- 13 Mayıs 2017
- 1.653
- 7.343
- 158
Yani işten çıkmak yerine hazır sigortanız varken rapor alıp tedaviye neden gitmediniz? Şimdi her şeyi daha da zorlastirmis oldunuz?Seninde hergun tanisiyonun 18 e çıksın bakalım birakiyomusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani işten çıkmak yerine hazır sigortanız varken rapor alıp tedaviye neden gitmediniz? Şimdi her şeyi daha da zorlastirmis oldunuz?Seninde hergun tanisiyonun 18 e çıksın bakalım birakiyomusun
Kurban Bayramina denk gelmişti hastalığım ise gidemetince onlarda cikardiYani işten çıkmak yerine hazır sigortanız varken rapor alıp tedaviye neden gitmediniz? Şimdi her şeyi daha da zorlastirmis oldunuz?
Öncelikle iyi niyet taşıdığınızı anlıyorum ben fakat “Psikiyatrist falan” son çaren olsun dediğinize göre, lisans diplomanız nedir, bu teşhisleri nerden nasıl koydunuz. Eskiden netflix yokken Psikolojik rahatsızlıklar neden oluşuyormuş aydınlatır mısınız? Konu sahibi çok ciddi emarelerden bahsediyor. Anca okulda sınavı kötü geçen birine birkaç güne toparlanırsın denirEvde Netflix izleye izleye bagımlı olup çıkıyorsunuz sonra bunalımdayım intihar edecem psikolojim bozuk bilmem ne gercekten biraz dogaya atın kendinizi psikojik sorun falan kalmaz. 4ay cıkmayıp naptınız mesela ask acısı mı cektiniz? Ne sorun vardı da cıkmadınız . Bu söylediklerimi gercekten yapın hergun erken uyuyup erken kalkın gün içinde bol vaktini olur onuda dolu dolu gecirin. Psikiyatrist falan son caren olsun.umarım birkac güne toparlanmış yazarsın bıraya
İleri düzeyde anksiyeteniz var. Size travma yaşatacak birşey oldu mu? Mesela bir arkadaşımın eşi trafik kazasında vefat etti, sonra aylarca kadın evden çıkmadı kendisine de araba çarpıp öleceğini düşünüyordu, dışarı çıkacağında kriz geçiriyordu falan. Maalesef psikolojik yardım almanız ve ilaç kullanmanız gerek.
Aynı sorunu kızım yoğun bakıma düştüğünde yaşadım. Maalesef bana kalıcı uyum bozukluğu teşhisi konuldu. Aşmak için ilaçlar kullandım. Şu anda daha iyiyim ama hala kalabalık ortamlardan korkuyorum. Tek bir yere gidemiyorum. En fazla markete gidiyorum. Olayın üstünden 2.5 yıl geçti ben bu kadar yol alabildim. Psikiyatri tedavisi çok önemli ama keşke bu konuda destek alabilsenizEvden cıkmaya cıkmaya ,cıktıgınızda carpıntınız korkunuz olması normal. Hergun cıkmaya calısın yuruyus yapın günesli ve sıcak havaların son demleri yani buralarda hava serinlemeye basladı erken uyanın sabah 6-7-9 arası insanın ufku acık ve ruhu dinlenmiş pozitif olur. O saatlerde yeni dogan günese dogru yürüyüş yapın havayı cekin içinize önce sakin sonra kalabalık ortamlarda takılmaya baslayın bunalımdan cıkmaya calısın erken saatlerde kahvaltınızı yapın güne dinc baslayın tüm gün boş vaktiniz olsun güzel devgerlendirin ailenizi alın yeni kesfettiginiz bir mekanda kısır cay börek Corelk piknik yapın bahçe toprakla ilgilenin . Cocugunuz yoksa da gidin bir parkta oturun insanları seyredin cocukların kıpır kıpırlıgını enerjisini izleyin. Evde Netflix izleye izleye bagımlı olup çıkıyorsunuz sonra bunalımdayım intihar edecem psikolojim bozuk bilmem ne gercekten biraz dogaya atın kendinizi psikojik sorun falan kalmaz. 