- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Neyi sevdiğim belli. Senden hoşlanıyorum ancak kızlarla birlikte olmak dışında bir şey hissedemiyorum.
Seninle de beraber olma fırsatını kaybetmemek için.Bir süredir görüştüğüm biri vardı. Olmadı konuşarak yollarımızı ayırdık bir ad koymadan. Kendisi numaramı sildi. Whatsaapdan belli silindiği resmi vs. görünmüyor. Ancak instagramdan silmedi beni. Silmediği gibi insta story yani hikayelerim kısmından da takip ediyor. Kendisinin profili açık olmasına rağmen ben kendisini takip etmeyi bıraktım.
Neden bir erkek ben seni üzmek istemiyorum. Neyi sevdiğim belli. Senden hoşlanıyorum ancak kızlarla birlikte olmak dışında bir şey hissedemiyorum. Benim yaşadığım hayat belli demesine rağmen o kızı takip etmeye devam eder.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı. Olmadı konuşarak yollarımızı ayırdık bir ad koymadan. Kendisi numaramı sildi. Whatsaapdan belli silindiği resmi vs. görünmüyor. Ancak instagramdan silmedi beni. Silmediği gibi insta story yani hikayelerim kısmından da takip ediyor. Kendisinin profili açık olmasına rağmen ben kendisini takip etmeyi bıraktım.
Neden bir erkek ben seni üzmek istemiyorum. Neyi sevdiğim belli. Senden hoşlanıyorum ancak kızlarla birlikte olmak dışında bir şey hissedemiyorum. Benim yaşadığım hayat belli demesine rağmen o kızı takip etmeye devam eder.
Kaba tabir belki ama...
Ya ekmek çıkarsa diye.
Ya da silecek kadar bile hoşlanmamış.
Seninle de beraber olma fırsatını kaybetmemek için.
onunla ilgli brşeyler paylaşmıyorum aksine kitap paylaşımları vs yapıyorum yada espirili paylaşımlarsenin ona olan hislerinden hoşlanıyordur. klasik egolu erkek. ben yerinde olsam ona bu zevki yaşatmam, heryerden engellerim.
Böyle diyen erkeğin ne düşündüğünü umursama bile
Neden neden diye sorma dahi kendine
Düşündüğün zamana yazık
e dediklerine ters degil ki takip etmesi. diger kizlar gibi goruyor olabilir seni.
ben bi sebebi olduğunu düşünmüyorum tamamen stalker duygusuyla yapıyordur, bence adamı engelle, çünkü böyle hikayene baktığını gördükçe etkilenebilirsin, ona göre hikayeler atmaya başlarsın ya da geçmiş sürekli aklına gelir vs, kendin için engelle yani
Tamamen öylesine, sebepsiz
bu sizi sevdiği anlamına gelmiyor kızları takip edercesine ediyor işte
Engelle
Hayır, senin beni görmene dayanamıyorum dersin.benden ona ekmez çıkmaz artık çnkü dengesizliği yordu beni
o şansı kaybetti kendisi
onunla ilgli brşeyler paylaşmıyorum aksine kitap paylaşımları vs yapıyorum yada espirili paylaşımlar
hep şey der erkekler kadınlar zordur anlaşılmaz diye ama erkekler anlaşılmayan yaratıklar.
sanmam ona o lakayıtlığı vermedim.
yok canım ona göre paylaşım yapmıyorum yapıp da egosunu havalandıramamam.kitap paylaşımları vs yapıyorum yada espirili paylaşımlar
belki de
seviyor demedim zaten.
engellersem beni görmeye dayanamadı der biliyorum çnkü onu
Bir süredir görüştüğüm biri vardı. Olmadı konuşarak yollarımızı ayırdık bir ad koymadan. Kendisi numaramı sildi. Whatsaapdan belli silindiği resmi vs. görünmüyor. Ancak instagramdan silmedi beni. Silmediği gibi insta story yani hikayelerim kısmından da takip ediyor. Kendisinin profili açık olmasına rağmen ben kendisini takip etmeyi bıraktım.
UmursamiyordurBir süredir görüştüğüm biri vardı. Olmadı konuşarak yollarımızı ayırdık bir ad koymadan. Kendisi numaramı sildi. Whatsaapdan belli silindiği resmi vs. görünmüyor. Ancak instagramdan silmedi beni. Silmediği gibi insta story yani hikayelerim kısmından da takip ediyor. Kendisinin profili açık olmasına rağmen ben kendisini takip etmeyi bıraktım.
Boşver ederse etsin, sen bir beklenti içinde olma ama.
Hayır, senin beni görmene dayanamıyorum dersin.
Asıl siz onun sizi takip etmesini bu kadar detaylı neden araştırdınızİfade edişinize göre tüm yolları kapatarak ayrılmış sizden çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?