neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
kızlar merhaba... çok saçma bir şey yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

bir senelik ilişkim, ben 28 o 31 yaşında. geçtiğimiz hafta yıldönümümüzü kutladık çiçekler, çikolatalar, sürprizler. mutluyduk iyiydik. iki hafta sonra da tatile çıkacaktık dört arkadaş.

perşembe akşamı beni aradı, "buluşsak mı özledim" diye. ben de "yarın çıkalım" dedim. eve gitti, ev kalabalıkmış, başka bir ortak arkadaşımızı aradı onunla buluştu. ortak arkadaşımızın adı ali olsun. ali ile buluştular, içki muhabbeti yaptılar. saat 22.00 gibi en son "keşke sen de burada olsaydın aşkım" gibi bir şey yazmıştı. saat 23'de de "ben yatacağım" diye onu aradım açan yok. sonra yine aradım yine açan yok. mesaj attım, duymuyor diye düşündüm; cevap yok yok yok.

ben böyle durumlarda "beni aldatıyor mu"dan ziyade başına bir şey geldi diye düşünürüm. pek sağlıklı bir hayatı yok, panik atak hastalığı var. ortak arkadaşımız ali'ye yazdım whatsapp'tan, mesajlarımı okuyor ama cevap yok.

diyorum ki "sadece o iyi mi bunu yaz, korkuyorum" diyorum. okuyor cevap yok. arıyorum açan yok.

tam anlamıyla delirdim.

gece bir gibi erkek arkadaşım açtı telefonu. bozuk konuşuyor, sarhoş gibi zaten. uyumam lazım benim falan diyor. "bir sorun mu var" diyorum "sonra konuşuruz" diyor.

ertesi güne kadar ne kadar stresteydim inanamazsınız. sonra ertesi sabah aradım ve "konuşmamız gerek" dedi. "seninle artık devam etmek istemiyorum. senin başka biriyle beni aldattığını düşünüyorum. bir erkeğin telefonunda senin fotoğrafını gördüm" dedi. nasıl bir fotoğraf diye sordum çünkü bu güvenlik açısından da beni korkutur. "selfie çekip atmışsın, normal bir fotoğraf ama ben rahatsız oldum, sana artık güvenemem" dedi.

düşündüm düşündüm bir sene sonuçta. her yere fotoğraf atıyoruz, herkese atabilirim de ama atmamıştım. bir kez yanlışlıkla bir erkek arkadaşa fotoğraf atmıştım sevgilim diye karıştırarak, sonrasında da "ya kusura bakma sabah sersemliği sana attık" demiştim. o da "önemli değil canım zaten fotoda bi sorun yok" demişti. bu konuşmayı da whatsapp geçmişinden bulup ona attım, "bak yanlış atmıştım" diye.

cevap vermedi. bir daha da arayıp sormadı. ben en son "ahımı aldınız, kim sana yalan yanlış şeyler söyledi ise umarım çekersiniz bedelini" dedim ve sustum.

kızlar çok koyuyor. suçlanmak çok koyuyor yapmadığım bir şeyle. seviyordum bir de mutluyduk, hani huzurluyduk sorun yoktu. alışmıştık birbirimize.

ona söyledim "bu saatten sonra sen gelip af dilesen de ben affedemem beni iffetsizlikle suçladın" dedim. geleceği yok da gelse de olmayacağını bilmek çok kötü.

günlerdir uyuyamıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. hiç mi güven verememişim bu adama diyorum.

not: bence o buluştuğu ortak arkadaşımız ali bir şeyler söyledi ona. ne olduğunu bilmiyorum ama yalan yanlış bir şeyler olduğuna eminim.

Sana güvenmeyen bir adamla geleceğimiz olmaz zaten. Dinlememiş bile seni. Bırak yürüsün gitsin.

"buluşalım yüzyüze anlat bir sene oldu sonuçta" dedim, "görmek istemiyorum konuşacak gücüm yok vs" dedi. kızlar bu haksız yere hapse atılınca intihar eden askerleri falan çok iyi anlıyorum. suçlanmak çok ağır bir şeymiş. çektiğim şey aşk acısı değil.

