neden sanal aldatma

gunbugun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
39
15
288
eşim ikinci face adresi alıp birkaç kıza mesaj atmış ve ben gördüm daha 1 senelik evliyim arkadaşlar boşanıcam herkes iyi düşün diyo ama ben bunu affedemiyorum.

Nasıl bi kız ?
Mesajın içeriği nasıldı ?

iki kız eklemiş.başka bi kıza msj atmış eskiden tanıdığı hayat nasıl gidiyor diye.bi kıza da tanışabilirmiyiz yazmış şok oldum geçmişten gördüm. tüm güvenm kırıldı hiç seven erkek yapar mı yapmaz

eşim ikinci face adresi alıp birkaç kıza mesaj atmış ve ben gördüm daha 1 senelik evliyim arkadaşlar boşanıcam herkes iyi düşün diyo ama ben bunu affedemiyorum.

Neden 2. bir face açmış sordunuz mu?
Neden 2. bir facede x bir kadına tanışabilir miyiz diye mesaj atmış sordunuz mu?

Sormadan asmak olmaz,imkansız gözüksede belkide hiç ummadığınız bir cevap alacaksınız.

daha önce olmadı.iletilimmz de güzeldi.yani tartışmalar oluyodu ama genel olarak mutluyduk ya da ben öyle düşünüyomuşum..hala daha sevdiğini söylüyo ama ben inanmıyorum.en zayıf noktamdı...

daha önce olmadı.iletilimmz de güzeldi.yani tartışmalar oluyodu ama genel olarak mutluyduk ya da ben öyle düşünüyomuşum..hala daha sevdiğini söylüyo ama ben inanmıyorum.en zayıf noktamdı...

yani seviyorda yapma sebebi ne sizlekonuşamadığı şeleri başkalarıyla mı konuşmak istemiş acaba,
amacı önemli
gerçi amacı ne olursa olsun yanlış bir davranış ama konuşmanız gerekk bence eşinizle

Bence de sormalısın ama bnce önce biraz sakinleş sonra otur konuş derim öfkeyle sormanla normal sorman arasında dağlar kadar fark var bilmediğin ve cok yanlış anladığın bi konu da olabilir önce dinlemelisin

sordum tabikiiii ama neden yaptığını bilmiyomuş aptallıkmış öylesineymiş aldatmış olarak bile görmüyo.yeni facesinde ismi bile yok zaten foto var bir tane resmen tesisat kurmuş aramak için sanırım.

belki yanlız bi dönemdedi senlede paylaşamyırodur,
böyle abuk sabuk bişey aklına gelmiştir,
ordan onaların tabiriylr kız düşüremez bence
amacı chat sanırımm, kötü niyet olduğunu sanmam
ama bence dşkkatinin sizde olması gerekn bi zaamanda size böyle yapması hoş değil
heleki 1 yıllık evlisiniz
yalnız ne yapman konusunda sana bir tavsiye veremeyeceğim
karışık bir konu

ona çok kırıldığını ve biraz düşünmek istediğini söyle gözünü korkut yaptığı hatayı anlasın

evet çok karışık benm de kafam hem de çok

ama şunu biliyorum ki bunun için ayrılınmaz
artı olarak şuan elinde koz var istediğin herşeyi yaptırabilirsin yani 1-0 öndesin
bence uzun bir süre yüzz verme acı çekmesini sağla

yani aynen öyleşuan can sıkan da o eğer affedersen birdaha yaptığında nolucak
ve eğer affedersen hep aklında olucak, insanın aklından çıkmaz
erkekler böyle çok yüz verme bence
hepsi aynı
ayrılırsanda komik olur ama süründürmen en iyisi
aynı evde konuşucaksınız tabiki ama sus pus olmakta fayda etmez
çalışıyormusun sen?

ama şunu biliyorum ki bunun için ayrılınmaz
artı olarak şuan elinde koz var istediğin herşeyi yaptırabilirsin yani 1-0 öndesin
bence uzun bir süre yüzz verme acı çekmesini sağla
Ne bu maç mı yapıyorlar ,kapışıyorlar mı kendi aralarında 1-0 öndesin ne demek !
Maşallah çok güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz ! Bu saatten sonra parmağında oynatırmış da, istediği herşeyi yaptırabilirmiş de.

Daha 1 senelik evliler ve adam kalkıp fake hesaplar açıyor ,siz de çok normal birşeymiş gibi karşılıyorsunuz .

Aldatılma sayılması için, illa ki tensel temas olması gerekmez .

Düşüncede aldatmayı geç ,fake hesap açarak eyleme dökmüş bunu ! Lamin görmeseydi , belki daha ileriye gidecekti.

Son düzenleme:

evet gerçekten aynen bunları bunları düşündm hala daha düşünüyorum.ama allah kimseye yaşatmasın.daha tam net karar veremedim bilmiyorum kabullenecek insanlar vardır ama malesef ben öyle biri hiç olamam.çok kötü çok zor günler beni beklicek

unutulcak bişey değil.zaten zamanla soğuyadabilirim.inanmıyrum.çalışıyorum çok şükür cnm.

eşin aldatmaya meyilli bir erkek maalesef
evlilikte güven çok önemli sana boşan yada boşanma diyemem ama iyi düşün canım
affedeceksen de iyice süründür hatta bir müddet evden gitmesini söyle ne kadar ciddi olduğunu anlasın iyice burnu sürtsün öyle affet
ve tabiki 2. bir şansı olmayacağını da aklına iyice sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…