Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kurs ortamı arkadaş ortamı veli grubu olabilir. Çok kaliteli arkadaşlarım var zaten. Filmlere tiyatrolara gittiğim gezip eğlendiğim her konuda saatlerce sohbet ettiğimiz kültürlü bilgili neşeli. Ama ne yazık ki uzağımdalar çok.Okul için idare ediyorum ama belki de gitmek en doğrusu aile de bi yere kadar.Bu güzel bir yorum olmuş bende bu şekilde düşünüyorum. Karşıdan beklemeyin siz arayın siz adımlar atın önce baktınız yine de olmuyor o zaman araya mesafe koymak gerekir demekki benim anlaşabileceğim insanlar değil verdiğim değere kıymete layık insanlar değil diye düşünülebilir ama önce çaba lazım. Karşıdan beklemekle olmuyor teklif etmek lazım bir şeyleri o zaman göreceksiniz size de onlar gelmeye başlayacak. Bazen de bir şeyleri kendimizle de yapabiliriz yalnız vakit geçirmeyi de sevmeliyiz ama tabiki insan sosyal bir varlık bu yüzden harekete geçin kendinizi kapatmayın sevilmiyorum diye.
Ne alaka? Nasıl tipler seviliyor o zaman. Bayılıyorlar işte nereye gidilir ne yapılır bi iki kişinin komutasında emrindeler. Gayet karakterine görüntüsüne çocuğunun konuşma şekline dalga gecen insanlara bayılıyorlar işte. Çocuğuma bağıran insana tabiki itiraz edip terslerim. Başkasının utandığı bir durumu diline dolayan insana tabiki ters cevap veririm. Sürekli emir yağdıran insana da itiraz ederim normal olan da bu zaten.Aniden dan dun konuşan, bi anda insanları tersleyen ya da her şeye itiraz eden dik kafa tipler sevilmez.
Buna benzer teyze kızı bende de var, kendisi evlere şenlik… dayanamadım saçmalıklarına araya mesafemi koydum. Kendisi benimle iletişime geçmek istese de, ben onu istemedim ve şu an görüşmüyorum. İşin özü kafanın uyuşmadığı insanlarla -ki bu akrabanız dahi olsa- görüşmeyin. Evladınız küçük sanırım o yüzden iş hayatını şu an için düşünmüyorsunuz. O zaman yukarıda da yazdım bir kursa kayıt olun ne kaybedersiniz ki. Yeni insanlar tanımak size iyi gelecektir. Bakarsınız size hitap eden insanlarla tanışırsınız…Çok yüzeysel oldu anlatımım sanırım,eşimin işi dolayısıyla memlekete taşındım ama şimdi başka büyük şehire gitmesi gerekti onun biz okul ve ev düzeni için gidemedik. Annem yalnız yaşıyor ve bütün eş dost akraba burada hep oraya toplanılır. Ben de haliyle içlerinde olmak zorunda oluyorum. Burada çocuktan dolayı şu an çalışma imkanım yok. Maddi olarak sıkıntım yok şükür. Ama iş ortamım olsa farklı olurdum muhakkak. Kurslara dediğiniz gibi düşünmüyor değilim. Ama dönüp dolaşıp bu ortamda bulunuyorum. Sevdiklerim saydıklarım tarafından kasıtlı yok sayılıyorum. Sırf bir iki baskın kişi yüzünden. Teyzemin kızları yani. Bende kendimi ezdiren biri hiç olamam. Onun hakaretlerine emrivakiliğine boyun eğmedim. Ve böyle oldu sonucum. Hayret ettiğim de bu aslında