Resmen bahane bulmuş. Uzatmaya bile gerek yok. Karşınızdaki adam değmez çünkü.
ya keşke insan gibi bitsin sıkıldım deseydi. zorlamazdım ki. karşındakini suçlayarak gitmek nedir...
zaten dediğim gibi uzatamam artık. ben kabul etsem çevreme ayıp. herkes gördü günlerdir ne halde olduğumu. annem "barışırsan beni sil" dedi. tek sorun şu günleri nasıl atlatacağım...

princesss princesss canım...
Yanlış anlama da sanki adam çok düzgün biri değilmiş gibi geldi bana...
Yanlış alışkanlıkları olan biri izlenimi verdi bana.
Sanki böylesi daha hayırlı olmuş bence...
Bu arada umarım benim arkadaşım olan princesss princesss sindir,pot kırmıyorumdur...

princesss princesss canım...
Yanlış anlama da sanki adam çok düzgün biri değilmiş gibi geldi bana...
Yanlış alışkanlıkları olan biri izlenimi verdi bana.
Sanki böylesi daha hayırlı olmuş bence...
Bu arada umarım benim arkadaşım olan princesss princesss sindir,pot kırmıyorumdur...

aynen oyum :) çok mutlu oluyorum sen yorum yapınca. yani bir senede bir hatasını görmedim, hatta karakteri düzgün diye ağırlıklı yaşadığım bir ilişkiydi. acaba diyorum o mu beni aldattı söyleyemediği için böyle saçma bir yol çizerek ayrıldı... sorular sorular...
ya ilişki bitirirken biraz düzgün olmak lazımmış. bildiğin üç günde yüzüm çöktü.

Kafasında bitirmiş yapacak bir şey yok. Bahane ya da değil demek ki istemiyor. Siz peki o Ali'ye mi atmıştınız bu fotoğrafı yani o nereden bilip de bu olayı ona söyleyecek? ayrıca söyleyecekse önceden söylerdi gösterirdi değil mi? başkasına nasıl yanlışlıkla resim gidebilir ki sürekli görüştüğünüz biri değilse. Her neyse olan olmuş önünüze bakın ama ben olsa yüzleşirdim neymiş o fotoğraf kim dedi göster bakalım diye.

simdi boylelerine guzel bir laf soylenir, lakin ban yememek icin yazamiyorum.

gitsin, kedinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanidir. buna benzer biseyi seneler oncesinde yasamistim, tanisma asamasinda gorustugum kisi bana 'sen nisanlanmak uzereymissin, beni yedekte tutuyormussun' demisti, uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde yalan bilgiyle. saldim cayira 'iyi ben gidip bi kosu nisanlanayim madem' diyerek. aradan iki ay gecmeden yalvar yakar yine kapimda, bunlari ona anlatan hatunun niyeti baskaymista bunun pesindeymiste bu anlayamamista. yuru git, soldan git, kimseleride uzme cocugum diyip salmistim.
boyleleri adam degil canim, cocuk. sal gitsin, bosver. evet eminim koyuyordur canini acitiyodur, ama gecer. sana soru sormadan kararini vermis, sana guvenmemeyi secmis sonucta. umarim geri dondugunde onu kabul etmeyecek kadar guclu olursun.

aynen oyum :) çok mutlu oluyorum sen yorum yapınca. yani bir senede bir hatasını görmedim, hatta karakteri düzgün diye ağırlıklı yaşadığım bir ilişkiydi. acaba diyorum o mu beni aldattı söyleyemediği için böyle saçma bir yol çizerek ayrıldı... sorular sorular...
ya ilişki bitirirken biraz düzgün olmak lazımmış. bildiğin üç günde yüzüm çöktü.
Profil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...:KK68:
Neyse canım benim...
O aldatmış olabilir,tek gecelik bir şey yaşayıp utançtan açıklayamıyor olabilir,sıkılmış olabilir.
Yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş koca koca adamların öyle ergen gibi evde buluşup içip beraber uyumaları çok itici benim gözümde..:63:

ya keşke insan gibi bitsin sıkıldım deseydi. zorlamazdım ki. karşındakini suçlayarak gitmek nedir...
zaten dediğim gibi uzatamam artık. ben kabul etsem çevreme ayıp. herkes gördü günlerdir ne halde olduğumu. annem "barışırsan beni sil" dedi. tek sorun şu günleri nasıl atlatacağım...
Gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Bi yerde görmüştüm. Eski sevgilini nasıl unuttun tarzı bir soruya ''onu s.çarken hayal ediyorum'' gibi bir cevap verilmişti. Enteresan bi fikir. Bi deneyin :KK45:

Güven yoksa diğer şeylerin anlamı olmuyor.
Böyle yargısız infaz yapan insan ilerde de bir şeyden şüphe etse hemen boşanma davası mı açacak?
Onun bunun sözüyle hareket eden birinden kurtulmuşsun.

