Neden Seni Seviyorum Demiyor?

valla bu sözü o kadar cok dıyorlarkı ,kimseden duymak bıle hoş gelmıyor:1:

sevdınden senı sevıyorumu duymak güzeldır.ruhunu okşar

ama kimi erkekler ya cokca der cılkını cıkarırkı genelde sahte sevenler yapar,kimide demez

hareketlerıyle zaten sevdığını gösterdığını düşünür.

o demedıkce asla deme hatta hiç deme benden demesı (tekerleme gıbı oldu )

sakın deme boş ver .O merak etsın nıye demedı dıyee ,kendını bir şey sanıyorlar sonra deme

Eşimle iki yıl beraberdik dört yıl olacak evliyiz daha hiç seni seviyorum demedi.

Eşimle iki yıl beraberdik dört yıl olacak evliyiz daha hiç seni seviyorum demedi.

Mantık çok önplanda olarak mı evlendiniz? Neye bağlıyorsunuz demeyişini? Evleneceğim insan 1 kez bile olsa dememiş olsa herhalde evlenemezdim,blmiyorum.. herşey sözle değil,tavırlarla fedakarlıklarla belli olur ama bu da önemli bence.

Tabi sizin için mahzuru yoksa alan razı veren razıdır :)

Mantık çok önplanda olarak mı evlendiniz? Neye bağlıyorsunuz demeyişini? Evleneceğim insan 1 kez bile olsa dememiş olsa herhalde evlenemezdim,blmiyorum.. herşey sözle değil,tavırlarla fedakarlıklarla belli olur ama bu da önemli bence.

Tabi sizin için mahzuru yoksa alan razı veren razıdır :)

Yoo tam tersi birbirimize aşık olarak evlendik eşim benimle evlenmek için iki sene ailemle mücadele etti. Hala birbirimizi çok seviyoruz yaşadığımız her şey ilk gün ki gibi. Seviyorum demez ama gözlerimin içine bakması ailesinin yanında bile benimle ilgilenmesi, sarılması bana göre seviyorum demesinden daha önemli. Bu tarz kelimeleri kullanmayı sevmiyor ama sevdiğini dediğim gibi başka türlü belli eder. Sen de sevdiğine inanıyorsan kafana takma.

Son düzenleme:
Dediğim gibi,siz sevdiğini dolu dolu hissediyorsanız dememesine rağmen ne ala.Böyle mutluluk herkesin başına :)

Ama daha önce günde en azından 3-4 kere diyen kişi neden böyle ki. Bazen kendini ağırdan satan tavırlar alıyor gibi. Başına böyle gelen var mı?

Söylenen sözlere degıl yapılan hareketlere bakarım,nece sevıyorum ölüyorum dıyenler oldu sonra hepsı gıttı.

Daha önce devamlı söyleyen kişi şuan artık söylemiyorsa sizde bir sorun oluşturur bu evet ; aynı zamanda hareketlerindede bir değişim oldu mu, bunu gözlemlemek lazım..

Ya sanırım sadece bu değil takıldığım :50: geleceğimizle ilgili konuşmayacak mıyız diyorum,onu da konuşuruz sırası gelir..diyo. Ben mi kurcalıyorum gereksiz yere takıntı yapıyorum içinden çıkamadım. Rahat olayım diyorum ama düşündürüyor işte.

demesı onemlı degıl laf parayla degıl der demesıne de onemlı olan gostermesı senı dusunmesı her seyden once tutması olgun olması evlılık cocuk işi degıl kaçıp kovalamcalar bana ıtıcı gelıyo sevgılılık donemınde

Yoo tam tersi birbirimize aşık olarak evlendik eşim benimle evlenmek için iki sene ailemle mücadele etti. Hala birbirimizi çok seviyoruz yaşadığımız her şey ilk gün ki gibi. Seviyorum demez ama gözlerimin içine bakması ailesinin yanında bile benimle ilgilenmesi, sarılması bana göre seviyorum demesinden daha önemli. Bu tarz kelimeleri kullanmayı sevmiyor ama sevdiğini dediğim gibi başka türlü belli eder. Sen de sevdiğine inanıyorsan kafana takma.

işde bende bunu anlatmaya calısıyorum ,ne guzel

Acaba kalbindeki aşk azaldı ama benimona ilgilerim&gösterdiğim sevgim alışkanlık yaptığı için bitiremiyor mu diye beynime sorular geliyor :(

Keşke sevmiyorsa gelecek görmüyorsa bari onu söylese.Onu sevmesem asla bu akdar sabır göstermezdim. Sabır taşı oldum resmen :S

olabilir.. en doğrusu güzelce konuşmak..ama kafanda soru işaretleri oluştuysa
demekki bir sorun var bu ilişkide
:31:

canım 1.5 ay çok kısa bir süre değil mi ? anlamadım şimdi 1.5 aydır mı demiyor yoksa daha yenimi ilişkiniz. ?

Biraz akışına bırakmakla başlamalısın... Çok fazla üstüne gitme, geleceğinizi sorgulama aslında kısmen haklı zamanı gelince konuşulacaktır mutlaka.

Olayları doğal seyrine bırakırsan, kafanı takmaz ve kurcalamazsan daha huzurlu olduğunu göreceksin. Zamanla zaten istediğin şeyler önüne gelecektir.

Erkekler iş ciddiye bindiğinde ya da o yönde şekillendiğinde biraz kendilerini geri çekebiliyorlar

Sen rahat ol yeter :)

bence bazı erkekler seni seviyorum derlerse kadının üstün olacağını fln sanıyorlar,ipleri eline veririm diye korkuyorlar. ayrıca erkekler duyguları hakkında konuşmaya alışkın bir şekilde büyümedilerse bunu çok zor ifade ediyorlar. kimileri de gerçekten katırlıklarından demiyor dersem şımarır fln gurur yapıyor. bence o demiyorsa sen de deme. kadınlar olarak bunu duymaya ihtiyacımız var bence ama demiyorsa hareketlerinden sevgisini belli ediyorsa üsteleme. belki bana olan sevgini duymak çok hoşuma gidiyor mutlu ediyor beni sevdiğini zaten biliyorum ama o an için ısınıyor vs gibi tatlı bi şekilde ifade edersen daha çok söyler gibime geliyor. sevgilimle biz her sevgimizi hissettiğimizde söyleriz, her telefonu kapatışımızda da söyleriz. etraftan başta tepki alıyorduk arkadaşlarım fln laf ediyordu ama ben takmadım kıskandılar bence yoksa sevgini ifade etmenin nesi çirkin olabilir ki. hatta sevgilim annesine fln da der telefonu kapatırken bu çok hoşuma gider bence herkes sevdiklerine sevgisini söylemeli ben de ondan özendim annemle ablamla konuşurken derim hep :)

Sana acı vermek hoşuna gidiyordur..Sende inada bindir işi..

Şimdiden size talim terbiye mi öğretmeye kalkıyor acaba?

Açıkçası saymadım ama hayır 1.5 aydır değil sanırım 4ay oldu,3.5-4 aydır beraberiz.İmada bulundum başka birşeyleri söylemeni de bekliyor insan. diye ama başka lafar açtı araya başka şeyler girdi. İnatlaşacak ne var bilmiyorum. Son 3-4 konuşmamızda 1-2 defa bunu ima ettim,daaha öncesinde bunaltmadım-üzerine gitmedim. Anlamıyorum ki.Bugün özlediğimi söyledim,o arada iş telefonu çaldı konuşmayı sonlandırmak zorunda kaldık,eğer yine de söylemezse ne yapayım?

Back
X