Neden olabilir

aysesma

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2025
11
1
1
19
Adet tarihime 10 gün var daha gebelik belirtileri var dün test yaptım negatif çıkmış hafif lekelenmem var ve idrar sırasında yanma oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı acaba

Adet tarihime 10 gün var daha gebelik belirtileri var dün test yaptım negatif çıkmış hafif lekelenmem var ve idrar sırasında yanma oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı acaba
idrar yolu enf olmussundur belkı daha yenı yumurtlama donemındesın hamılelık belırtısı dedıgın ne?

On gün uzun bı süre, gebelik olsa da testte çıkmaz zaten, yanma da enfeksiyondan olur

idrar yolu enf olmussundur belkı daha yenı yumurtlama donemındesın hamılelık belırtısı dedıgın ne?
Aş etme, midem bulanacak gibi oluyor
, bel ağrısı, kasıklarda agrı oluyor karın bölgesinde ağırlık da hissediyorum

Aş etme, midem bulanacak gibi oluyor
, bel ağrısı, kasıklarda agrı oluyor karın bölgesinde ağırlık da hissediyorum
Daha adete 10 gün varken bunlar olmaz ki, zaten negatif çıkmış. Yanma da enfeksiyondan olur ilerlemeden önlem alın

Daha adete 10 gün varken bunlar olmaz ki, zaten negatif çıkmış. Yanma da enfeksiyondan olur ilerlemeden önlem alın
2 defa düşük yaptım ondan korkuyorum biraz kadın doğuma randevu aldım gidecem bakkalım doktor ne diyecek

Böyle erken belirti göremezsiniz hatta hamileliğin 6 7. Haftasına kadar kasık ağrısı dışında belirti olmaz genelde bahsettiğiniz aşerme ve mide bulantısı sonradan hcg yükseldiğinde gelen belirtiler idrarda yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu vardır doktora gidin tedavi başlasınlar geçmiş olsun

Sağolun teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…