Güveniyorum tabiikide. Ama zaten hep benden uzakta. O istanbulda yaşıyor, bende başka şehirde. Hep uzakta, hep ayrı yaşamak çok zor zaten. Bide böyle şeyler oldumu iyicini içim içimi yiyiyorum. Neden dikkat etmiyor, şarjı bitmesin. Ben öylemi yapıyorumguvenmiyo musun ona?
söyle diyim ayda 1-2 defa oluyor CADIARZUbu olay sürekli yaptığı şeyse o zaman arkasını araştır.ama ara sıra oluyorsa hiç canını sıkmaya bile deymez üzme boşu boşuna kendini
İster istemez arada güven sorunu yaşıyoruz bence hepimiz, arada bende yaşıyorum tabiikide. Mesele tam güven değil aslında. Cünkü eğer güvenim hiç olmasaydı, zaten bu ilişki sürmezdi ve çoktandır biterdi. Uzaktan ilişki yaşamak gerçekten zor. Hep onun yanında olmak istiyorsunuz ama bir türlü olamıyorsunuz. Başkalarıyla vakit geçirdiği zamanda, sevgilimi çok kıskanıyorum, o yüzden oluyor bunlar sanırım :çok üzgünüm:guvenın yok sevglıne karsı
ve ıcınde en kotusu suphe var
sevgının en buyuk zehırı suphedır
Allah korusun basına bırsey gelse nasıl utanır ve uzulursun degıl mı
sevglınle konus telın kapalıyken bıse oldu sanıyorum korkuyorum senı merak edıyorum ve bu konuda bıraz daha dkkat et falan de
yok yok ben anladım sorun bende,Ayda 1-2 defa kapalı telefon için yaptığınız derde bakın. Arkadaşlar siz kendinize dert mi yaratıyorsunuz? Yapmayın lütfen, sonuçta kendi sinirlerinizi bozup arkasındanda sevgilinizi bıktırırsınız.
ona inat bende telefonu kapatıcam şimdi,sabaha kadarda açmicam
anlasın biraz ulaşamamak neymişklava:
şeytana uydum o gün kötükedihüsoabarttın şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?