neden terkedildim?

ÇXIXXGXDEM 33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
19
0
86
İçel Mersin
herşey gerçekten dört dörtlük giderken ona bana böyle bir aşkı yaşattığı için teşekkür ederken nişanlanmamıza sadece 2 ay kalmışken herşeye bu kadar yaklaşmışken onun aşkından eminken ve o benim ne kadar sevdiğimi bildiği halde neden terk etti beni sensiz yaşayamam son aşkımsın sen diyordu bana ailesi gelinim diyordu herkese nişanlım diye tanıtıyordu terk etmeden bi hafta önce bile en yakın arkadaşlarıma bana olan aşkını evlenince nasıl bi evde oturmak istediğimizi anlatmış ve 28 mart sabahı bana olan aşkını tekrar tekrar anlatırken öğlen kavga edecek bi sebep buldu ve ben artık uğraşamıyorum ara verelim dedi ayrılmakmı istiyorsun deyince evet dedi iyi dedim bitti o zaman aramadım sormadım gerçekten ara vermek istemiştir diye ama 3 gün sonra beni gördü ve slm bile vermedi görmemezlikten geldi msj attım iç yakışmadı sana bu kadarmıydı diye hani ara deiştin dedim ve o bana benim hayatımdan komple çıktın yoksun artık dedi daha öncede gitmişti benden ama 3 ay sonra geldi o 3 ay cehennemdi benim için ama daha sonra yine gördü beni yine slm vermeden çekip gitti ve 2 gün önce abisinin düğünü vardı davetliydim ama gitmedim sırf kendi üstüne almasın diye ve kuzeni eğer çiğdem gelirse barışacaklar herşey gelmesine bağlı demiş ama pişman değilim çünkü bu defa bana gelsin istemiyorum pişman olsun ama ben kabul etmiyim çünkü ben ona çok fazla değer verdim ve ayrıca ayrı bi konu onun msn şifresi vardı bende ayrılmadan önce kadınım diye kayıt etmişti ayrıldıktan sonra girdim baktım şifresini değiştirmemiş ve beni hayımdan çıkardım snei olarak kayd etmiş ve herkes pişman olacak diyor seni hala seviyor diyorlar peki beni bu kadar severken neden terk etti beni neden gitti benden geri gelmesin ama pişman olsun hemde çok çünkü o ikimizin hayatını mahfetti senağlama

gercekten cok üzüldüm arkadaşlarında dediği gibi bişiy war ama ne ???
ya uzulme ama büyü falan olma ıhtımalı warmı sence o geldı ılk aklıma benım ben cok korkarım oyle seylerden de
yada cekemeyenler falan düşman falan ???
kac yasında bu arada eski sewgilin ???

acaba evlenmekten korktu mu.ıssız adam trıbı mı bu acaba.sen de uzerıne duşmeyınce pişman oldu dugune gelsın barışalım falan dedı. öncelıkle sana aferım tatlım. sessız sedasız susnuş onurunu ayaklar altına almamışsın. senın bır suçun yok kı giden o, kusen o, barışmak ısteyen o.... once senın kalbını kazanmak ıçın cırpınsın bırak. bu kadar tutarsız bır adamla evlenılmez, burnunu surt barışacaksan da öyle barış derım.

ınsan ayrıldıgı zaman nedenlerını söyler, karşılıklı konuşulur bıter. bu nasıl bır tutum böyle anlamadım?

iyi hissettirir mi bilmiyorum ama düğüne gitsen de gitmesen de o eğerki barışmayı düşündüyse barışmak için her şeyi yapar..
sen gitmeyince iyice bozulur bu sefer başka bir plan yapar..
umarım barışırsınız altındaki sebep ney bilemedim bende, önemli olan barışın mutlu olun çözülsün de bunlar.. sebebi geride kalsın.. bir seferlik hatası olarak görür affedersiniz..

1sene sonra güler geçersin eminim...hiç üzülme kafanı sakın takma olur mu,ah et yeter...öyle güzel buluyolar ki belalarını,bir genç kızın ahını aldıkları zaman...

Konu başlığınız neden terkedildim ?
Bu ilk olmamış ki adam daha öncede bırakıp gitmiş sizi 3 ay sonra geri dönmüş sizde kabul etmişsiniz.
Sizi gördüğünde selam vermeyip görmemezlikten geliyormuş,artık uğraşamıyorum seni komple çıkardım hayatımdan demiş...
Ne bu afra tafra ya ?
Bu davranışları için çok fazla cesaret vermişsiniz ona,ki hala neden terkedildim diye soruyorsunuz.
Sorgulamayı bırakıp kendinize değer vermeye başlayın artık.
Böyle biriyle birde evlenmeyi düşünmüşsünüz.

bana kalırsa ,o bir tartışmada ,küsüp,3 ay kadar konuşmayıp,karşındakine acı çektirmeye çalışan ,onu epey üzdüğünü anladıktan sonra ,barışan çocuklara benziyor...
biraz çocuk kaprisi var onda.. nasılsa beni seviyor,döndüğümde kollarını açıp beni karşılayacak diye düşündüğünden ve sizden emin olduğundan,bunu yapıyor. bu kaprisi. bence, dönerse, ,sizde biraz burnunu sürtün,hemen affetmeyin. eğer bu fikrim doğruysa,siz ,bunu yaparsanız,yani hemen affederseniz,alışın, bu davranışına. hep yapacaktır...

