Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar yolu enf olmussundur belkı daha yenı yumurtlama donemındesın hamılelık belırtısı dedıgın ne?Adet tarihime 10 gün var daha gebelik belirtileri var dün test yaptım negatif çıkmış hafif lekelenmem var ve idrar sırasında yanma oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı acaba
Aş etme, midem bulanacak gibi oluyoridrar yolu enf olmussundur belkı daha yenı yumurtlama donemındesın hamılelık belırtısı dedıgın ne?
Daha adete 10 gün varken bunlar olmaz ki, zaten negatif çıkmış. Yanma da enfeksiyondan olur ilerlemeden önlem alınAş etme, midem bulanacak gibi oluyor
, bel ağrısı, kasıklarda agrı oluyor karın bölgesinde ağırlık da hissediyorum
idrar tahlılı ver enf bakteri içinAş etme, midem bulanacak gibi oluyor
, bel ağrısı, kasıklarda agrı oluyor karın bölgesinde ağırlık da hissediyorum
2 defa düşük yaptım ondan korkuyorum biraz kadın doğuma randevu aldım gidecem bakkalım doktor ne diyecekDaha adete 10 gün varken bunlar olmaz ki, zaten negatif çıkmış. Yanma da enfeksiyondan olur ilerlemeden önlem alın
Yanma hiç yoktur dün akşamdan beri başlamış2 defa düşük yaptım ondan korkuyorum biraz kadın doğuma randevu aldım gidecem bakkalım doktor ne diyecek
Bol su iç doktoru beklerken, iç çamaşırını temiz tut.2 defa düşük yaptım ondan korkuyorum biraz kadın doğuma randevu aldım gidecem bakkalım doktor ne diyecek
Bir ay önce enfeksiyon var dedi bir çok ilaç kullandım bu kadar çabuk gene olur mu enfeksiyonidrar tahlılı ver enf bakteri için
Bol su iç doktoru beklerken, iç çamaşırını temiz tut.
Böyle erken belirti göremezsiniz hatta hamileliğin 6 7. Haftasına kadar kasık ağrısı dışında belirti olmaz genelde bahsettiğiniz aşerme ve mide bulantısı sonradan hcg yükseldiğinde gelen belirtiler idrarda yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu vardır doktora gidin tedavi başlasınlar geçmiş olsunAdet tarihime 10 gün var daha gebelik belirtileri var dün test yaptım negatif çıkmış hafif lekelenmem var ve idrar sırasında yanma oluyor neden olabilir bilgisi olan var mı acaba
Sağolun teşekürlerBöyle erken belirti göremezsiniz hatta hamileliğin 6 7. Haftasına kadar kasık ağrısı dışında belirti olmaz genelde bahsettiğiniz aşerme ve mide bulantısı sonradan hcg yükseldiğinde gelen belirtiler idrarda yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu vardır doktora gidin tedavi başlasınlar geçmiş olsun