- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
geçen sene ki sevgilimi hala düşünmek beni çok üzüyor. karşılaşırsam ne yaparım bilmiyorum. susar mıyım. hesap mı sorarımaynı şehirdeyiz. istesem sürekli gittikleri cafede bulabilirim onu. kaçmak bnm için en iyisi
ne kaç ne kovala arkadaşım.. ikisi de yoruyor insanı..
hala aklımda soru işareti var. aldatıldım mı?
sadece iddiadan ibaret demişti. bi akrabasıyla konuşurken bi erkek birden fazla kızla konuşur demişti. ve beni mutsuzluk sarıyodu onla konuşurken. ayrılmam için akrabası zemin mi hazırladı ne :26:
hala aklımda soru işareti var. aldatıldım mı?
sadece iddiadan ibaret demişti. bi akrabasıyla konuşurken bi erkek birden fazla kızla konuşur demişti. ve beni mutsuzluk sarıyodu onla konuşurken. ayrılmam için akrabası zemin mi hazırladı ne :26:
ayrıldıktan sonra nefret başlıyor her zaman bu yüzden aşka inanmayın yoksa çok üzülürsünüz...
biz üniverte 1. sınıfta çıkmaya başladıkk 3 yıl sürdü ilişkimiz iyi kötü gerçi hiç kötü anımız yok ne yalan söyleyim erasmusla fransaya gitti geçen dönem gitmenin yarattığı gerginlikle tartıştık ve 4. sınıf başlangıcında ayrıldı benden.. fransada yemediği b*k kalmadıı açıkçasıı beklemediğim ne varsa yaptı ona saygımm bile kalmadı o kadar basitleşti,2 ay önce döndü fransadan hergün aynı sınıftayız ayrılalı 8 ay oldu daha adını anmadığım bi günüm olmadı çok sevdiğimden mi hayır görünce çok mu heycanlanıyorum hayır belki takıntıı belki geçmişe olan özlem belki kırgınlık ama tam anlamıyla unutamadım sanırım
umarım ömür boyu kalmaz yüküü
o çok tuhaf bişey. seviyo muyum sevmiyo muyum meselesi bitirir insanı..
sanırım geçmişe takılı kalmakla alakalı bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?