4ay cıkmayıp naptınız mesela ask acısı mı cektiniz? Ne sorun vardı da cıkmadınız . Bu söylediklerimi gercekten yapın hergun erken uyuyup erken kalkın gün içinde bol vaktini olur onuda dolu dolu gecirin. Psikiyatrist falan son caren olsun.umarım birkac güne toparlanmış yazarsın bıraya
Konu sahibi neden Boyle oldugunu yazmamış ki bizlerde dısarı cıkmaktan neden korktuğunu bilmedigimiz için hergun cıkarak yenebilirsiniz belki diye tavsiyede bulunduk yani ben oyle soyledim.ama calısıuormus zaten calıstıgı ve hergun cıktıgı halde kaygıları varsa ozaman gitsin tabi uzmana ben evli oldugunu bile farketmedim bir zamanlar benimde unideki psikolojim böyleydi evden cıkmuyor cıkmaya korkuyor butun gun kendimi TV'ye vermiş sosyal cevrem sıfır bunalımdayfım hergun arkadaslarımla takılmaya basladım cıkmaya basladım oyle oyle o manik depresif ruh halinden cıkmıstım ben konu sahibide ask acısı falan cekiyor o yuzden kendini eve kapatmış bunalımda sandım da. Düzeltemedim sonra mesajımıÖncelikle iyi niyet taşıdığınızı anlıyorum ben fakat “Psikiyatrist falan” son çaren olsun dediğinize göre, lisans diplomanız nedir, bu teşhisleri nerden nasıl koydunuz. Eskiden netflix yokken Psikolojik rahatsızlıklar neden oluşuyormuş aydınlatır mısınız? Konu sahibi çok ciddi emarelerden bahsediyor. Anca okulda sınavı kötü geçen birine birkaç güne toparlanırsın denir![]()
Ay evet ben konu sahibi detay vermedigi için ak acısı veya baska bir konudan kendini eve kapatmış olarak anladım ve bolbol cıkın gezin dolasın dedim de evli ve calısıyormus aslında bu durumda uzmandan destek alır umarım.Aynı sorunu kızım yoğun bakıma düştüğünde yaşadım. Maalesef bana kalıcı uyum bozukluğu teşhisi konuldu. Aşmak için ilaçlar kullandım. Şu anda daha iyiyim ama hala kalabalık ortamlardan korkuyorum. Tek bir yere gidemiyorum. En fazla markete gidiyorum. Olayın üstünden 2.5 yıl geçti ben bu kadar yol alabildim. Psikiyatri tedavisi çok önemli ama keşke bu konuda destek alabilseniz
Genelde dış dünya ile algınızı kesecek birşey oluyor hızlı yürüyen bi adam ya da benim genelde bebek arabaları kesiyordu algımı. Sonra etraf flu oluyor. Siz nefes alamadığınızı hissediyorsunuz. Sonra daha hızlı nefes almaya başlıyorsunuz en son ya koşarak eve dönüyorsunuz ya bayılıyorsunuz. ( Ev güvenli liman gibi) benim böyle oluyordu. Konu sahibini bilemiyorum. Bana geçici bi teşhis konulmadı. Ben depresyon gibi basit birşey sandım. Ama uyum bozukluğu maalesef tetikleyici olay sonrası kalıcı hale geliyor. Tedavi edilmezse intihara kadar gidiyormuş.Ay evet ben konu sahibi detay vermedigi için ak acısı veya baska bir konudan kendini eve kapatmış olarak anladım ve bolbol cıkın gezin dolasın dedim de evli ve calısıyormus aslında bu durumda uzmandan destek alır umarım.
