- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Hayırlı sabahlar hanımlar şimdi bi kız var merve diyelim bu merve bekarlikta eşime karşı boş değilmiş hoslanmami aşk mı bilmiyorum eşim yokmuş yani sevgili filan olmamışlar bunları eşim anlatmadı bizim bir ortak tanıdığımız var o söyledi eşime bikac defa merveyle aranızı yapiyimmi birbirinize yakışıyorsunuz diye eşim istememiş bunuda başka biri söyledi yani bilmeyen yok nerdeyse herkes biliyor ama geçmiş geçmişte kalmış ve kız şimdi evli iki çocuğu var kısacası kıskanılacak bişey yok ama dünden biri akl mta soru işareti kaldi konuya geleyim dün bi düğün vardı düğünden sonra yakın bir arkadaşımız vardı oraya çay içmeye gittik başka arkadaşlarda gelmişti merveyle kocasıda gelmişti erkekler başka bir odada oturmuşlardı eşim kalkalimmi dedi tmm dedim hemen hazırlandım o sırada eşim salonda bekliyordu ev sahibi de yanimizdydi merve de geldi çok fazla heyecanlandı belli oluyordu vedalasirken fark ettim yanaklari kıpkırmızı ates gibi olmuştu eşim zaten kapıya dunuktu şimdi aklıma takılan üçümüz bir arada olduğumuz içinmi cunku bunu bildenden once cok samimi olmasakta arkadas olmuştuk merveyle yoksa hayla biseyler hissettiği içinmi heyecanlandı dünden biri aklımda çıkmıyor karışık anlattıysam kusura bakmayın