• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehditle bir şeyler yapmak zorunda kaldım

Şimdi bu kişi eski sevgilimdi ve yolda karşılaştık. Nereye gidiyorsun dedi eve gidiyorum dedim. Benimle gel dedi gelmezsen haberimi duyarsın dedi evimizin çatısından atlarım dedi. Sonra inanmadım, güldüm. Birden sinirlendi ve kendine küfürler etti. Eğer yapmazsam şöyledir, böyleyim dedi. Kafasına çantasından çıkardığı kavanozla vurmaya başladı. Tamam yapma, geleceğim dedim. Sahilde kuytuya gittik balık tutacaktı o. Oturuyorduk birden bire organını açtı. Eve gitmem gerek dedim. Arkamdan bağırdı kendimi öldürücem dedi kafasını kayalara vurdu, kavanozdan çıkardığı makası kendine saplamaya çalıştı. Tamam, yapma dedim sakinleştirmeye çalıştım. Sonra dedi ki denize atlasan ya da düşsen yüzebilir misin dedi. Beni atacağını ima etmeye çalıştı galiba. Ben de çok iyi yüzme biliyorum dedim. Organına dokunmamı istedi. Ben de dokundum, o da bana dokundu. Bu kişi daha önce zaten beni kestirme diye kuytuya götürüp, organını açmıştı. O zaman kaçmıştım, kurtulmuştum. Bu sefer tehditler olunca dokunmak zorunda kaldım, beni öptü. Kendimi çok kötü hissediyorum, polise gitsem polis yapmasaydın der. Sizce ne yapmalıyım? Aileme dokunma detayını anlatmadım ama gitmeseydin kendini öldürseydi dedi.
Yani ne güzel kendini kesiyormuş dünya bir pislikten arınacakmış niye bırakmadınız anlamadım 🤷‍♀️

Back