- Konu Sahibi busecix2017
-
allahın kimi ıslah edeceğine siz karar veremesiniz... siz kimsiniz kiAllah ıslah etdim akıl ve fikir versin
Doğaya aykırı yaşıyorsunuz
Allah iki cins yaratmış ki birbirinden faydalansın diye yoksa sizin fikrinize göre olsaydı dünyada insandan çok başka canlılar olurdu. Hâlbuki dünya insanlar için yaratmıştır rabbim
Hayvanlar agaclar bitkiler cicekler kuslar ?Hâlbuki dünya insanlar için yaratmıştır rabbim
ayy çok komiksiniz yahuHayvanlar agaclar bitkiler cicekler kuslar ?
burdan cevaplarsam üyeliği iptal edebilirlerŞimdi birileri gelip buraya Lut kavmi diye başlayacaklar ama konu bdvden taşınmış hiti düşük olabilir.
Aslında erkek olarakmı dünyaya gelmişsiniz? Sadece meraktan soruyorum
Anladım ne siyim bu konularda bilgim yok ama içinde en ufak doğum kimliğine dair birşey varsa tedavi görmeni umud ediyorum çünkü bu toplum asla kabul etmez farklı kimlikleriburdan cevaplarsam üyeliği iptal edebilirler
yok doğuştan benim istesem de olmuyorAnladım ne siyim bu konularda bilgim yok ama içinde en ufak doğum kimliğine dair birşey varsa tedavi görmeni umud ediyorum çünkü bu toplum asla kabul etmez farklı kimlikleri
Asıl cinsiyeti erkek olduğu için banlanmış olabilir canımSeni niye engellediler bilmiyorum ama merak etme bir suru insan var sizi oldugunuz gibi kabul eden, gerisini takma diyecegim ama issiz kalmaniza, fuhusa suruklenmenize, siddete maruz kalmaniza neden oluyorlar. Ama bil ki yalniz degilsin, onlar varliklariyla biyolijik kadinlarin da hayatlarini cehenneme ceviyorlar.
Asıl cinsiyeti erkek olduğu için banlanmış olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?