- 23 Ocak 2016
- 34.576
- 50.545
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
Sen böyle sürekli sorup düşündüğün ve kendini sevmediğin için. Belki de bu konuyu beyninden atsan kendini sevsen şöyle biraz sosyalleşsen gayet de tanışacaksın biriyleKizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
Ben suclamiyorum olabilir mi diyorumBu ne yaman çelişki? Hem ilgi çekmemenizi kapalı olmanıza bağlıyorsunuz hemde koca bulmak için kapanmadım diyorsunuz. Kusura bakmayın sorun sizsiniz , gerçekten yürekten dileyerek isteyerek kapanmış olsaydınız böyle bir konunun suçlusu olarak kapanmanızı görmezdiniz!
Bir kac arkadasim varAskolsun rainyy her konunda sana ilgi gostermiyor muyuz. Bir arkadas ortamin var mi? Ne kadar sosyalsin? Evde oturup netten goz goze gelip ilgi beklemeyi birakmalisin.
Benim kapanma sebebim birini bulmak degil zaten kapalilarin daha mi cok pesinde kosuyorlar ne alakasi var.
Allahımmmm sana geliyorum.Benim kapanma sebebim birini bulmak degil zaten kapalilarin daha mi cok pesinde kosuyorlar ne alakasi var.
Yaa oyle miTaze bir gül goncası olarak kalacaksın rainyy
Nerden ögrendin hemen instagramıni pekiBugun biriyle gozgoze geldik instada eklesem sacmami olur sizce
Taniyorum ama konusmuslugum yokNerden ögrendin hemen instagramıni peki
Sizin konulariniza denk geldiğimde içerik genelde ayni oluyor. Neden bilmem çok hassas bir kalbiniz var gibi. Burcunuz nedir merak ettimTaniyorum ama konusmuslugum yok
Evet duygusal biriyim. Burcum balikSizin konulariniza denk geldiğimde içerik genelde ayni oluyor. Neden bilmem çok hassas bir kalbiniz var gibi. Burcunuz nedir merak ettim![]()
Ekle. De ki ya benimsin ya kara toprağınTaniyorum ama konusmuslugum yok
Aklımdan da bu geçiyordu inanınEvet duygusal biriyim. Burcum balik
Seküler kısmet bulamayınca bir de şansınızı muhafazakar kesimde deniyorsunuz bana göre de.Benim kapanma sebebim birini bulmak degil zaten kapalilarin daha mi cok pesinde kosuyorlar ne alakasi var.
Evet o korku var. Pek sosyal degilim belkide ondandir dediğiniz gibiAklımdan da bu geçiyordu inanın. Benim oğlum da balık çünkü. Balıkların en büyük korkusu sevilmeme hissiymiş. Belki çok sosyal değilsinizdir. Yeni insanlar tanımaya çalışın. Dışarı çıkın gezin kütüphaneye gidin. Bir sürü seçenek var.