• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehditle bir şeyler yapmak zorunda kaldım

Kendine destek mi alırsın ya da bu mevzuyu daha da içselleştirerek köstek mi olursun bilemem.
27 yasinda kocaman kadınsın. Böyle bir sapıktan etkilenmiş ve korkmuş olamazsın.
Kendine bir şey yapacaksa da yapsın sanane, Dünya bir sapıktan kurtulmuş olur.
Sen önce kendini sorgula o arabaya nasıl binersin. Daha önce de yaşanmış bir olay var. Polis diye niye bağırmadın yeme bizi burda.

Kendine destek mi alırsın ya da bu mevzuyu daha da içselleştirerek köstek mi olursun bilemem.
27 yasinda kocaman kadınsın. Böyle bir sapıktan etkilenmiş ve korkmuş olamazsın.
Kendine bir şey yapacaksa da yapsın sanane, Dünya bir sapıktan kurtulmuş olur.
Sen önce kendini sorgula o arabaya nasıl binersin. Daha önce de yaşanmış bir olay var. Polis diye niye bağırmadın yeme bizi burda.
Sana ne. Yaşamadan konuşmak kolay. Beni yargılayamazsınız hiçbiriniz. Bilip, bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Böyle bi siteye sorarak ben size bu hakkı verdim gerçi orası ayrı

Sana ne. Yaşamadan konuşmak kolay. Beni yargılayamazsınız hiçbiriniz. Bilip, bilmeden yargılamak ne kadar kolay. Böyle bi siteye sorarak ben size bu hakkı verdim gerçi orası ayrı
Sana ne mi tabbiki banane 😂.
Fakat buraya gelip kadın mantığına aykırı bir hikaye anlatıyorsan alacağın cevaplara da kızmamalısın.
Uydur uydur ipe diz.

Sana ne mi tabbiki banane 😂.
Fakat buraya gelip kadın mantığına aykırı bir hikaye anlatıyorsan alacağın cevaplara da kızmamalısın.
Uydur uydur ipe diz.
Bende o kişiyle olay sonrası yazıştığım mesajlar duruyor. Psikolojisinin normal olmadığını, benden uzak durmasını söyledim. Direkt engelledi beni. Buraya atılıyor mu bilmiyorum yeni kullanmaya başladım

Bende o kişiyle olay sonrası yazıştığım mesajlar duruyor. Psikolojisinin normal olmadığını, benden uzak durmasını söyledim. Direkt engelledi beni. Buraya atılıyor mu bilmiyorum yeni kullanmaya başladım
Sen bize kızıp duruyorsun ama yaptığın yanlış.
Sen bir de olay sonrası hala mesajlaşıyor musun bu adamla.
Gerçekten banane ama lütfen kendi iyiliğin için. Bir daha böyle bir sapıkla muhattap olma. Telefonuna kades indir.
Hayırlı forumlar.

Sen bize kızıp duruyorsun ama yaptığın yanlış.
Sen bir de olay sonrası hala mesajlaşıyor musun bu adamla.
Gerçekten banane ama lütfen kendi iyiliğin için. Bir daha böyle bir sapıkla muhattap olma. Telefonuna kades indir.
Hayırlı forumlar.
Sadece beni rahatsız etmemesini yazdım. Olay başka yerlere gidecek gibisinden. Teşekkür ederim bu arada. Yaptığım yanlış evet

Ben inanmamanıza bir şey demiyorum zaten. Yargılamanıza diyorum. Zaten travma yaşamışım. Bir de siz neden gittin gibisinden konuşuyorsunuz. O an mantıklı düşünebilsem ben de gitmezdim
Bak kızım annene anlatsan annenin de sana vereceği ilk cevap neden gittin olurdu.
Mantıklı düşünemedin de daha önce de yapmış bunu. Daha devam edersen beterin de yapacak. Annene anlatmalısın.

Back
X