- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
ön edit : konu başlığı neden 'SEN' olacaktı ama tamamlayamadan elim enter'a çarptı : ((
Yeni tanıştığım insanlara ve iş, okul, alışveriş ortamlarında siz diye hitap ediyorum bence olması gereken bu . Sizin de başınıza gelmiştir ki ben ne kadar siz konusunda ısrarcı olsam da bazen ısrarla 'SEN' diyen tiplerle karşı karşıya kalıyorum. Ben bu noktada sen'e geçip gereksiz bir samimiyet algısı yaratmak istemiyorum karşı tarafta ya da lütfen bana siz diyin gibisinden bi uyarıda bulunmanın da çare olmayacağını düşünüyorum anlayacak kafada olunsa zaten ısrarla sen denmezdi sonuçta. Bu konuda çok kasıntı olduğumdan da değil zaten o samimiyeti yakaladığım kişilerle bu geçiş gayet hızlı oluyor. Bu durumlarda ne yapıyosunuz, rahatsız oluyorum artık
Sen siz muhabbetinden çok dükkanda, mağazada "canım, tatlım" diye hitap eden görevliye gıcığım ben. Canın çıksın diyesim geliyor. İkili ilişkilerde resmiyeti bozmak istemiyorsam uyarmam direkt olarak ama "siz" diye hitap etmeye devam ederim. Anlaşılıyor genellikle.
allah başka dert vermesin kardeşön edit : konu başlığı neden 'SEN' olacaktı ama tamamlayamadan elim enter'a çarptı : ((
Yeni tanıştığım insanlara ve iş, okul, alışveriş ortamlarında siz diye hitap ediyorum bence olması gereken bu . Sizin de başınıza gelmiştir ki ben ne kadar siz konusunda ısrarcı olsam da bazen ısrarla 'SEN' diyen tiplerle karşı karşıya kalıyorum. Ben bu noktada sen'e geçip gereksiz bir samimiyet algısı yaratmak istemiyorum karşı tarafta ya da lütfen bana siz diyin gibisinden bi uyarıda bulunmanın da çare olmayacağını düşünüyorum anlayacak kafada olunsa zaten ısrarla sen denmezdi sonuçta. Bu konuda çok kasıntı olduğumdan da değil zaten o samimiyeti yakaladığım kişilerle bu geçiş gayet hızlı oluyor. Bu durumlarda ne yapıyosunuz, rahatsız oluyorum artık
nişantaşında bi plastik cerraha gitmiştim. Adam danışma bile kabul etmiyor öyle klas büro , klas dekorlar kallavi fiyat falan... neyse bana ikide bir cici kız , cici kız deyip duruyordu .. yemin ediyorum cici kuş cici kuş diyen muhabbet kuşu canlanıyordu gözümüm önünde. o geldi aklıma.. ben de acaip sinir oluyorum o tiplere.
Bunu özellikle doktorlarda gözlemliyorum. Henüz hastasına "siz" diye hitap eden doktora rastlamadım.
karşı tarafa aşırı kıl olmadıysam senine sizine bakmıyorum. istedigim gibi karşımdakine hitap ediyorum. onun hitap şeklide beni yormaz.. he he derim.ön edit : konu başlığı neden 'SEN' olacaktı ama tamamlayamadan elim enter'a çarptı : ((
Bu konuda katılıyorum size. Bankalarda da kılık kıyafete ve para miktarına göre amca veya beyefendi oluyorsun mesela.
o samimiyeti yakaladığım kişilerle bu geçiş gayet hızlı oluyor
Ben de çok takığım bu konuya, çok hadsiz insanlar var gelişmemişliğin yarattığı kompleksle siz deyince tepeden baktığını düşünecek kadar zavallı durumda olanlar var.ön edit : konu başlığı neden 'SEN' olacaktı ama tamamlayamadan elim enter'a çarptı : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?