Neden Transları LGBT üyelerini tolum kabul etmez? Ne zaman bu şiddete son verilir

Allah ıslah etdim akıl ve fikir versin
Doğaya aykırı yaşıyorsunuz
Allah iki cins yaratmış ki birbirinden faydalansın diye yoksa sizin fikrinize göre olsaydı dünyada insandan çok başka canlılar olurdu. Hâlbuki dünya insanlar için yaratmıştır rabbim

allahın kimi ıslah edeceğine siz karar veremesiniz... siz kimsiniz ki

Şimdi birileri gelip buraya Lut kavmi diye başlayacaklar ama konu bdvden taşınmış hiti düşük olabilir.
Aslında erkek olarakmı dünyaya gelmişsiniz? Sadece meraktan soruyorum

Bizim toplumumuzda artık kadınların bile hayat şartları zor. Her gün kadın cinayetleri, tecavüzler, tacizler, işsizlik, şiddet...sorunlar çok. Siz lgbt diyorsunuz. Toplum çok uzak ve bundan sonra da olumlu yönde değişeceğini sanmıyorum.

Seni niye engellediler bilmiyorum ama merak etme bir suru insan var sizi oldugunuz gibi kabul eden, gerisini takma diyecegim ama issiz kalmaniza, fuhusa suruklenmenize, siddete maruz kalmaniza neden oluyorlar. Ama bil ki yalniz degilsin, onlar varliklariyla biyolijik kadinlarin da hayatlarini cehenneme ceviyorlar.

Asıl cinsiyeti erkek olduğu için banlanmış olabilir canım

Asıl cinsiyeti erkek olduğu için banlanmış olabilir canım

Yurtdisinda sex ayri gender ayri seyler olarak algilaniyor. Sex derken biyolojik bedenden, gender derken cinsel yoneliminde bahsediyorlar. Cinsel yonelimi kadinsa burada olmasina bence bir sakinca yoktu, ama uzucu; erkekler cok acimazsiz bu konuda, kadinlar yumusak olur saniyor insan onlar da klasik ataerkil toplumun kucuk yavru askerleri olmuslar.

onların insani duygularının olduğunu unuttukları için.

küçükken ben de transeksüellere karşı önyargılıydım çünkü birkaç kez sokakta laf yemiştim onlardan korkuyla karışık nefret vardı.

sonra bi gay arkadaşım olduktan sonra bikaç dizi vsde transeksüellerle ilgili izledikten sonra aslında zor olduğunu fark ettim. bir platformdan bir kişiyle konuşmaya başlamıştım normalde erkekti ve kadın cinsiyetine geçmeye karar vermişti bana aşamalarını anlatıyordu memeleri büyüdükçe sakalları azaldıkça saçı uzadıkça seviniyordu. ailesi başta kabul etmedi sanırım fuhuş yapmam gerekicek para kazanmak için dedi şiddetle karşı çıktım destek verdim sonra ailesiyle arası düzeldi de öyle saçma yollara girmedi.

onların insanlığı bitmiyor aslında. bitiriliyor. düşünüyorum, neden bir transeksüel doktor yok, ya da mühendis yok vs. neden bu insanlar sadece fuhuşla para kazanmak zorunda bırakılıyor.

bir gün ayakkabı denerken bir transa denk geldim sordum rahat mı diye o da aynı modeli deniyordu kafa salladı cevap bile veremedi. o kadar üzüldüm ki. o kadar alışmış ki kendisiyle normal bi iletişim kurulmamasına kurulunca sesini bile çıkaramadı ki anlaşılmasın sesinden diye sanırım halbuki ben anlamıştım ama umursamamıştım.

aslında gören gözler için o kadar açık ki herşey. ama bizim gibi geri kafalı bir toplumda kabul etmek çok zor farklılıklara tahammülümüz yok çünkü, alışkın olmadığımız şeye şiddet gösteriyoruz. avustralyanın eurovision 1. şarkıcısını düşünüyorum, bana da çok farklı geliyor, ama anlamaya çalışıyorum. başkasına zararı olmayan bir insanın kendi bedenine yaptığı değişimleri anlamasam da saygı duymak zorundayım. ama bizim toplum için bu geçerli değil. erkekler bile şort giyemiyor bazı şehirlerde. kaldı ki lgbt lileri kabul edecekler... çok zor.

Ben üzülüyorum , insan gibi yaşayamıyorsunuz, doğru düzgün iş bulamıyorsunuz, yanlış işlere sapmak zorunda kalıyorsunuz, aileniz böyle bişeyi kabullenemiyor toplum önyargılı. Sanki siz bunları yaşamak istermisiniz, ama bişeyler elinizde değil ki böyle oluyor. Allah yardım etsin çok zor yaşantınız cok ..
Bizim toplumda kadın olmak zor , boşanmış kadın olmak çok çok zor , trans birey olmak nasıldır kimbilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…