• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sizce?

Konu açıyorsun hiç bizi de dinlemiyorsun ki sana biraz tarz yapalım değişiklik yapalım ilgi çekersin diyoruz yok dinlemiyorsun

Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba

Askolsun rainyy her konunda sana ilgi gostermiyor muyuz. Bir arkadas ortamin var mi? Ne kadar sosyalsin? Evde oturup netten goz goze gelip ilgi beklemeyi birakmalisin.

Kizlar kimse ilgi göstermiyor kimseyle goz goze bile gelmiyorum ne zamandir. Benden kaynakli mi yoksa kapandim diye mi? Neden acaba
Sen böyle sürekli sorup düşündüğün ve kendini sevmediğin için. Belki de bu konuyu beyninden atsan kendini sevsen şöyle biraz sosyalleşsen gayet de tanışacaksın biriyle

Bu ne yaman çelişki? Hem ilgi çekmemenizi kapalı olmanıza bağlıyorsunuz hemde koca bulmak için kapanmadım diyorsunuz. Kusura bakmayın sorun sizsiniz , gerçekten yürekten dileyerek isteyerek kapanmış olsaydınız böyle bir konunun suçlusu olarak kapanmanızı görmezdiniz!
Ben suclamiyorum olabilir mi diyorum

Evet duygusal biriyim. Burcum balik
Aklımdan da bu geçiyordu inanın 😊. Benim oğlum da balık çünkü. Balıkların en büyük korkusu sevilmeme hissiymiş. Belki çok sosyal değilsinizdir. Yeni insanlar tanımaya çalışın. Dışarı çıkın gezin kütüphaneye gidin. Bir sürü seçenek var.

Benim kapanma sebebim birini bulmak degil zaten kapalilarin daha mi cok pesinde kosuyorlar ne alakasi var.
Seküler kısmet bulamayınca bir de şansınızı muhafazakar kesimde deniyorsunuz bana göre de.
Fakat sorun açık kapalı olmak da değil düz siz kendiniz bulamıyorsunuz sebep kendi içinizde dışınızda değil rainy

Aklımdan da bu geçiyordu inanın 😊. Benim oğlum da balık çünkü. Balıkların en büyük korkusu sevilmeme hissiymiş. Belki çok sosyal değilsinizdir. Yeni insanlar tanımaya çalışın. Dışarı çıkın gezin kütüphaneye gidin. Bir sürü seçenek var.
Evet o korku var. Pek sosyal degilim belkide ondandir dediğiniz gibi

Rainy seni gerçekten merak ediyorum görünüş olarak kendine böylesine takmana gerek var mıydı hep merak edeceğim ..

Back
X