- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
Güzellik merkezinde filan mı çalışıyorsun, hiç erkek yok mu? Bakımlıysan illa bir bakan çıkardı gibi geliyor bana. Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilsen yani. Ya da davranışlarınla aşırı mutaassıp bir hava veriyorsun, seninle konuşmaya çekiniyorlar.Ediyorum aslında
Cidden yeter ama,bu ne yaHicbir erkek bakmiyor yada ilgilenmiyor neden boyle?
Ya ben en son sana biran önce erkek bulabilmen icin dua etmistim, demek dua'm tutmamis. Dur bak söz bu aksam daha icten dua edicemHicbir erkek bakmiyor yada ilgilenmiyor neden boyle?
Tabi rainyy ve erkek avını bilmedikleri için bizim yorumlarımızı anlamsız bulup beğenme butonuna basanlar isyanlarda şuanYa ben en son sana biran önce erkek bulabilmen icin dua etmistim, demek dua'm tutmamis. Dur bak söz bu aksam daha icten dua edicem
Yorumlari okurken bizle kafa buldugun icin epey egleniyorsundur, Neyse hep sayende dert okuyacagimiza, arada kafa dagitiyoruz
kadın programlarına baksanıza.ne kadınların peşinde 3 5 adam var.valla konuşmaktan acizler ama adamları sıraya dizmişler.rainny ye talep olmaması imkansız.ya bizimle eğleniyor ya da bir sebebi var bulamamasının.eş zor olabilir ama çıkacak erkek bulmak 2 günlük çabayla olur.Bakımsız olabilir misin acaba? Biraz giyimine, saçına ve makyajına dikkat etsen?
Evet bana da tuhaf geliyor çünkü kör topal her türlü kadına yürüyen erkek var bizim coğrafyada. Bazıları için nefes alması yetiyor. Normal bir genç kızsa eğer rainyy'ye niye yürümesinler.kadın programlarına baksanıza.ne kadınların peşinde 3 5 adam var.valla konuşmaktan acizler ama adamları sıraya dizmişler.rainny ye talep olmaması imkansız.ya bizimle eğleniyor ya da bir sebebi var bulamamasının.eş zor olabilir ama çıkacak erkek bulmak 2 günlük çabayla olur.
kadın programlarına baksanıza.ne kadınların peşinde 3 5 adam var.valla konuşmaktan acizler ama adamları sıraya dizmişler.rainny ye talep olmaması imkansız.ya bizimle eğleniyor ya da bir sebebi var bulamamasının.eş zor olabilir ama çıkacak erkek bulmak 2 günlük çabayla olur.
Cirkin miyim diye dusunmeye basladimNeden ilgilenmediklerini ve bakmadıklarını düşündün mü rainy, düsündüysen eğer daha cok sebebi ne olabilir?
Psikolojin bozuk olduğu için olabilir mi acaba Allah Allah yeni bilgi mi acaba buHicbir erkek bakmiyor yada ilgilenmiyor neden boyle?
26 yaşına kadar çirkin olup olmadığını anlayamadın mıCirkin miyim diye dusunmeye basladim
Nasıl ifade edebilirim tam bilemedim ama burda bir segment mevzusu döndü ya bikaç gün önce, onunla alakalı bence sorun. Rainy kendi segmentinin üstündeki adamların peşinde koşuyorsa onlar da bakmıyordur ona segmenti düşük geldiği içinEvet bana da tuhaf geliyor çünkü kör topal her türlü kadına yürüyen erkek var bizim coğrafyada. Bazıları için nefes alması yetiyor. Normal bir genç kızsa eğer rainyy'ye niye yürümesinler.
Olabilir ama hiç kimse bakmıyor, hiç kimse bir kahve içmeye bile davet etmiyor (instagram'da bile) demişti önceden. Ki internette erkekler profil resmi olmayan kadınlara bile neler neler yazıyor. Belki de yalan söylüyor, yazıyorlardır da bu onları erkek yerine koymuyordur. Değişik bir durum, bilemiyorum gerçektenNasıl ifade edebilirim tam bilemedim ama burda bir segment mevzusu döndü ya bikaç gün önce, onunla alakalı bence sorun. Rainy kendi segmentinin üstündeki adamların peşinde koşuyorsa onlar da bakmıyordur ona segmenti düşük geldiği için
Gideri olsun biraz begeniyim yeterazıcık gizemli olmayı deneerkek gördün mü atlama azıcık merak uyandır . ben senden nefes alsın yeter tarzı görüyorum
Bilmrm bence ortayim26 yaşına kadar çirkin olup olmadığını anlayamadın mıÇirkinse insan bunu bilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?