Yani tepki vermiyim mi3 maymunu oynamana gerek yok fevri davranma yeter bence..
Yani beni aldatıyormudur aynı anda başka kızlarada mı ışık yakıyodur sizcehemen kaptırma kendini sorunun bu bence sadece
Hemen tepki verme biraz gözlemle,Yani tepki vermiyim mi
Hayır oynama daha bağlanmadan her şeyini öğren bağlanınca üç maymunu oynuyor insan o zaman da sonuç hüsran oluyorKızlar size bahsetmiştim 4.05 ay konuştuğum çocuk Beni aldattı ve onu terk ettim sonra tekrar konuştuk barıştık ve Yapamadım tekrar ayrıldık..
Şimdi iki hafta önce bir polisi ile tanıştım biri aracı oldu tanıştık evlilik gelecek konuşarak ciddi düşünerek tanıştık o beni beğendi bende onu 3 4 kere buluştuk yakından tanımak adına devam etmeyide düşünüyoruz fakat bugun instgramda genelde öğlenleri yemek yediği yerde çalışam bir kız sanırım çünkü o kim eklemişin nerden tanıyorsun dedim o mekanın ismini söyledi ordan dedi ayrıntı sormadım nie ekledin demedim ama bir saattir instgrmda çevrimiçi şuan.. kızlar benmi çok görüyorum mutlu olmak için üç maymunumu oynamam lazım yada siz olsanız tepki verirmiydiniz ne derdiniz.. yemin ederim çekiyorum...
daha ortada doğru duzgun ilişki bile yok tanışma faslı var ne aldatması .daldan dala deniyor da olabilir adam kızları bu aşamadaYani beni aldatıyormudur aynı anda başka kızlarada mı ışık yakıyodur sizce
2 haftada ne münasebet bunu nerden tanıyorsun demek?
Hiç değilse nikaha kadar sık dişini, evlenmezsem, kaççam diyorsan
Daha tanisma surecindesiniz. Sevgili bile değilsiniz. Aldatma olmaz bu. Hem çevrimiçi diye biriyle konuşacak diye bir şey yok ama olabilir de tabi. Belki birçok kızla birden konuşuyordur o kızla alakası bile yoktur kim bilir. Hemen soru sormayip biraz gözlemleyin. Çok erken adım atmışsınız eski ilişkinizin izleri bir silinseydi once keşke.
Belki tek çare nikah, usulen/formalite+1
Ayrıca ben adamın yerinde olsam, daha 2 haftada “bu kim” diye bana hesap sormaya kalkan birini görünce, amiyane tabirle “topuklardım”
Kızlar size bahsetmiştim 4.05 ay konuştuğum çocuk Beni aldattı ve onu terk ettim sonra tekrar konuştuk barıştık ve Yapamadım tekrar ayrıldık..
Şimdi iki hafta önce bir polisi ile tanıştım biri aracı oldu tanıştık evlilik gelecek konuşarak ciddi düşünerek tanıştık o beni beğendi bende onu 3 4 kere buluştuk yakından tanımak adına devam etmeyide düşünüyoruz fakat bugun instgramda genelde öğlenleri yemek yediği yerde çalışam bir kız sanırım çünkü o kim eklemişin nerden tanıyorsun dedim o mekanın ismini söyledi ordan dedi ayrıntı sormadım nie ekledin demedim ama bir saattir instgrmda çevrimiçi şuan.. kızlar benmi çok görüyorum mutlu olmak için üç maymunumu oynamam lazım yada siz olsanız tepki verirmiydiniz ne derdiniz.. yemin ederim çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?