Evet sanırım öyle. Ama en azından ortalıkta konuşmuyorum artık bu konuyu.Burda konu açtığına göre sen de kapatamamışsın...
Ay aynı olay benim başıma gelmişti. Ev arkadaşım hem benden aldığı yüklü miktar borcu ödemeyip hem üzerine tehditle para alıp hem eve giren çıkan erkek (kapalıydı) belli olmadığı halde herkese eve erkek atiyor eve borçlarını ödemedi diyordu ben kiminle arkadaş olsam hemen gidip onunla arkadaş olmak istiyordu halbuki ben arkasından hiç olumlu olumsuz konuşmamıstım neden konuşayım ki. Bu tipleri anlamak zor kıskançlıktan yapıyorlar her şeyi.
Yok değilBahsettiğiniz kişinin adı Nur mu? Benim bir arkadaşımı tarif etmişsiniz gibi geldi de
Haksiz olan insan devamli konusur hic susmaz karsinizdaki sinsice hareket ediyor haklı olan ise Allah bilsin der susar ama sustuguna pisman eder bu insanlar haksız konumuna düşer. İşiniz zor.Biriyle aram bozuldu. Ben iletişimimi kestim, konuşmuyorum. Ama karşı taraf herkese ama herkese benim haksız olduğumu, kendinin haklı olduğunu anlatıyormuş. Hala anlatmaya devam. Ben hiç konuşmadım. Dolayısıyla herkes olayda benim haksız olduğumu düşünüyor. Neyse ben yine yoluma devam ediyorum. Bu sefer en yakındakilerime eskiden olmadığı kadar ilgi gösteriyor. Arıyor, soruyor. Normalde hiç aramazdı bile. Yani etrafımda ne olaylar dönüyor anlamıyorum. Annemi bile aramış. Annemi daha önce hayatı boyunca hiç aradığını sanmıyorum. İşte “x teyzecim, bir şeye ihtiyacın olursa haber ver” gibi. Bu ara bu kişi birlikte büyüdüğüm, aynı mahalleden bir arkadaştı. Ailelerde birbirini tanıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?