• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sizce?

Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
Bunun dış görünüşünüzle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Konuştuğunuz konular, vizyonunuz, meşgaleleriniz, bence insanları bayıyor. Aklınız fikriniz sevgili bulmakta. Hiç kendimi nasıl geliştiririm, başka neler yapabilirim yok sizde.

cumhuriyetimizin kurucusu ile ilgili söyledikleriniz hala hafızalarımızda. Bizi bile bayıyorsanız karşı cins neler hissediyordur, düşünün. Sizi incitmek amacıyla söylemiyorum bunları, ama yani artık gözünüzü açın, bi kendinize gelin. Onlarca konunuz var hepsi sevgili bulmakla ilgili. Siz olsanız sizin düşünce/kafa yapınıza sahip biriyle birlikte olmak ister miydiniz? Kendinize açık yüreklilikle cevabını verin bunun.

Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
Bir tane yaşlı amca vardı kulağıni oynaya oynaya "karı istiyen karı istiyem" diyordu. Sen onun kadın versiyonunun hayat sadece bir erkekten ibaret değil. Dışarda kuşlar uçuyor, insanlar yürüyor, yapraklar dökülüyor ...

Başkalarından ne kadar çok beklentiniz varsa o kadar da mutsuz olma ihtimaliniz artar. Beklentilerinizin tutarlı olup olmadığı da önemli. Beklemeyin siz çaba sarf edin mesela. Yani biriyle göz göze gelmenin de size ne faydası olacak onu da anlamadım. Çalışıyor musunuz, çevreniz geniş mi, insanlarla iletişiminiz nasıldır? İnşallah evlenme hevesiyle bütün kriterlerinizi aşağı çekip de olmadık biriyle evlenmezsiniz. Bir de başkalarından ilgi görmenin kapanıp kapanmamanızla ilgisi olsa açılmayı mı düşünürsünüz? Çünkü isteyerek, severek ve bilinçli olarak kapandığınız takdirde bu umrunuzda olmaz. Sırf kapalısınız diye sizinle yakınlık kurmayan kişileri de umursamazsınız. Burada bahsini dahi geçirmezsiniz. O yüzden sordum. Bence önce bir kendinizle barışın, kendinizi sevin, kendi kendinize mutlu olun gerisi gelir inşallah.

Bunun dış görünüşünüzle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Konuştuğunuz konular, vizyonunuz, meşgaleleriniz, bence insanları bayıyor. Aklınız fikriniz sevgili bulmakta. Hiç kendimi nasıl geliştiririm, başka neler yapabilirim yok sizde.

cumhuriyetimizin kurucusu ile ilgili söyledikleriniz hala hafızalarımızda. Bizi bile bayıyorsanız karşı cins neler hissediyordur, düşünün. Sizi incitmek amacıyla söylemiyorum bunları, ama yani artık gözünüzü açın, bi kendinize gelin. Onlarca konunuz var hepsi sevgili bulmakla ilgili. Siz olsanız sizin düşünce/kafa yapınıza sahip biriyle birlikte olmak ister miydiniz? Kendinize açık yüreklilikle cevabını verin bunun.

Yorumlarini gormeyi ozlemisim :KK200:

Back
X