Neden sevinmedi tepkisiz?

Asadova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
12
3
1
31
Meraba 2 gun once hamile oldugumu ogrendim ama esim sevinmedi bence oyle hiss etdim neden isdemiyormu acaba? Ilk defa baba olan biri icin ziplamasi sevinmesi gerekmiyomu

Bu soruyu ona sormadınız mı?
Ne kadar zamandır istiyordunuz?
evliliginiz iyi mi belki sizle ilgili tereddutleri vardir.

Bazi erkekler gosteremez sevincini. Maddiyat vs dusundugu bir seyler varsa korkmustur sorunlulugum artiyor diye.

sizinle ultrasona gittiğinde çocuğun varlığının farkına varıyorlar. benim eşimde ilk öğrendiğinde tepkisizdi. bizim bide tüp bebekti düşün. ne zaman ultrasonda harektlerini gördü kalp atışını duydu sonra hali tavrı değişti. siz hormonal olarak bişeyler hissediyorsunuz ama erkekler baba olduklarını hissetmek için gözle görülür şeyler bekliyo heralde. bence kendinizi üzmeyin ben boşuna üzüldüm çünkü.

sizinle ultrasona gittiğinde çocuğun varlığının farkına varıyorlar. benim eşimde ilk öğrendiğinde tepkisizdi. bizim bide tüp bebekti düşün. ne zaman ultrasonda harektlerini gördü kalp atışını duydu sonra hali tavrı değişti. siz hormonal olarak bişeyler hissediyorsunuz ama erkekler baba olduklarını hissetmek için gözle görülür şeyler bekliyo heralde. bence kendinizi üzmeyin ben boşuna üzüldüm çünkü.
Cok guzel morel verdiniz tesekkurler

Back
X