Neden olmuyor ????

rumuzzz7878

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
140
20
13
23
Hamile kalmaya karar verdiğimiz ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım, sonrasında dayak yaptım ve 6 aydır korunmuyor olmamıza rağmen hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar ne yapmalıyım

Hamile kalmaya karar verdiğimiz ve korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım, sonrasında dayak yaptım ve 6 aydır korunmuyor olmamıza rağmen hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar ne yapmalıyım
Düşük yaptım yazacaktım yanlış olmuş

Canım ben ilk hafta hamile kalmıştım sonra 1 sene kalamadım. Allahın takdiri ama bende kistler çıkmıştı sende bi baktır eğer yoksa 1 ay boyunca hergün ilişkiye gir kalmama şansın olmuyor

bu iş öyle her ay olabilecek bir durum değil ki.. stres yapmayın ve bedeninize güvenin.

Merhaba.Ocak 2024te kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri hamilelik istiyordum. Amh 2,06. 6 Aralık 2024 te HSG (rahim filmi) çekildim. Şubat 2025te ovülasyon testiyle pozitif gördüğüm günlerde de bir gebenin günlüğündeki jeli kullandım. 1 martta hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür her şey de yolunda gidiyor. Hsg nin mi jelin mi faydalı olduğunu bilemiyorum ama bende durumlar bu. 😊

Back
X