Teşekkür ederim. Çok detaya boğup konuyu uzun uzadıya yazmadım. O yüzden havada kaldı çoğu şey. Eve çocuğum bire gidiyor ve burada kalacağız diye gelmiştik aileyle büyüsün diye. Eşimin ailesi yurtdışında benim ailem çok kalabalık ve aynı şehirde anne baba tarafı. Maddi olarak alt seviyede çoğusu ve bu teyze kızları haliyle çok çok kalburüstü olduğundan herşeylerini yapıyor. Ama sırf bunun için neden katlanılıyor anlamıyorum. Azıcık aşım kaygısız başım demiyor kimse. Zaten dediğiniz gibi mecburen yeni ortamlar bulmalıyım yoksa yalnızlık ve bunlara katlanma arasında bir seçimim olması gerekiyor.Buna benzer teyze kızı bende de var, kendisi evlere şenlik… dayanamadım saçmalıklarına araya mesafemi koydum. Kendisi benimle iletişime geçmek istese de, ben onu istemedim ve şu an görüşmüyorum. İşin özü kafanın uyuşmadığı insanlarla -ki bu akraban dahi olsa- görüşme. Evladınız küçük sanırım o yüzden iş hayatını şu an için düşünmüyorsunuz. O zaman yukarıda da yazdım bir kursa kayıt olun ne kaybedersiniz ki. Yeni insanlar tanımak size iyi gelecektir. Bakarsınız size hitap eden insanlarla tanışırsınız…
Senin karakterin az çok belli cevaplarından. Ben olsam ben de seni davet etmem. Otur evinde. Milletin keyfini kaçırma bence deNe alaka? Nasıl tipler seviliyor o zaman. Bayılıyorlar işte nereye gidilir ne yapılır bi iki kişinin komutasında emrindeler. Gayet karakterine görüntüsüne çocuğunun konuşma şekline dalga gecen insanlara bayılıyorlar işte. Çocuğuma bağıran insana tabiki itiraz edip terslerim. Başkasının utandığı bir durumu diline dolayan insana tabiki ters cevap veririm. Sürekli emir yağdıran insana da itiraz ederim normal olan da bu zaten.
Evet benim de sizin de seviyeniz çok belliSenin karakterin az çok belli cevaplarından. Ben olsam ben de seni davet etmem. Otur evinde. Milletin keyfini kaçırma bence de![]()
size kolaylıklar diliyorum. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Siz yeni ortamlara girmeye bakın. Orada daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.Teşekkür ederim. Çok detaya boğup konuyu uzun uzadıya yazmadım. O yüzden havada kaldı çoğu şey. Eve çocuğum bire gidiyor ve burada kalacağız diye gelmiştik aileyle büyüsün diye. Eşimin ailesi yurtdışında benim ailem çok kalabalık ve aynı şehirde anne baba tarafı. Maddi olarak alt seviyede çoğusu ve bu teyze kızları haliyle çok çok kalburüstü olduğundan herşeylerini yapıyor. Ama sırf bunun için neden katlanılıyor anlamıyorum. Azıcık aşım kaygısız başım demiyor kimse. Zaten dediğiniz gibi mecburen yeni ortamlar bulmalıyım yoksa yalnızlık ve bunlara katlanma arasında bir seçimim olması gerekiyor.
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız. Ben de sizin için aynı temennilerdeyim. Sağolunsize kolaylıklar diliyorum. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Siz yeni ortamlara girmeye bakın. Orada daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Başkalarının aramasini beklemeyin siz olan yapıp birilerini dahil edin. Oyunu siz kurun cevrenizi siz olusturun. Mesela kitap okuma grubu olusturabilirsiniz, ya da tiyatroları takip edip bir iki kişiyle gidebilirsiniz. Kimse sessiz sessiz kimseye bulasmayan birini hatirlayip da ortamlara çağırmaz. Birileri de hatirinizin olması gerekir. Ufak birseydir ama iş yerinde kahve teklif edin birilerine ilkini ben davet ettim diyerek siz ismarlayin mesela. Karşılık beklemek için demiyorum. Jest olsun diye yapın. Birinin derdini duydugunuzda arayıp sorun. Kendinizi iletişime açık hale getirin. İnsanlarla bir araya gelince de iş, dert, hastalık ve bilmiş konuşmaların içine girmeyin. İzlediğiniz bir diziyi okuduğunuz bir kitabı ya da bir videoyu filan anlatıp gosterin.