İşten çıkar çıkmaz sağlık sigortası kesilmez. Bence siz doktora gitmek istemiyorsunuz. Tüm yazdıklarınızdan bunu anladım. Üzgünüm ama gitmek zorundasınız. Allah korusun ilerleyen psikolojik rahatsızlıkların sonunu hepimiz biliyoruz. İhmal edilecek birşey değil. Burda kimse size yardımcı olamaz. Yanınıza birini alın ve devlet hastanesinin yolunu tutun hemen.Kurban Bayramina denk gelmişti hastalığım ise gidemetince onlarda cikardi
Hesaplamalarıma göre şuan hala sağlıktan yararlanabilirsiniz. E devletten provizyon sorgulama yazın öğrenirsiniz. Tabi gerçekten yardım almak istiyorsanızKurban Bayramina denk gelmişti hastalığım ise gidemetince onlarda cikardi
Yazmadan geçmek istemedim, depresyon basit bir hastalık değildir. İleri durumlarda ve tedavi edilmediğinde intihara götürebilir -ki tüm intiharların yuzde yetmişinin depresyon kaynaklı oldugu söylenmekte.Genelde dış dünya ile algınızı kesecek birşey oluyor hızlı yürüyen bi adam ya da benim genelde bebek arabaları kesiyordu algımı. Sonra etraf flu oluyor. Siz nefes alamadığınızı hissediyorsunuz. Sonra daha hızlı nefes almaya başlıyorsunuz en son ya koşarak eve dönüyorsunuz ya bayılıyorsunuz. ( Ev güvenli liman gibi) benim böyle oluyordu. Konu sahibini bilemiyorum. Bana geçici bi teşhis konulmadı. Ben depresyon gibi basit birşey sandım. Ama uyum bozukluğu maalesef tetikleyici olay sonrası kalıcı hale geliyor. Tedavi edilmezse intihara kadar gidiyormuş.
Elbette ama hani altından daha karmaşık birşey çıktı demek için basit dedim yani herkesçe blinmesinden basit yoksa hastalıktan değilYazmadan geçmek istemedim, depresyon basit bir hastalık değildir. İleri durumlarda ve tedavi edilmediğinde intihara götürebilir -ki tüm intiharların yuzde yetmişinin depresyon kaynaklı oldugu söylenmekte.
Panikatak geçirmekle standart panik hali aynı şey değil. Belliki hastalık düzeyinde konu sahibinin durumu.Çok geçmiş olsun , belki linç yiycem ama şuna çok güldüm allah affetsin
Bı anda gelen panik basdonmesi hatta sözlü fiziksel saldırıya uğramak filan benim işyerinde hergün yaşadığım şeyler nerdeyse, 25 yıldır bir kez bile işi bırakmayı düşün-e-medim... Neden? Çünkü ekmek parası.....ay sinirim bozuldu.... başım dönüyo, çok vurmayın
Ben konuyu okurken herhangi bir uzmanın konu sahibine koyduğu bir teşhis (panikatak veya başka birşey) bulamadım. Varsa siz gösterir misiniz? Yoksa siz mi uzman mısiniz?Panikatak geçirmekle standart panik hali aynı şey değil. Belliki hastalık düzeyinde konu sahibinin durumu.
Allah korusun okadar ilerlemez inşallah.bende birgün yolda yürürken arkamda gölge hissederim biri arkamda hızlı hızlı yürüyorsa ya elinde bıcak falan varda saplarsa dihe durmustum o benim önüme gecsin diye adam önüme gectı yurumeue devam ediyor benmle hiçbir alakası yok ama nedense o anın psikolojisiyle birden cıglık attım adamda korktu geri bana döndu iyimisiniz diye ben adamın suratına bakıyorum Bos Bos ama adamın hiçbir sucu yok o anki korku vekaygıyla işte cıglıga vurdum. Durakta bekliyorken ya su gecen kamyonun freni patlasamuzerime gelse diye birden korkuya dusuyorum duraktan oteue cekiliyorfum.ç sonra kafamı dagıtmaya basladım ama ben destek falan almadım işte kendi kendime gectı bu korkular kaygılar birde ben Tv'de gordugum şeylerden cok etkileniyodum ondan sanırımGenelde dış dünya ile algınızı kesecek birşey oluyor hızlı yürüyen bi adam ya da benim genelde bebek arabaları kesiyordu algımı. Sonra etraf flu oluyor. Siz nefes alamadığınızı hissediyorsunuz. Sonra daha hızlı nefes almaya başlıyorsunuz en son ya koşarak eve dönüyorsunuz ya bayılıyorsunuz. ( Ev güvenli liman gibi) benim böyle oluyordu. Konu sahibini bilemiyorum. Bana geçici bi teşhis konulmadı. Ben depresyon gibi basit birşey sandım. Ama uyum bozukluğu maalesef tetikleyici olay sonrası kalıcı hale geliyor. Tedavi edilmezse intihara kadar gidiyormuş.