Son 2 haftadır aşırı derecede başım dönüyo özellikle sabah yataktan kalkarken veya oturup biyerde hızlı kalkarsam gözüm kararıyo bi 5 dk hiç bişey göremiyorum bu sabah kalktım ve kalktığım gibi yere düştüm bacaklarım titredi başım döndü doktora randevu aldm haftaya gitcem ama korkmaya başladım tansiyonumda iyi neden olabilir böyle bişey yaşayanınz varmı ?
kansızlığa bağlı bi sorun olabilir. bi tahlil yaptrmakta fayda var. sabah uyandgmzda gece boyu birşey yemedgmzden kan şekerimiz düşer ve buda tansiyon düşmesine neden olur. sabahları bu yzden biraz daha halsiz oluruz. fakat birde kansızlık varsa bu biraz daha fazla tetikler.umarım ciddi bi sağlık problemın cıkmaz cnm geçmiş olsun
bendede vardı ani baş dönmesi..ama aynı anda ateş basması,titreme,yüzde kızarma gibi şikayetlerimde oluyordu.hipoglisemi teşhisi kondu..yediklerimi kontrol altına alıyorum şekerimin düşmesini engelliyorum.dikkat etmezsem şeker hastalığı kapımda bekliyor maalesef.seninki kulak iltihabı olabilir,tansiyon olabilir..inşallah basit bişeydir canım geçmiş olsun