Neden smear istedi???

Cagla12

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
160
11
13
37
Hayırlı ramazanlar herkese..geçen ay adet dişi kanamam oldu.ilac kullanmıştım o ayda..yani tahmini adet bittikten 10gun sonra falan.ilaclari yazan ilk devlette doktora gitiiim.fitilden sonra olmuştu dedim.basta hiç bakmak bile istemedi olabilir dedi normal dedi güldü.bende 10gun oldu deyince muayene etti.vajinal ultrasonsuz.hormonel dedi.yine fitil verdi..(Kanama adet gibi değil sildikce peceteye batan)o ilaçlarda mantar ilacı..onuda karnından ultrasona bakarak yazdıakintimi sordu sadece..var dedim bende..ama öyle kaşıntılı kötü kokulu değildi..mantarı araştırdığımda belirtiler buydu..bu ayda kanama oldu yine normal adetten 10gun sonra gibi..bu sefer biraz daha fazla adet kanamasi tarzında...özele gitiim.doc.dr.a.vajinal ultaronla muayene etti bı de..elle de etti içine soktu karnıma bastırdı...kist miyom yok rahim temiz dedi...duphaston yazdı..3aylik...mevsimsel olabilir dedi...smear da alacaktı ama hafif kan olduğu için o gün almadı..yanlış çıkar dedi..sizce neden smear istediği..

Smear yıllık yapılması gerekn bir şey zaten.

Birşeyden şüphelenmeseler bile smear testini her kadına yaparlar...Senede 1 kere muhakkak yapılır.İçiniz rahat olsun.Ben hatta 6 ayda bir yaptiriyorum

Çok sağol sence bı şey yoktur deme..artık kafayi yicem internette gezinmek ten...psikolojim alt üst.evimle düzgün ilgilenemiyorum haftalardır....

Internetten bakma böyle şeylere tavsiyem bu. Smear rutin taramadir her kadına yapılır.

Çok sağol sence bı şey yoktur deme..artık kafayi yicem internette gezinmek ten...psikolojim alt üst.evimle düzgün ilgilenemiyorum haftalardır....
Ohooo internete bakıyorsan zaten geçmişler olsun...Sivilce yazsan en kötü hastalık çıkar..Ben de düşüyorum o hataya çoğu kez ama doktorlar internetten bakarak kendi kendine tanı koyma olayına çok kızıyorlar.Smear senede bir yapılan kontrol amaçlı bir taramadır...Hiçbir ßikayetniz olmasa bile kontrol amaçlı gitseniz bir jinekoloğa hemen Smear yapalım derler.Bu kadar basit

Yaptığım araştırmalara göresmear kanser öncüsü lezyonlara bakılıyormus ve rahim ağzı kanseri teşhisi içinde.rahim kanseri ise daha farklıymış..o yüzden erken tanı diyorlar ya..zaten ilerlemiş se..sonuç acsus diye yazmıyor..inşallah bende de bı şey cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…