Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanız neden burun ameliyatı oluyor bu kadar sık? Ayrıca annenizin yanına gittiği zaman olsun ameliyatını da anneniz baksın madem... Böyle aileleri anlamıyorum ben, tabi bunun adına aile denilirse... Ben olsam giderdim herhalde ama yine de siz bilirsiniz.. canınızı çok yakıyorlarsa mesafe koymaya başlayın derim..
Anladım... Siz yine de yanında olun sonra bişey olsa vicdanınız rahat etmez...Kucukken kaza gecirmis burnu kirilmis. 20 yasindayken onu duzeltmek icin ameliyat oldu. Sonra tam iyi yapamamislar bir daha olmasi gerekti. 10 il falan once de is kazasi sonucu burnu tekrar kirildi. Ameliyat ettiler. Kemik egri tuttugu icin bir daha oldu. Simdide nefes alamama sorunu cikti tekrar olacak.
Bende bunu anlamiyorum. Daha okullarin acilmasina da var onun icin gittiler desem. Birakip gittiler adami burda ve mecbur tek ben kaldim bakip yaninda olacak. Yoksa yine suratima bakilmazdi.
kötü bir durum anlayabiliyorum ama o senin baban sen yine vicdanını rahatlat zaten gidecekmiş![]()
Çünkü siz şiddetin en büyüğü olan duygusal şiddet madurusunuz.
Bu bağları size zarar da verse koparıp atmaya cesaretiniz yok.
Artık dilimde tüy bitiyor anlatmaktan siz yine anlamayacaksınız ama yine de söyleyim.
Siz psikologdan yardım almalısınız.
Yoksa ömür boyu bu şiddet maduru olarak kendinize acıyarak geçireceksiniz zamanınızı.
Ne desende ailelerin nazı hep kız çocuklarına geçer.hep kız çocuklarını herşeyi yapmaya mecburmuş gibi görürler![]()
Üveylik yoksa neden böyleler anlamadım.
ben sizinle benzer sorunlar yaşadım yaşıyorum ailemle bekarım ailemle birlikte yaşıyorum bende defalarca sordum ben üveymiyim neden bana bu şekilde davranıyorsunuz diye ama sonuç değişmiyor gerçekten çok yıpratıcı bir durum ben çoğu zaman sonra pişman olmayayım diye ipleri koparmak istemiyorum ne bilim bundan 10 yıl sonra ne olucak nasıl hissedicez bilmiyoruz birde aile söz konusu olunca vicdanım ağır basıyor ama çok bunalıyorum