Neden olmuyor?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.935
4.223
173
23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?

Biraz açsaydın konuyu canım keşke. Sadece başlık atar gibi olmuş. Kimsenın seni farketmediği kanısına nasıl vardın mesela ?

Bekliyorum baska ne yapabilirim ki ben mi acilmaliyim

Direkt açılmaktan utanıyorsan yavaş yavaş adım atabilirsin.
Yani zaten doğanın kanunu bu, dişi erkeğini seçer.
Sen de ilgini belli edebilirsin, muhabbet kurmaya çalışırsın mesela:)

Bende 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu. Normal şeyler, olmayabilir. Kader, kısmet işleri bunlar. Ol deyince olmuyor yani. Bekle, her şeyin doğru bir zamanı vardır.

Ve şu bir gerçek, bana da çok soğuksun diyorlar. Ve bunun çevremdeki herkesi uzaklaştırdığını söylüyorlar. Ama umurumda değil çünkü kim nasıl kabıl etmek isterse öyle kabul eder. Bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir mesele değil bence bu.

Direkt açılmaktan utanıyorsan yavaş yavaş adım atabilirsin.
Yani zaten doğanın kanunu bu, dişi erkeğini seçer.
Sen de ilgini belli edebilirsin, muhabbet kurmaya çalışırsın mesela:)
Ben biraz utangacim ya ozellikle bu konularda

Bende 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu. Normal şeyler, olmayabilir. Kader, kısmet işleri bunlar. Ol deyince olmuyor yani. Bekle, her şeyin doğru bir zamanı vardır.

Ve şu bir gerçek, bana da çok soğuksun diyorlar. Ve bunun çevremdeki herkesi uzaklaştırdığını söylüyorlar. Ama umurumda değil çünkü kim nasıl kabıl etmek isterse öyle kabul eder. Bu kadar kafana takmanı gerektirecek bir mesele değil bence bu.
Ben ask sevgi istiyorum. Senin ne kadar surdu

Ben ask sevgi istiyorum. Senin ne kadar surdu
2 ay çok görüşmeden beraberdik, çalışıyordu anca haftada bir görüşüyorduk. Sonra askere gitti, yaklaşık 7 ay öyle sürdü. Bana bir tecrübe edindin mi, bir şey anlandın mı desen, hayır. Çok saçmaydı. 😂 Sevgili gibi değildi yani.

Evet butun yakisikli erkekleri kapiyorlar onlardan biri benim hakkim bence 😄 bu arada ben nasil secebilirim ki
Beğendiğin gözüne kestirdiğin biriyle sohbet başlatarak seçebilirsin. Konuşabileceğiniz ilgi alanları yaratırsın, bir şey içmeye davet edemiyorsan onun seni davet etmesini sağlayacak şekilde konuşursun. Ortamına göre değişiyor bu çok detaylandıramıyorum böyle.

Back
X