Aslında kötü bir insan değilim sadece herkesle kolay anlaşamam yalandan sevgi gösterisi yapamam kaldı ki öyle davrananlar hep itici gelir ama herkes benim gibi degil işte nedense hep şımarık davrananlar sevilir sırf bu yüzden akrabalarım bile sinsidir o sinsi cok sessiz derler arkadaşlarım olur ama onlar da sadece dertlerini anlatırlar kullanırlar beni sonra çıkarlar hayatımdan bu durum beni öyle üzüyodu ki piskolojik tedavi gördüm prozac kullandım sizce sorun bende mi ? Olmadığım biri gibi mi davranıyım?
Aslında kötü bir insan değilim sadece herkesle kolay anlaşamam yalandan sevgi gösterisi yapamam kaldı ki öyle davrananlar hep itici gelir ama herkes benim gibi degil işte nedense hep şımarık davrananlar sevilir sırf bu yüzden akrabalarım bile sinsidir o sinsi cok sessiz derler arkadaşlarım olur ama onlar da sadece dertlerini anlatırlar kullanırlar beni sonra çıkarlar hayatımdan bu durum beni öyle üzüyodu ki piskolojik tedavi gördüm prozac kullandım sizce sorun bende mi ? Olmadığım biri gibi mi davranıyım?
mesela iş yerinde bir kadın var baskasının arkasından atar o gelincede yüzüne över.baksan cogu kişiyle com samimina afkadas ama arkalarından atarda atar. ben bu insanların birbirini sevdiklerine inanmıyorum gün geciriyorlar menfat birlikyeliği yapıyorlar buyuzden övgüler düzüyorlar.encokta yanlız kalmaktan korkuyorlar.
kendin ol . ama kendinden ödün berme sınırında olsun .insanları tanımak için kitaplar oku.sana basıl yaklasıyorlar anlamak için.
sana iyi gelebilecek iyi niyetli insan sayosı zaten az toplumda öyle insanlarla arkadas olmaya calıs
Bende duz bır insanım ıcımden gelmedı surece sıcak kanlı olamam yaglar yakamam eger sevmiyorsam uzaklaşırım aslında buda yankızkastırıyor insanı suanda cevrem yok hıc uzuluyorum acaba bendemı ole olsam dıye duaunmuyor degılım
Belki de sorun sizdedir evet. Ya normal insan ilişkilerini çok abartıp drama bağlıyorsunuz, ya da insanları karakter özelliklerinizle itiyorsunuzdur. Zira yapmacık olmamak, kendi gibi olmak iten özellikler değil. Yapmacık olmadığı için sevilmemek, şımarık olduğu için sevilmek diye bir şey yok. Bu sizin teselliniz olmuş. Bunu geçin, esas sorunu arayın.