Neden olabilir

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.917
4.206
173
Kizlar ben sinifta bir kiza yanastim arkadas olmak icin basta istekliydi konuşuyorduk falan sonra sogukluk hissettim bugunde yan tarafina oturdum belki selam verir diye ama hic bir sey yapmadi neden benden uzaklaşmak istediki ben boylr olunca baya kiriliyorum.

Sizin sorununuz her şeye aşırı istekli oluşunuz,daha doğrusu karşıya bunu göstermeniz.Biraz relax takılın,cool olun,ne bileyim isteseniz bile çok da önemli değilmiş gibi davranmayı öğrenin,insanın arkadaş istemesi ayrı,ilk haftadan yapışması ayrı bir şey.Bazı şeyler zamanla oturur,belki hoşuna gitmemiştir yaptığınız bir şey,ya gidip sorun ya da unutun gitsin,başkalarıyla iletişim kurmaya çalışın.

Üniversite arkadaşlıkları çıkar ilişkisine bağlı oluyor genelde maalesef. Hepsi böylendiyemeyiz tabiiki enerjiniz uymamış olabilir benim size tavsiyem sizin tabirinizle kimseye '' yanaşmayın'' :) belki üstüne fazla düşüyorsanız da böyle yapmış olabilir insanları anlamak zor üniversitenin gençlik merkezi varsa orada çeşitli kurslar oluyor hem sosyalleşmiş olursunuz hem de yeni çevreniz olur

Cok istekli olduğum icin mi boyle oldu ki insanlara yaklasmaya cekinirim bu olaydan sonra

Aslinda yasim cok kucuk sayilmaz bende kucuk seyleri buyutuyorum iste umarim zamanla ogrenirim takmamayi

Yanasmak nedir Allahaskina? Otur yanina merhaba de. Dersle ilgili konus arada bi cay icelim mi de. Hepsi bu. Amma anlam yuklemissin pes

Yanasmak nedir Allahaskina? Otur yanina merhaba de. Dersle ilgili konus arada bi cay icelim mi de. Hepsi bu. Amma anlam yuklemissin pes
Yanastim derken bolumunu sordum oyle tanistik konustuk sonra boyle oldu iste

Yaaa üniversitedeki ilk günüm aklıma geldi fazla samimi olmayın genelde çıkar ilişkisi oluyor 1 ayda sıkı fıkı olanlar kavga edip ayrılıyor siz güzelce ders dinleyip not tutun inanın tüm sınıf sizin peşinize düşecek notlarınızı almak için hiç kimse umurunuzda degilmis gibi davranın çokta pasif durmayın çokta yapıskan veya havalı gözükmeyin

Belki o da senin selam vermeni beklemiştir hemen moralini bozma

Ohhoo hiç takılma böyle şeylere üniversite arkadaşlıkları yalan. Şuan hiçbiri ile görüşmüyorum. Sana nasıl davranıyorlarsa öyle davran. Bu kadar küçük şeylere kırılırsan çok başın ağrır. Umursama başkalarıyla takıl ortak noktalar bul. İllaki işi düşer zaten o zaman selam verir. Sen de o zaman tavrını koyarsın

Kesinlikle öyle hatta ilk başta grup halinde takılanlar son yıl birbirine selam dahi vermeyecek duruma geliyorlar

İstisnalar olabilir ama genel olarak üniversite arkadaşlıkları samimiyetsizlik üzerine kurulu, uzun sürmüyor, okul bittikten sonra da herkes kendi yoluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…