• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden site bakımdadır yazıyor!!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
ya biri bana açıklayabilir mi neden kullanıcı adımın üzerine tıkladığım an site geçici olarak baımdadır yazıyorr??!!
ya da her hangi bir yere tıklayıncada öyle yazıyor arasıra..ama kullanıcı adıma tıklayınca hiç bir şekilde kendi profilim açılmıyor.nedeenn? herkesde mi var bu sorun bi bende mi?​

Şimdi baktım da bende yazmıyor canım, senin profilini de görebiliyorum ayrıca.:26:

çünkü site bakımdadır:))dün bana da öyle oldu gün boyu giremedim bi türlü,yazdığım cvplar falan da silinmişti.bugün bi sorun yok geçici mrk etme

Dün sitede bakım vardı borularmı ne patlamış :61:

Ben bir değişiklik sezdim sanki. İsminin yanında yazan online olduğunu gösteren minik yeşil kare, küçük yuvarlak bi düğme olmuş.

ya biri bana açıklayabilir mi neden kullanıcı adımın üzerine tıkladığım an site geçici olarak baımdadır yazıyorr??!!
ya da her hangi bir yere tıklayıncada öyle yazıyor arasıra..ama kullanıcı adıma tıklayınca hiç bir şekilde kendi profilim açılmıyor.nedeenn? herkesde mi var bu sorun bi bende mi?​

Biriside bana açıklayabilr mi neden siteyle ilgili sorunlar "Bir Derdim Var" başlığına açılıyor?

Günde onlarca konu yanlış yerde olduğu için açıklamada yazarak ilgili başlığa taşıyorum.

Hala konuların ilgili başlığa açılmasını anlayamadık mı acaba?

Yeni üye bilmiyordur ama siz eski ve sürekli online olan arkadaşlarımız neden bu kurallara uymuyoruz acaba :31:

Sorunuzaysa şöyle cevap verebilirim site bakımdadır :31:

Son düzenleme:
Bakım bitti arkadaşlar:34: Giremediğiniz bölümlerde Ctrl ve R tuşlarına basarak cache i temizleyiniz.

Hala da olmadıysa sorunu Curly ye bildirebilirsiniz..

Biriside bana açıklayabilr mi neden siteyle ilgili sorunlar "Bir Derdim Var" başlığına açılıyor?

Günde onlarca konu yanlış yerde olduğu için açıklamada yazarak ilgili başlığa taşıyorum.

Hala konuların ilgili başlığa açılmasını anlayamadık mı acaba?

Yeni üye bilmiyordur ama siz eski ve sürekli online olan arkadaşlarımız neden bu kurallara uymuyoruz acaba :31:

Sorunuzaysa şöyle cevap verebilirim site bakımdadır :31:

Site ile ilgili sorunlar kısmına mesaj yazamıyorum ben, bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmamaktadır yazıyor. Ctrl R de yaptım ama olmuyor... :44:

evet bu akşam da bana aynısı oldu site içinde geziniyorum ama beğeni bildirisi geliyor ona tıklayınca "site bakımdadır "yazıyor..ve bazen çokk ağır açılıyor yorumlarımız kopyalarıyla çıkıyor..anlamdım ben de...derdim var bölümüne yazılması sanırım burası ç.ok okunan bölümlerden belki o yüzden buraya yazmıştır arkadaş..ama bu da dert sanırım sıkıntı verdiği için :18:

Site içi sorular sorunlar kısmında açılan konular onaylanıyor.

Birde haberdar değilseniz söyleyeyim o bölümdeki konulara mesaj atamıyorduk eskiden şimdi onu da halletmişler.Mesaj atabiliyoruz
Yani ben atabiliyorum :1:

Çok şükür bakım bitti ama site yavaş
Mesajların gitmesini sabırla bekliyorum ki birkaç tane gitmesin
Umarım buna da çözüm bulurlar.

Back
X