Şans güzelim şans.. Aura falan hikaye auraya inanmam dünyada her şey nasip ve şanstır senin nasibin de daha farklı şeylerde vardır mesela en iyi sen bilirsinKimse tarafından aranıp sorulmuyor sevilmiyorum. Kimseye belli etmiyorum tabiki içimde bu hisler. Sitem etmem kimsenin bişeyine burnumu sokmam. Kimseye işimi yaptırmam,esprili komik kırmayan biriyim. Ama gelin görün ki patavatsız kırıcı egolu şamatalı kişiler daha çok aranıp soruluyor hatta etrafında pervane olunuyor. İşin maddi boyutları da vardır mutlaka ama ben de mecburen herkesten elimi çektim. Yalnızlığım anksiyetelerimle baş başa kaldım. Çökmüş gibiyim. Hüzün hissinden sanki herşey bitmiş hissinden bir türlü çıkamıyorum.
Başkalarının arayıp sorulmasını kıskanıp biraz da kötülemişsiniz.Belki de sorun budur.Kimse tarafından aranıp sorulmuyor sevilmiyorum. Kimseye belli etmiyorum tabiki içimde bu hisler. Sitem etmem kimsenin bişeyine burnumu sokmam. Kimseye işimi yaptırmam,esprili komik kırmayan biriyim. Ama gelin görün ki patavatsız kırıcı egolu şamatalı kişiler daha çok aranıp soruluyor hatta etrafında pervane olunuyor. İşin maddi boyutları da vardır mutlaka ama ben de mecburen herkesten elimi çektim. Yalnızlığım anksiyetelerimle baş başa kaldım. Çökmüş gibiyim. Hüzün hissinden sanki herşey bitmiş hissinden bir türlü çıkamıyorum.
Teşekkür ediyorumİşte bu!
Konu sahibi, inan herkes yorgun ve bezgin kimse kimseyle uğraşmak istemiyor. Siz bakmayın herkesin şakşakçılarla ilgilendiğine, size öyle görünüyor.
Emin ol kimse öyle tiplerden de hoşlanmıyor..
Ama üstteki arkadaşın yazdığı gibi oyunu siz kurun.. Birçok insan, bir idare edene, organizasyon yapana ihtiyaç duyar.. Monoceto'nun önerileri, tespitleri çok yerinde..
Evet okudum kendisinin yorumunu farklı pencerelerden bakmak çok iyi geliyor gerçekten mantıklı insanların yorumları çok iyi geliyor sırf kendi negatif enerjisini sanal ortamdan başkasına boşaltmak değil işe yarar konuyla alakalı her yorumu tek tek okudum bana ışık oldu. Mecbur kaldığım bu ortam köreltti belki de düşüncelerimi.İşte bu!
Konu sahibi, inan herkes yorgun ve bezgin kimse kimseyle uğraşmak istemiyor. Siz bakmayın herkesin şakşakçılarla ilgilendiğine, size öyle görünüyor.
Emin ol kimse öyle tiplerden de hoşlanmıyor..
Ama üstteki arkadaşın yazdığı gibi oyunu siz kurun.. Birçok insan, bir idare edene, organizasyon yapana ihtiyaç duyar.. Monoceto'nun önerileri, tespitleri çok yerinde..
Keşke çoğalsa sizin gibi düşünenler. Benim olayımda sadece maddi al ver ilişkisi var bu insanlarda. Ye kürküm ye misali. Kardeş kuzen kendini ezdiren herkese mesafe koydum artık şu saatten sonra.Teşekkür ediyorum
Ben gerçekten samimiyetsiz insanlarin, kendini anlatan öven insanların sevildiğini el üstünde tutulduğunu vs düşünmüyorum.
