Unideyimm..Şu liselilere bayılıyorum ya. En büyük sorunları arkadaşlık ilişkileri.
Üniversite 1sin o zamanUnideyimm..
Üniversite arkadaşlıkları çıkar ilişkisine bağlı oluyor genelde maalesef. Hepsi böylendiyemeyiz tabiiki enerjiniz uymamış olabilir benim size tavsiyem sizin tabirinizle kimseye '' yanaşmayın'' :) belki üstüne fazla düşüyorsanız da böyle yapmış olabilir insanları anlamak zorUnideyimm..
Cok istekli olduğum icin mi boyle oldu ki insanlara yaklasmaya cekinirim bu olaydan sonraSizin sorununuz her şeye aşırı istekli oluşunuz,daha doğrusu karşıya bunu göstermeniz.Biraz relax takılın,cool olun,ne bileyim isteseniz bile çok da önemli değilmiş gibi davranmayı öğrenin,insanın arkadaş istemesi ayrı,ilk haftadan yapışması ayrı bir şey.Bazı şeyler zamanla oturur,belki hoşuna gitmemiştir yaptığınız bir şey,ya gidip sorun ya da unutun gitsin,başkalarıyla iletişim kurmaya çalışın.
Aslinda yasim cok kucuk sayilmaz bende kucuk seyleri buyutuyorum iste umarim zamanla ogrenirim takmamayibebiş ya.
böyle dertlerim olsun istiyorum.
tek duşunduğum böyle şeyler olsun.
neden buyudum neden neden.
takma kafana insan umursamamaya başlıyor buyuyunca. şimdiki dertlerini kağıda yaz 5 yıl sonra oku.
hay kafama ... diyeceksin.
Onceden boyleydim ama su aralar yalnix kalmak istemiyorumCool ol. Herkese gülümse ama kimseyle samimiyet kurma. Kimseyle yakın olmak için de uğraşma.
Yanastim derken bolumunu sordum oyle tanistik konustuk sonra boyle oldu isteYanasmak nedir Allahaskina? Otur yanina merhaba de. Dersle ilgili konus arada bi cay icelim mi de. Hepsi bu. Amma anlam yuklemissin pes
Belki o da senin selam vermeni beklemiştir hemen moralini bozmaKizlar ben sinifta bir kiza yanastim arkadas olmak icin basta istekliydi konuşuyorduk falan sonra sogukluk hissettim bugunde yan tarafina oturdum belki selam verir diye ama hic bir sey yapmadi neden benden uzaklaşmak istediki ben boylr olunca baya kiriliyorum.
Ohhoo hiç takılma böyle şeylere üniversite arkadaşlıkları yalan. Şuan hiçbiri ile görüşmüyorum. Sana nasıl davranıyorlarsa öyle davran. Bu kadar küçük şeylere kırılırsan çok başın ağrır. Umursama başkalarıyla takıl ortak noktalar bul. İllaki işi düşer zaten o zaman selam verir. Sen de o zaman tavrını koyarsınKizlar ben sinifta bir kiza yanastim arkadas olmak icin basta istekliydi konuşuyorduk falan sonra sogukluk hissettim bugunde yan tarafina oturdum belki selam verir diye ama hic bir sey yapmadi neden benden uzaklaşmak istediki ben boylr olunca baya kiriliyorum.
Kesinlikle öyle hatta ilk başta grup halinde takılanlar son yıl birbirine selam dahi vermeyecek duruma geliyorlarYaaa üniversitedeki ilk günüm aklıma geldifazla samimi olmayın genelde çıkar ilişkisi oluyor 1 ayda sıkı fıkı olanlar kavga edip ayrılıyor siz güzelce ders dinleyip not tutun inanın tüm sınıf sizin peşinize düşecek notlarınızı almak için hiç kimse umurunuzda degilmis gibi davranın çokta pasif durmayın çokta yapıskan veya havalı gözükmeyin
aynen. fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye boşa dememişlerKesinlikle öyle hatta ilk başta grup halinde takılanlar son yıl birbirine selam dahi vermeyecek duruma geliyorlar
Hmmİstisnalar olabilir ama genel olarak üniversite arkadaşlıkları samimiyetsizlik üzerine kurulu, uzun sürmüyor, okul bittikten sonra da herkes kendi yoluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?