Neden olmuyor?

Hic acilan vs olmadi bakan bile olmuyor

Maalesef hepimiz herkesin ilgisini çekecek şekilde etkileyici görünüme sahip olmadığımızdan ilgi çekmesi de zor oluyor. Bu konuda giyim kuşam ve makyajınıza dikkat ederseniz ilgi çekeceğinizi düşünüyorum. Güzellik tabi ki bir avantaj ama erkekler bakımlı ve hoş giyimli kadınlardan her zaman etkilenirler...

Burnuma nedense başkasının fotografını kullanan erkek üye kokusu geldi.. böyle değilse de konu açıp," nasılım sevgilim olmadi," kafası sağlıklı bir kafa değil, olmaması normal..

Pek normal olduğum soylenemez

Ablacım bırak erkekleri derslerine çalış önce mesleğini eline al. Zamanla kendine bakım da yaparsın. Aşk sadece bir erkeğe duyulmamalı ana baba sevgisi hayvan sevgisi doğa gökyüzü sevgisi onlardan daha hayırlı valla bak. Küçüklüğüne veriyorum kişisel gelişim kitaplarını oku bol bol ufkunu aç hedef belirle kendine ama bu erkek olmasın vakti gelince elbette oda olur

Ablacım bırak erkekleri derslerine çalış önce mesleğini eline al. Zamanla kendine bakım da yaparsın. Aşk sadece bir erkeğe duyulmamalı ana baba sevgisi hayvan sevgisi doğa gökyüzü sevgisi onlardan daha hayırlı valla bak. Küçüklüğüne veriyorum kişisel gelişim kitaplarını oku bol bol ufkunu aç hedef belirle kendine ama bu erkek olmasın vakti gelince elbette oda olur
Tamam abla dediklerini dikkate alicam :)

Ben niyeyse özellikle diğer konu ve bunun sonucunda genç bir hanımın fotoğrafının izinsiz kullanılıp, saçma konular açıldığını düşünmekteyim.
Çünkü özellikle fotoğrafa bakılmamız için mesajlar veriliyor konuda.
Septik miyim acaba?

23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?
Bende 23 yasindayim ve 5 yillik evliyim :KK54: hayat ne garip degilmi... konuya gelcek olursak bakim cok onemli cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir.... bakim giyim kusam bunlar cok onemli. Saclar cok onemli en basta saclarini hafif boyayabilirsin duzlestir havali olsun:KK73:takilarda cok hos duruyor bayanda...makyaj yapmalisin oje sur degisik ilgi cekecek seyler giy ortam yapmaya calisve ortamlarda rahat ol cool ol ilgilenmiyormus havasi yap ama kendin olmaktan cikma elbet seninde nasibin vardir:KK66:

Ben niyeyse özellikle diğer konu ve bunun sonucunda genç bir hanımın fotoğrafının izinsiz kullanılıp, saçma konular açıldığını düşünmekteyim.
Septik miyim acaba?
Septik değil, haklısın bence.
Konu sahibi bu tarz mesajlara hiç cevap vermemiş bile :işsiz:

23 yasindayim hic sevgilim olmadi kimse beni farketmedi farketmiyor neden?

Aynen benim o yaşlardaki halim ve sorum. Meğerse cesaret edemiyorlarmis bir de ben kapalıyım kesin ciddi düşünürüm sanıyorlarmis halbuki ben şu an bile hazır değilim ciddi bişeylere.

Septik miyim acaba?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Yeni üye ve herkesin göreceği foto atıyor. Istese özelden atardı.

Yakisikli erkek istiyorsunda, bacim bence kendine bak biraz.. yakisikli erkek sana bakar mi onu dusun? Allahin yarattigina kimse bisey demezde, baya bakimsiz duruyorsun ve milletin soylediklerinede kulak asmiyorsun. Ayrica baskasinin fotosunu alip kullanmak suc biliyorsun dimi?

Yakışıklı olup karektersiz olucağına sempatik olsun sana değer versin ya
Bunlara bakmalısın
Yakışıklı diye alıyorsunuz öküzleri sonra kocam beni dövüyor kocam beni aldatıyor telinde başka kadının msjlarını yakaladım diye konu açıyorsunuz
Karektere bak adamlığa bak sen

Back
X