Nasıl bi kız ?
Mesajın içeriği nasıldı ?
eşim ikinci face adresi alıp birkaç kıza mesaj atmış ve ben gördüm daha 1 senelik evliyim arkadaşlar boşanıcam herkes iyi düşün diyo ama ben bunu affedemiyorum.
daha önce olmadı.iletilimmz de güzeldi.yani tartışmalar oluyodu ama genel olarak mutluyduk ya da ben öyle düşünüyomuşum..hala daha sevdiğini söylüyo ama ben inanmıyorum.en zayıf noktamdı...
belki yanlız bi dönemdedi senlede paylaşamyırodur,
böyle abuk sabuk bişey aklına gelmiştir,
ordan onaların tabiriylr kız düşüremez bence
amacı chat sanırımm, kötü niyet olduğunu sanmam
ama bence dşkkatinin sizde olması gerekn bi zaamanda size böyle yapması hoş değil
heleki 1 yıllık evlisiniz
yalnız ne yapman konusunda sana bir tavsiye veremeyeceğim
karışık bir konu
ama şunu biliyorum ki bunun için ayrılınmaz
artı olarak şuan elinde koz var istediğin herşeyi yaptırabilirsin yani 1-0 öndesin
bence uzun bir süre yüzz verme acı çekmesini sağlamalısın
ama bi yapan bida yapar da deniyo.güvenm çok kırıldı.git evden başımı dinlemek istiyorum diyorm gitmiyo.pek konuşmmuorz ama aynı evn içinde illaki konuşçak bişe çıkıyo oda bunu hemen kullanıyo.
Ne bu maç mı yapıyorlar ,kapışıyorlar mı kendi aralarındaama şunu biliyorum ki bunun için ayrılınmaz
artı olarak şuan elinde koz var istediğin herşeyi yaptırabilirsin yani 1-0 öndesin
bence uzun bir süre yüzz verme acı çekmesini sağla
Ne bu maç mı yapıyorlar ,kapışıyorlar mı kendi aralarında1-0 öndesin ne demek !
Maşallah çok güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz ! Bu saatten sonra parmağında oynatırmış da, istediği herşeyi yaptırabilirmiş de.
Daha 1 senelik evliler ve adam kalkıp fake hesaplar açıyor ,siz de çok normal birşeymiş gibi karşılıyorsunuz .
Aldatılma sayılması için, illa ki tensel temas olması gerekmez .
Düşüncede aldatmayı geç ,fake hesap açarak eyleme dökmüş bunu ! Lamin görmeseydi , belki daha ileriye gidecekti.
yani aynen öyleşuan can sıkan da o eğer affedersen birdaha yaptığında nolucak
ve eğer affedersen hep aklında olucak, insanın aklından çıkmaz
erkekler böyle çok yüz verme bence
hepsi aynı
ayrılırsanda komik olur ama süründürmen en iyisi
aynı evde konuşucaksınız tabiki ama sus pus olmakta fayda etmez
çalışıyormusun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?