- Konu Sahibi ÇXIXXGXDEM 33
herşey gerçekten dört dörtlük giderken ona bana böyle bir aşkı yaşattığı için teşekkür ederken nişanlanmamıza sadece 2 ay kalmışken herşeye bu kadar yaklaşmışken onun aşkından eminken ve o benim ne kadar sevdiğimi bildiği halde neden terk etti beni sensiz yaşayamam son aşkımsın sen diyordu bana ailesi gelinim diyordu herkese nişanlım diye tanıtıyordu terk etmeden bi hafta önce bile en yakın arkadaşlarıma bana olan aşkını evlenince nasıl bi evde oturmak istediğimizi anlatmış ve 28 mart sabahı bana olan aşkını tekrar tekrar anlatırken öğlen kavga edecek bi sebep buldu ve ben artık uğraşamıyorum ara verelim dedi ayrılmakmı istiyorsun deyince evet dedi iyi dedim bitti o zaman aramadım sormadım gerçekten ara vermek istemiştir diye ama 3 gün sonra beni gördü ve slm bile vermedi görmemezlikten geldi msj attım iç yakışmadı sana bu kadarmıydı diye hani ara deiştin dedim ve o bana benim hayatımdan komple çıktın yoksun artık dedi daha öncede gitmişti benden ama 3 ay sonra geldi o 3 ay cehennemdi benim için ama daha sonra yine gördü beni yine slm vermeden çekip gitti ve 2 gün önce abisinin düğünü vardı davetliydim ama gitmedim sırf kendi üstüne almasın diye ve kuzeni eğer çiğdem gelirse barışacaklar herşey gelmesine bağlı demiş ama pişman değilim çünkü bu defa bana gelsin istemiyorum pişman olsun ama ben kabul etmiyim çünkü ben ona çok fazla değer verdim ve ayrıca ayrı bi konu onun msn şifresi vardı bende ayrılmadan önce kadınım diye kayıt etmişti ayrıldıktan sonra girdim baktım şifresini değiştirmemiş ve beni hayımdan çıkardım snei olarak kayd etmiş ve herkes pişman olacak diyor seni hala seviyor diyorlar peki beni bu kadar severken neden terk etti beni neden gitti benden geri gelmesin ama pişman olsun hemde çok çünkü o ikimizin hayatını mahfetti senağlama