Artık bu saatten sonra hiçbirşeyin sebebini sorgulama.Neden gitti,niçin gitti,ne oldu bunları sorgulamak kendine hesap sormak inan sana hiçbir şey kazandırmayacak zaman kaybından başka.
Zaten artık dönse bile senin için hiçbir anlam ifade etmemeli,dönse ne dönmese ne sana bunları yaşattıktan sonra.
İnna dönse bile en fazla 5 ay sonra olacağı aynı,seven bir insan ama gerçekten seven bir insan üzmeye kıyamaz kaldı ki ayrılmak ne demek.
Sen bu adamın sevgisine inanıyor musun?
Hayat dönme dolap gibidir inan ki eden bulur.
ALLAHINA sığın,onun adaletine inan ve sana tek tavsiyem bol bol dua et.
İçinde huzuru bulacaksın.

Sevgi şaka değildir. Ve gerçekten seven insan karşısındakini bu kadar üzemez.
Hiç arayıp sorma bence. Şu anda da en doğrusunu yapıyorsun. Doğru,... senden emin beyefendi, nazını çekeceğinin de farkında. Bundan sonra O düşünsün.

"Herkes pişman olacak" demiş bu arada. Onda da bişeyler var ama ne? Yakın çevresinden öğrenmen mümkün olabilirmi? Neymiş derdi acep?

cnm belkıde başka birisi vardır.sana söyleyememiştir.
yada başka sıkıntıları vardır uzaklaşmayı dogru bulmuştur.

bana kalırsa ,o bir tartışmada ,küsüp,3 ay kadar konuşmayıp,karşındakine acı çektirmeye çalışan ,onu epey üzdüğünü anladıktan sonra ,barışan çocuklara benziyor...
Biraz çocuk kaprisi var onda.. Nasılsa beni seviyor,döndüğümde kollarını açıp beni karşılayacak diye düşündüğünden ve sizden emin olduğundan,bunu yapıyor. Bu kaprisi. Bence, dönerse, ,sizde biraz burnunu sürtün,hemen affetmeyin. Eğer bu fikrim doğruysa,siz ,bunu yaparsanız,yani hemen affederseniz,alışın, bu davranışına. Hep yapacaktır...

çok doğru sölüo canım ya nefret ediyorum erkeklerden bugün okuduklarımdan çok sinirlerim bosuldu heralde akşama benimkine fena sarıcam :))) tüm hıncımı çıkarcam ondan sonra yarın bende aranıza katıcam heralde yardım edin diee

Düğüne gitmemekle çok ta iyi etmişsin.
Ayrlmışsın ne işin var düğünlerinde,sürünsün..
Gelirse barışırmışız..Yok ya...
Ayağına mı gideceksin barışmak için..

Kızlar... valla kendinizi ağırdan satın..
Onlar yalvaryakar olsunlar,olmuyorlarsa da..
Elveda...Yenisine sağlık....

Ya senin hakkında yanlış bişey duydu ve onlara inanmayı tercih etti yada başka biri var bence... üzgünüm ama başka bişey gelmiyo aklıma:(

bu kadar cıddıyken bırakıp gıtmesıne bır anlam veremedım baska bır sıkıntısı olabılrı mı acaba bır ınsan hem kendıne hem sevdıgıne nıye boyle bır acı yasatırkı

ben de aynı durumdayım canım...biz birbirimize deli gibi aşık bi çifttik...o da herkese beni nişanlım idye tanıştırıyordu,ailesi bana gelinim diyordu,herşey mükemmeldi..sizden tek farkımız aramızda ciddi bişeylerin olmayışıydı...yani söz nişan falan yoktu...ama nooldu,geçen hafta ayın 17sinde herşey bitti...nedeni de(bana çok saçma geliyor bilmiorum)ekonomik durumunun kötü olması..yani pek çok borcu falan war,ailesinden asla para almıyor,bir de bi arkadaşından duyduğuma göre nedeni benim ailemin durumunun iyi,onunkinin kötü olmasıymış...zengin kız,fakir ama gururlu erkek hesabı..aslında yok öyle birşey ya...
çok ağladım,beni bırakma dedim seni de kendimle beraber batıramam dedi..
neyse sonuçta bi şekilde unutuyorsun canım yaa,bak aradan bir hafta geçti,ben iyiyim şu anda,elbette ki çok sewiyoruz birbirimizi hala...ama erkeklerin duygusal yapısı bizden çok çok farklı,bi derdi wardır sana söylemek istemiyordur,ya da benim sewgilim gibi seni ilerde rahat yaşatamayacağını düşünüyordur,erkekler bunları paylaşmazlar...
ama sen sakın arama,biraz bekle bakalım umarım bu 2 çift için herşey çok güzel olur... :)

bence de sakın arama canım. o düşünsün gerçekten sevip sevmediğini ve ona göre karar versin. sen üstüne gittikçe daha da geri çeker kendini. izin verme buna. zamana bırak herşeyi. olmazsa da tek erkek değil nasıl olsa. sen de yoluna bakarsın en azından zamana göre..

Back
X