Neden sizce?

Ediyorum aslında
Güzellik merkezinde filan mı çalışıyorsun, hiç erkek yok mu? Bakımlıysan illa bir bakan çıkardı gibi geliyor bana. Yüzüne bakılmayacak kadar çirkin değilsen yani. Ya da davranışlarınla aşırı mutaassıp bir hava veriyorsun, seninle konuşmaya çekiniyorlar.

Acaba çok mu detaycısın rainny ? Dış görünüme çok mu önem veriyorsun ?
Bu sene bitti sayılır belki seneye olur rainny. Umudunu kaybetme bir gün olacak elbet.

Hicbir erkek bakmiyor yada ilgilenmiyor neden boyle?
Ya ben en son sana biran önce erkek bulabilmen icin dua etmistim, demek dua'm tutmamis. Dur bak söz bu aksam daha icten dua edicem
Yorumlari okurken bizle kafa buldugun icin epey egleniyorsundur, Neyse hep sayende dert okuyacagimiza, arada kafa dagitiyoruz

Tabi rainyy ve erkek avını bilmedikleri için bizim yorumlarımızı anlamsız bulup beğenme butonuna basanlar isyanlarda şuan

Bakımsız olabilir misin acaba? Biraz giyimine, saçına ve makyajına dikkat etsen?
kadın programlarına baksanıza.ne kadınların peşinde 3 5 adam var.valla konuşmaktan acizler ama adamları sıraya dizmişler.rainny ye talep olmaması imkansız.ya bizimle eğleniyor ya da bir sebebi var bulamamasının.eş zor olabilir ama çıkacak erkek bulmak 2 günlük çabayla olur.

Evet bana da tuhaf geliyor çünkü kör topal her türlü kadına yürüyen erkek var bizim coğrafyada. Bazıları için nefes alması yetiyor. Normal bir genç kızsa eğer rainyy'ye niye yürümesinler.

(

Evet bana da tuhaf geliyor çünkü kör topal her türlü kadına yürüyen erkek var bizim coğrafyada. Bazıları için nefes alması yetiyor. Normal bir genç kızsa eğer rainyy'ye niye yürümesinler.
Nasıl ifade edebilirim tam bilemedim ama burda bir segment mevzusu döndü ya bikaç gün önce, onunla alakalı bence sorun. Rainy kendi segmentinin üstündeki adamların peşinde koşuyorsa onlar da bakmıyordur ona segmenti düşük geldiği için

azıcık gizemli olmayı dene erkek gördün mü atlama azıcık merak uyandır . ben senden nefes alsın yeter tarzı görüyorum

Olabilir ama hiç kimse bakmıyor, hiç kimse bir kahve içmeye bile davet etmiyor (instagram'da bile) demişti önceden. Ki internette erkekler profil resmi olmayan kadınlara bile neler neler yazıyor. Belki de yalan söylüyor, yazıyorlardır da bu onları erkek yerine koymuyordur. Değişik bir durum, bilemiyorum gerçekten

Bir de bu yaşına kadar eline erkek eli değmemiş. Ben olsam ben de erkek erkek diye dolaşabilirdim etrafta bu durumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…