Bence çok kafanızda ve içinizde büyütmeyin durumu.
Herşeyde bir hayır vardır, inşallah en hayırlısı da budur.

Evet verilen emek, harcanan zaman, beslenen duygular.
Bunlar da önemli.
ama gelecek daha önemli.
Sonrasında hayıflanmaktansa, yol yakınken bu şekilde olması belki en hayırlısı olmuştur.
Öncesinde "keşke sende burada olsaydın aşkım" diyen sonrasında da "olmuyor ayrılıyoruz" demesi zaten tutarsız.
Bir adamın lafı ile mi karar veriyor senin iffetine?
O zaman varsın olmasın hayatında, bu kadar çabuk başkasına inanan insan, ilerde çok büyük sorunlar yaşamanıza sebep olurdu.

Kafasında bitirmiş yapacak bir şey yok. Bahane ya da değil demek ki istemiyor. Siz peki o Ali'ye mi atmıştınız bu fotoğrafı yani o nereden bilip de bu olayı ona söyleyecek? ayrıca söyleyecekse önceden söylerdi gösterirdi değil mi? başkasına nasıl yanlışlıkla resim gidebilir ki sürekli görüştüğünüz biri değilse. Her neyse olan olmuş önünüze bakın ama ben olsa yüzleşirdim neymiş o fotoğraf kim dedi göster bakalım diye.

ya aslında şöyle, bu fotoğrafı attığım kişi benim bir iş arkadaşım yani aktif görüştüğüm biri. ve "günaydın çiko uyandı" notuyla whatsapptan selfie attım. sonra da "ya pardon bi an karıştırdım sana attım, neyseki başkasına atmadım yabancı değilsin" gibi bir şey dedim. tamamen dalgınlık. bir de düşünüyorum da normal atsam bile sıkıntı değil ki. selfie yani bu.

gerçi o fotoğraf işini ispatladım konuşmanın capsini attım erkek arkadaşa, ama takılmadı.

ali ile bağlantısını kuramıyorum belki tamamen uydurdular öyle bir fotoğraf bile yok. çünkü fotoğrafta ne renk giymiştim diye sordum, siyah dedi. ama ben o yanlışlıkla attığım fotoğrafta pembe giymiştim. yani bir şaibe var çözemediğim.. yüzleşmiyor benimle, konuşacak gücüm yok diyor.

Bence çok kafanızda ve içinizde büyütmeyin durumu.
Herşeyde bir hayır vardır, inşallah en hayırlısı da budur.

Evet verilen emek, harcanan zaman, beslenen duygular.
Bunlar da önemli.
ama gelecek daha önemli.
Sonrasında hayıflanmaktansa, yol yakınken bu şekilde olması belki en hayırlısı olmuştur.
Öncesinde "keşke sende burada olsaydın aşkım" diyen sonrasında da "olmuyor ayrılıyoruz" demesi zaten tutarsız.
Bir adamın lafı ile mi karar veriyor senin iffetine?
O zaman varsın olmasın hayatında, bu kadar çabuk başkasına inanan insan, ilerde çok büyük sorunlar yaşamanıza sebep olurdu.

çok teşekkürler peşpeşe okuyacağım bunu. ben gerçekten kafamda çok büyüttüm beynim dolu resmen naptım ben naptım ben diye dolanıyorum. rüyamda bile bunu çözmeye çalışırken buluyorum kendimi. büyütmemek lazım aslında. ilişkiler biter deyip yola bakmak lazım.

