusura bakmayın

Uğraşacak başka şeyleriniz Yok mu?

Kimbilir belki de Merve hastaydı ve o anda ateşi çıkmıştı o yüzden yanakları kızarmıştır.

Hala kocanızın peşinde diye kuruntu yapmayın. Kadın evli iki çocuğu var. Rahat bırakın merveleri.

Bildiğinizi biliyor bence. Diğer ihtimal bana düşük geldi neticede yuva kurmuş o da çoluk çocuğu var sevmiş ki bir başkasını evlrnmiş

Uğraşacak başka şeyleriniz Yok mu?

Kimbilir belki de Merve hastaydı ve o anda ateşi çıkmıştı o yüzden yanakları kızarmıştır.

Hala kocanızın peşinde diye kuruntu yapmayın. Kadın evli iki çocuğu var. Rahat bırakın merveleri.
Heyecanlandığını çok iyi anladım eminim ondan önce konusuyorduk bide zaten rahat bırakmışım bişey yapmamışım sadece aklımda soru işareti kaldi

Bildiğinizi biliyor bence. Diğer ihtimal bana düşük geldi neticede yuva kurmuş o da çoluk çocuğu var sevmiş ki bir başkasını evlrnmiş
Evet benim aklıma da o geldi bildiğimi biliyor azda olsa arkadaş olmuşuz oyuzden ama diğer ihtimal azda olsa olabilirmi diye sordum cevabınız için tesekkurler

Sakin esinize de sorup adamin kafasini bulandirmayin. Merve ile de arladasliginizi kesin mumkun mertebe de ayni ortamlarda bulunmayin.

Valla siz kuruntu yapmışsınız. Snal alemde evli iki çocuk sahibi kadını hala kocanızdan etkilenen biri olarak lanse edip günah almayın.

Sakin esinize de sorup adamin kafasini bulandirmayin. Merve ile de arladasliginizi kesin mumkun mertebe de ayni ortamlarda bulunmayin.
Yok zaten eşime sormamda bilerek aynı ortamda bulunmuyoruz ama o bulunuyor diyede sorun etmiyorum kendimce

Valla siz kuruntu yapmışsınız. Snal alemde evli iki çocuk sahibi kadını hala kocanızdan etkilenen biri olarak lanse edip günah almayın.
Ya arkadaşım sanki gitip herkese antmışım burda kim kimi tanıyor bide sanki çok imkansızmış gibi konuşuyorsunuz olmıycak bişey değil

Ya arkadaşım sanki gitip herkese antmışım burda kim kimi tanıyor bide sanki çok imkansızmış gibi konuşuyorsunuz olmıycak bişey değil
Tanısın tanımasın yüzlerce kadın okuyor. Birazdan gelirler ve o kadının kocanızı ayarmaya çalıştığını söyleyip kuruntularınızı şüpheye çevirirler.
Ortada yanak kızarmasından başka NE var yahu. Hem kadınla arkadaş olmuşsunuz hem de şüphe üzerine kadına bir şeyler yakıştırmayın.
Siz buraya "o kadının kocanda gözü var" lafını duymak işin konu açmışsınız.
Kocanıza güveniyorsanız zaten sorun yok.

Aslında daha önce olan başka şeylerde var ama Her şeyi anlatırsam tanıyan çıkar diye korkuyorum

Onu tahmin ettim zaten yoksa hic bir kadin bos yere aklina takip konu acmaz. Dedigim gibi yerinizde olsam arkadasligimi keser ayni ortamlarda da bulunmam. Size bunlari anlatan 3.kisilerle de mesafeli olurum. Evlenmissiniz bunlari size anlatmalarindaki amac ne onu da anlamadim.

Tanısın tanımasın yüzlerce kadın okuyor. Birazdan gelirler ve o kadının kocanızı ayarmaya çalıştığını söyleyip kuruntularınızı şüpheye çevirirler.
Ortada yanak kızarmasından başka NE var yahu. Hem kadınla arkadaş olmuşsunuz hem de şüphe üzerine kadına bir şeyler yakıştırmayın.
Siz buraya "o kadının kocanda gözü var" lafını duymak işin konu açmışsınız.
Kocanıza güveniyorsanız zaten sorun yok.
O zaman kimse burda konu acmasin zaten kocamı ayarliycak demiyorum öyle bu şeyde yakıştıramıyorum sadece bitmeyen duygular olabilirmi diyorum oda bir ihtimal

Onu tahmin ettim zaten yoksa hic bir kadin bos yere aklina takip konu acmaz. Dedigim gibi yerinizde olsam arkadasligimi keser ayni ortamlarda da bulunmam. Size bunlari anlatan 3.kisilerle de mesafeli olurum. Evlenmissiniz bunlari size anlatmalarindaki amac ne onu da anlamadim.
Aslında siz oylayınca aklıma geldi aanlatımlardan biri onun çok samimi kardeş gibi olduğu biri oda merve le eşin birbirilerini seviyorlardı dedi bende olabilir o zaman ikiside bekarmış ben eşimin geçmişini değil geleceğini kıskanırım demiştim

O zaman kimse burda konu acmasin zaten kocamı ayarliycak demiyorum öyle bu şeyde yakıştıramıyorum sadece bitmeyen duygular olabilirmi diyorum oda bir ihtimal
Kuzum mümkün olduğunca ayni ortamda bulunmamaya çalış eski dosttan düşman olmaz derler ama kadın evli çocukları var düşünme öyle seyler önce kendine sonra eşine guven

Kuzum mümkün olduğunca ayni ortamda bulunmamaya çalış eski dosttan düşman olmaz derler ama kadın evli çocukları var düşünme öyle seyler önce kendine sonra eşine guven
Eşime güveniyorum ama aklimda soru işareti kalmıştı zaten kimsenin evet var demesini istemem isterimki herkes desin yanlış anlamışsın boş kuruntu cevabınız için teşekkür

Aslında siz oylayınca aklıma geldi aanlatımlardan biri onun çok samimi kardeş gibi olduğu biri oda merve le eşin birbirilerini seviyorlardı dedi bende olabilir o zaman ikiside bekarmış ben eşimin geçmişini değil geleceğini kıskanırım demiştim

Ooo mervenin kardes gibi oldugu biri size bunlari soyluyor. Simdi amac belli oldu. Kosarak hepsinden uzaklasin. Kusura bakmayin ama ben burda bir iyi niyet goremedim.

Back
X