2.si bana da oldu, yani is ciddiye gitmeye baslayinca bakiyorsun ki seviyorum diyen adam yok nerde korkmus kacmis gitmis. Bana bu sekilde oldu en azindan. Siz de diyorsunuz ki ilgisiz davrandi, kendini cekti neyse iste ortalikta soytari cok ondan bence. Sizde bir gariplik yok ama toplum erkekleri bir acaip, tanidiklarimin cogu psikolojik olarak
2.si bana da oldu, yani is ciddiye gitmeye baslayinca bakiyorsun ki seviyorum diyen adam yok nerde korkmus kacmis gitmis. Bana bu sekilde oldu en azindan. Siz de diyorsunuz ki ilgisiz davrandi, kendini cekti neyse iste ortalikta soytari cok ondan bence. Sizde bir gariplik yok ama toplum erkekleri bir acaip, tanidiklarimin cogu psikolojik olarak sagliksiz ama farkli sekillerde. Biri baglanmaktan korkuyorum diyor, oburu ayni anda 10 kisiyle mesajlasiyor gozu basi ayri oynuyor . Evlenenleri tebrik ediyorum cunku evlenmek isteyen ve duzgun duran erkek yok gibi. Sadece 1 arkadasim var, cok duzgun ve iyi bir adamla evli gayet mutlular. Diger tanidigim Turk erkekleriyle evli kadinlar su ya da bu sekilde psikolojik siddete ugruyor, adam horluyor, adamin gozu baskalarinda, adam cimri, adam aileci, adam su, adam bu...toplumda adam yok soytari cok bence problem bu.
Bende de oyle ahim sahim beklenti yok, amddi beklentim yok sadece adam adam gibi dursun aksam yemege gelsin sofraya otursun bu kadar ama inanin o da yok. En son sevgili oldugum tip bunu bile yapamiyordu, habire bana baglanma, bana baglandin beklentiye girdin vb bir seyler sacmaliyordu ciddi iliski istemiyormus. Madem ciddi iliski istemiyordun neden ortak arkadasimiza israr ettin tanistir diye, neden duygularimla oynadin kardesim dedim. cevap: Seni insan olarak tanimak istedim. benden cevap: insan olarak taniyacak tonla insan var, gelip duygularimla oynamak zorunda miydin? Sonuc: s...tir git dedim kisacasi, baglanmak istemiyorum diyen birine iyi baglanma o zaman dedim

ben saglikli bir insanim ama manyak cok etrafta ne yapayim yani normal erkekler nerde, var mi, varsa nasil hayatlar suruyorlar merak icindeyim