neden olabilir...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.661
276
198
ev su akıtıyor mütahite mi gideyim ..durduk yere iş çıktı başıma..bu arada banyoda sadece lavaboyu kullanıy:KK43:orum ede iki banyo var doğru düzgün kullanmadığım banyom

Son düzenleme:
Arkadaşlar alt kat komşum çağırdı gittim meğer banyosunun tavanı su olmuş, su da bizden akıyormuş..bina daha yepyeni ..usta getirtmeyi düşünüyorum ama banyomun heryerini kırarlar mı ya. birde banyomda koku vardı bu akmadan mı kaynaklı, ev iki yıllık yaklaşık yada mütahite mi gideyim ..durduk yere iş çıktı başıma..bu arada banyoda sadece lavaboyu kullanıyorum ede iki banyo var doğru düzgün kullanmadığım banyom :KK43:
Banyodaki koku akan sudan kaynakldır,eski evimizde bizde de vardı üst katın banyosu bize akıyordu akmaktan öte bildiğin su dökülüyordu,biz de üst kata söyledik sizin banyonuzda sorun var,önce evin hanımı bizi suçladı hata sorun siz de diye benim banyonda sorun yok diyor,hatta kadın diyor ki ben banyoyu kullanmıyorum demez mi ,ki nerde banyo yapıyorsun o zaman dedi annem(1 tane banyo var başka yok çünkü ) sonra kadının kocası sucu getirdi boruları çatlamış yaptırdılar evet biraz kırılma oluyor mecburen.
Mütahite gitseniz adam karışmaz 2 yıl olmuş çünkü teslim alalı sucu getirmeniz gerek.:oops::oops:

Arkadaşlar alt kat komşum çağırdı gittim meğer banyosunun tavanı su olmuş, su da bizden akıyormuş..bina daha yepyeni ..usta getirtmeyi düşünüyorum ama banyomun heryerini kırarlar mı ya. birde banyomda koku vardı bu akmadan mı kaynaklı, ev iki yıllık yaklaşık yada mütahite mi gideyim ..durduk yere iş çıktı başıma..bu arada banyoda sadece lavaboyu kullanıyorum ede iki banyo var doğru düzgün kullanmadığım banyom :KK43:

Bizde daha yeni bu yüzden banyomuzu yaptırdık. Giderlerden birinde sorun vardır, eğer sadece lavaboyu kullanıyorsanız lavabo gider borularında sorun vardır. haliyle boruların değişmesi için heryeri değil ama giderin olduğu kısımları kırarlar.

giderlerde sıkıntı olunca oluyor canım bu.maalesef fayans falan ne varsa söküyorlar Allah başka dert vermesin :)

cnm bazı tesisatçılarda kırmadan dökmeden su kaçağını kontrol eden makinalar var öyle bi tesisatçı bulun
ama eğer zaten su kaçağı varsa kırmak zorundalar
kolay gelsin

bizimde alt komşunun tavanı sararmıştı sudan. sonra usta getirdiler az kaldı her yeri kıracaklardı. meğer su bizden değil, bizim yan komşunun sifon tesisatından akıyormuş. su nereden yol bulursa oradan ilerliyormuş. o yüzden kırmadan kaçağı tespit eden tesisatçılardan çağırın münkünse. onlar sadece çatlak olan yerdeki fayansı kırıp hallediyorlar.

Küvetten gidiyor olabilir. Müteahhitte de söyleyebilirsin aslında çok işi yok. Damlamanın olduğu yeri az çok gözüne kestirdiysen fayans boşluklarına alçı yapılması lazım. Sen bile yaparsın valla istersen.

fayanslar falan kırılcak malesefff...kokuda ondandır büyük ihtimal..iyi bir usta çağırın birdaha uğraşmayın..birde fayans ayarlayın tekrar yaptırmak için..

Back
X