Arkadaşlık dostluk al ver ilişkisi üzerine kurulu. Maddi bir al ver ilişkisinden bahsetmiyorum asla. Ama benim derdim varken nasılsın diyen kıymetlidir. Ben de onun hatırını samimiyetle sorarim. Benle gulen insanlar ben de gülerim. O yüzden samimiyet önemli. Herkesle yakın olmak zorunda değiliz ama arkadaş olmak istediğimiz insanlari kendimiz de dinine edebiliriz. Bazen sohbetin hazırlığını bile hissettirmeden yapabiliriz sonra zamanla yoluna girer ilişkiler diye düşünüyorum. Takdiriniz beni mutlu etti![]()
Tabiki de var teşekkürler yorumunuz için. Eş eğitim,görünüşüm,evlat vs. olarak çok şanslıyım. Ama kendi özellikle anne tarafı kardeş konusunda şansım yokmuş demek ki.Şans güzelim şans.. Aura falan hikaye auraya inanmam dünyada her şey nasip ve şanstır senin nasibin de daha farklı şeylerde vardır mesela en iyi sen bilirsin
Bi dönem çok kalabalık bir aile, akraba ortamından çıkmış, sakinliği seçip arkadaşlarımı bile seçip bir iki kişi haricinde görüşmeyi kesmiş biri olarak söylüyorum, ne kadar az insan o kadar çok huzur. Çalışıyorsanız zaten yeterince insan görüp artık bıkıyorsunuz, onun dışında evcil hayvan edinin. Eviniz müsaitse köpek çok iyi bir arkadaş, kedi bakabilirsiniz. Hobi edinin spora yönelin, inanın insan kalabalığı hep bir hayal kırıklığıdır. Bizzat tecrübe ettim bunu ve yalnızlığı seçtim. Bence yalnız hissetmenizin sebebi kendinizle yeteri kadar vakit geçirmiyor olmanız. Bunun üzerine gidin eminim ki daha iyi hissediceksinizKimse tarafından aranıp sorulmuyor sevilmiyorum. Kimseye belli etmiyorum tabiki içimde bu hisler. Sitem etmem kimsenin bişeyine burnumu sokmam. Kimseye işimi yaptırmam,esprili komik kırmayan biriyim. Ama gelin görün ki patavatsız kırıcı egolu şamatalı kişiler daha çok aranıp soruluyor hatta etrafında pervane olunuyor. İşin maddi boyutları da vardır mutlaka ama ben de mecburen herkesten elimi çektim. Yalnızlığım anksiyetelerimle baş başa kaldım. Çökmüş gibiyim. Hüzün hissinden sanki herşey bitmiş hissinden bir türlü çıkamıyorum.
Çok teşekkür ederim. Çok yıprandım annem arada kalmasın diye onun ısrarlı aramaları yüzünden gidiyorum. Çocuğumun sakin ve yavaş konuşmasına bağırarak onunla dalga geçen ve kendisi kilolu bir insan benimle sürekli kadın dediğin çöp gibi olmaz hasta olursun hep kilolu kadın makbuldür diye garip şakaları olan,herkese lakap takan biri. Birine bi film anlatırsınız kenardan atlar izleme iğrenç o diye. Bilmediğini de biliyorum ben. Herşey onun istediği süreçte işlemeli her özel günde en önde o olmalı,her şey onun onayından geçmeli.Bunlar küçük detaylar daha büyük birşey oldu ağır bir tepki verdim içim o kadar rahat ki. Tabi kendisi çirkefliğe tepinmeye vurduğu için bu durumu ortamı terk ettim. Bi aydır kimseyle görüşmüyoruz. Kimse suyu kesilsin istemez elbette. Böyle detaylı anlatmak istedim teşekkür ederim tekrarBi dönem çok kalabalık bir aile, akraba ortamından çıkmış, sakinliği seçip arkadaşlarımı bile seçip bir iki kişi haricinde görüşmeyi kesmiş biri olarak söylüyorum, ne kadar az insan o kadar çok huzur. Çalışıyorsanız zaten yeterince insan görüp artık bıkıyorsunuz, onun dışında evcil hayvan edinin. Eviniz müsaitse köpek çok iyi bir arkadaş, kedi bakabilirsiniz. Hobi edinin spora yönelin, inanın insan kalabalığı hep bir hayal kırıklığıdır. Bizzat tecrübe ettim bunu ve yalnızlığı seçtim. Bence yalnız hissetmenizin sebebi kendinizle yeteri kadar vakit geçirmiyor olmanız. Bunun üzerine gidin eminim ki daha iyi hissediceksiniz![]()