2 günde bir sevgilim olacak mı diye papatya falı bakar gibi konu açıyorsun. Bence zorlama artık sevgilin olmadan göçüp gideceksin bu kadar takıntıylaSevgilim olmadı da sizce olur mu benimde. bu konu bende takinti gibi bir sey oldu?
Laf sokmussun begensemiydim
Laf sokmadım olanı söyledim aşk olsun sana laf neden sokayımLaf sokmussun begensemiydim
Peki o zaman sorun yok :)Laf sokmadım olanı söyledim aşk olsun sana laf neden sokayım
Nasıl bir çevreniz var? Sosyal bir insan mısınız?Sevgilim olmadı da sizce olur mu benimde. bu konu bende takinti gibi bir sey oldu?
Degilim..Nasıl bir çevreniz var? Sosyal bir insan mısınız?
Evet ama olsun istiyorum artıkÇok mu lazım? karışanın yok soranın yok keyfine bak oh
Canım benim sosyal değilsen nasıl olacak? insan içine karış çevre yap biraz. Kadinlarkulubu bir şey yapamaz sana. İnternetten çıkıp gerçek hayata geçmelisin.Degilim..
Canım benim sosyal değilsen nasıl olacak? insan içine karış çevre yap biraz. Kadinlarkulubu bir şey yapamaz sana. İnternetten çıkıp gerçek hayata geçmelisin.
25 oldum okumaya çalışıyorumKaç yaşındasın okuyor musun? Ya da mesleğin var mı? Kendine meşgale bulmanın öneririm sürekli aynı başlıkta konular açıp duruyorsun.
Çevrenizi genişletmeniz iyi olur arkadaşlarınızla vakit geçirin bu şekilde olabilirDegilim..
Nasıl değişmiyor? Siz çok seçici olabilir misiniz? Herkesi beğenmiyorsunuz belki deYapsamda bir sey degismiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?