Neden Takip Etmeye Devam Eder

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Bir süredir görüştüğüm biri vardı. Olmadı konuşarak yollarımızı ayırdık bir ad koymadan. Kendisi numaramı sildi. Whatsaapdan belli silindiği resmi vs. görünmüyor. Ancak instagramdan silmedi beni. Silmediği gibi insta story yani hikayelerim kısmından da takip ediyor. Kendisinin profili açık olmasına rağmen ben kendisini takip etmeyi bıraktım.
Neden bir erkek ben seni üzmek istemiyorum. Neyi sevdiğim belli. Senden hoşlanıyorum ancak kızlarla birlikte olmak dışında bir şey hissedemiyorum. Benim yaşadığım hayat belli demesine rağmen o kızı takip etmeye devam eder.

Seninle de beraber olma fırsatını kaybetmemek için.

Böyle diyen erkeğin ne düşündüğünü umursama bile
Neden neden diye sorma dahi kendine
Düşündüğün zamana yazık

ben bi sebebi olduğunu düşünmüyorum tamamen stalker duygusuyla yapıyordur, bence adamı engelle, çünkü böyle hikayene baktığını gördükçe etkilenebilirsin, ona göre hikayeler atmaya başlarsın ya da geçmiş sürekli aklına gelir vs, kendin için engelle yani

Kaba tabir belki ama...
Ya ekmek çıkarsa diye.
Ya da silecek kadar bile hoşlanmamış.

benden ona ekmez çıkmaz artık çnkü dengesizliği yordu beni

Seninle de beraber olma fırsatını kaybetmemek için.

o şansı kaybetti kendisi

senin ona olan hislerinden hoşlanıyordur. klasik egolu erkek. ben yerinde olsam ona bu zevki yaşatmam, heryerden engellerim.
onunla ilgli brşeyler paylaşmıyorum aksine kitap paylaşımları vs yapıyorum yada espirili paylaşımlar

Böyle diyen erkeğin ne düşündüğünü umursama bile
Neden neden diye sorma dahi kendine
Düşündüğün zamana yazık

hep şey der erkekler kadınlar zordur anlaşılmaz diye ama erkekler anlaşılmayan yaratıklar.

e dediklerine ters degil ki takip etmesi. diger kizlar gibi goruyor olabilir seni.

sanmam ona o lakayıtlığı vermedim.

yok canım ona göre paylaşım yapmıyorum yapıp da egosunu havalandıramamam.kitap paylaşımları vs yapıyorum yada espirili paylaşımlar

Tamamen öylesine, sebepsiz

belki de

bu sizi sevdiği anlamına gelmiyor kızları takip edercesine ediyor işte

seviyor demedim zaten.

engellersem beni görmeye dayanamadı der biliyorum çnkü onu

Hayır, senin beni görmene dayanamıyorum dersin.

Asıl siz onun sizi takip etmesini bu kadar detaylı neden araştırdınız İfade edişinize göre tüm yolları kapatarak ayrılmış sizden çünkü .

Umursamiyordur
Takibi birakmayi gereksiz bi trip olarak gormustur.. Dediklerine bakarsak da bu dogrulaniyor..

Boşver ederse etsin, sen bir beklenti içinde olma ama.

beklenti içinde değilim canım ama biliyorum tıpış tıpış dönecek bildiğim domuz çnkü

Hayır, senin beni görmene dayanamıyorum dersin.

umursamamak en etkili silah diye düşünüyorum canım

Asıl siz onun sizi takip etmesini bu kadar detaylı neden araştırdınız İfade edişinize göre tüm yolları kapatarak ayrılmış sizden çünkü .

ilişkmiz yoktu flört dönemindeydik. detaylıca araştırmadım halen takipçilerimin arasında ve paylaşımlarımda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…