Profil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...:KK68:
Neyse canım benim...
O aldatmış olabilir,tek gecelik bir şey yaşayıp utançtan açıklayamıyor olabilir,sıkılmış olabilir.
Yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş koca koca adamların öyle ergen gibi evde buluşup içip beraber uyumaları çok itici benim gözümde..:63:

Laale aslında bana da itici gelen çok şey vardı. olgun biri değildi evet. evlilik fikrinden çok uzaktı. gidiyorduk öyle sürükleniyorduk. biteceğini tahmin ediyordum ama böyle değil.

bir de soru işareti şu var. bu Ali eskiden benim arkadaşımla çıkıyordu yakın bir arkadaşım. ve ben bu yakın arkadaşıma söylemiştim "ya yanlışlıkla herifin birine foto attık bi gün başıma bişi gelecek bu dalgınlığımdan" demiştim. acaba o mu gidip söyledi Ali'ye de bana patladı bu iş.

ya suçlanmasam iyiydi ama insan kendini bilince koymamalı di mi ya. dik duramıyorum resmen.

simdi boylelerine guzel bir laf soylenir, lakin ban yememek icin yazamiyorum.

gitsin, kedinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanidir. buna benzer biseyi seneler oncesinde yasamistim, tanisma asamasinda gorustugum kisi bana 'sen nisanlanmak uzereymissin, beni yedekte tutuyormussun' demisti, uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde yalan bilgiyle. saldim cayira 'iyi ben gidip bi kosu nisanlanayim madem' diyerek. aradan iki ay gecmeden yalvar yakar yine kapimda, bunlari ona anlatan hatunun niyeti baskaymista bunun pesindeymiste bu anlayamamista. yuru git, soldan git, kimseleride uzme cocugum diyip salmistim.
boyleleri adam degil canim, cocuk. sal gitsin, bosver. evet eminim koyuyordur canini acitiyodur, ama gecer. sana soru sormadan kararini vermis, sana guvenmemeyi secmis sonucta. umarim geri dondugunde onu kabul etmeyecek kadar guclu olursun.

bizim başımıza neden geliyor acaba böyle şeyler ya. çok komik tuhaf yani. ama çok şükür biraz dışarıdan bakabiliyorum, zaten doğru kişi olsa bunu yapmazdı diyebiliyorum.

bi de var ya canım, ona karşı o kadar samimiydim ki ben. başıma gelen her şeyi anlatırdım tek arkadaşım gibiydi çünkü. biri bana laf atsa bile anlatırdım.

en basitini söyleyeyim bir gün ben uyurken parmağımı okutarak telefonumun kilidini açıp mesajlarımı okumuştu. en ufak ters bir şey yakalayamamıştı. çünkü yok. çünkü dipdibe olduğum bir sevgilim vardı.

ne saçma ya öyle iş mi olur. ben olsam karşısına dikilir anlatacaksın işin aslını varsa öyle bi foto önüme koyacaksın yok öyle iftira atıp sırtını dönmek. anlat sonra nereye gidiyorsan git umrumda değil derdim. vallahi çok hırslandım adama sabah sabah ne münasebet ya iftira atacak. paralarım yani. sen fazla suskun kalmışsın.

ne saçma ya öyle iş mi olur. ben olsam karşısına dikilir anlatacaksın işin aslını varsa öyle bi foto önüme koyacaksın yok öyle iftira atıp sırtını dönmek. anlat sonra nereye gidiyorsan git umrumda değil derdim. vallahi çok hırslandım adama sabah sabah ne münasebet ya iftira atacak. paralarım yani. sen fazla suskun kalmışsın.

ben şoku atlatamadım ki. bir de zaten gerçek ortaya çıkar diye düşündüm ama çıkmadı :)
evi bana çok uzak, gidersem de bulamam. gelirse onun gelmesi lazım yanıma, o da gelmiyor. bu arada yanlış fotoğraf atma olayı bundan üç dört ay öncesi. yeni bir olay değil yani.

çok teşekkürler peşpeşe okuyacağım bunu. ben gerçekten kafamda çok büyüttüm beynim dolu resmen naptım ben naptım ben diye dolanıyorum. rüyamda bile bunu çözmeye çalışırken buluyorum kendimi. büyütmemek lazım aslında. ilişkiler biter deyip yola bakmak lazım.

Hem öyle hem de bu kadar saçma bir bahane ile ayrılmaz bir insan.
Ortada geçirilen koca bir yıl var ise hele, hadi diyelim seni o kadar tanımadı, yine de insan bir oturup konuşur.
İşin aslını astarını araştırır, karşındakine güvenmedin diyelim, hiç mi soruşturmaz?
Hiç mi karşısındakine söz hakkı tanımaz?
Saygısızlık bu bence.

Yol ver gitsin...
Pişman olur da iş işten geçer.
Ama senin için hayırlı olmuş. :KK39:

Back
X