Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yanisenden ötürü.
Hayir begenmedim atmışsınRainny ben seni çok merak ediyorum ya bana fotoğraf atar mısın?
Ee kızıyorum böyle konular açmana sana bir şeyler yapalım biraz nasıl giyiniyorsun tarzını öğrenelimHayir begenmedim atmışsın
Ya kapanmakla kocaa bulmanin ne alakaasi var bir sene oluyorYeni mi kapandın isteyerek mi kapandın yoksa koca buluyim diye değil dimi
Allah daim etsin inşallah ne güzel ne bileyim belki yöntem denemişsindir böyle olmadı şöyle de deniyim gibi ee madem sana yardımcı olalım tavsiye verelimYa kapanmakla kocaa bulmanin ne alakaasi var bir sene oluyor
Kaç yaşındasınız :)Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
27 yasindayimKaç yaşındasınız :)
Ya kapanmakla kocaa bulmanin ne alakaasi var bir sene oluyor
Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi?
Yazdığın mesajları bir daha oku.Nolmus
Okuduğunu anlama dersi çok değerliydi kıymetini bilemedik.Yazdığın mesajları bir daha oku.