- 11 Haziran 2017
- 13
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi busecix2017
-
seçiyoruz zaten o kouda sorun yok kiBana dusmemis onlari kabul etmemek. Yalniz bisexual iliskileri normal bulmuyorum. Bir tarafi secin yahu.
seçiyoruz zaten o kouda sorun yok ki
teşekkür ederim...yapacak bir şey yok bir gün anlayacaklarBen saygi duyuyorum baskalarina zarar vermeden yasayan herkese saygim var.
Ama burada seni uzerler
her iki cinsiyetten olan insanlara karşı cinsel olarak ilgi duymaBisexual ne demek biliyor musun?
her iki cinsiyetten olan insanlara karşı cinsel olarak ilgi duyma
aslında tüm olay bu anlayışı sergilemek ama nedense bir türlü kimse kabul etmek istemiyor sanki kendilerini doğrudan ilgilendiren bir şey varmış gibi ağuz dolusu küfür ediyorlarBenim için iyi insan olması yeterli neden insanlar hep önyargı ile yaklaşır toplum neden kabul etmez buna nasıl çözüm bulunur bilmiyorum ama kişinin cinsel tercihleri de dahil tüm tercihleri kararları kendini ilgilendirir benim için iyi insan olmak önemli
ama herkes bisexüel değil ki trans kadınlar ve erkekleri düşün yani LGBT farklı eğilimler barındırıyorSecme bunun neresinde.
evet ben mutluyum, elimden geldiği kadar sokağa çıkmamaya, insanlardan uzak durmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaşım dışımda pek kimseyle bir iletişimim yokBu bir tercih meselesi mi? Yoksa cinsiyetin birinin ağır basması mi ? İnan ki anlayamıyorum. Sizin durumunuzda olan ve tanıdığım bir kaç kişi var. Çok kavgacilar. Siz peki durumunuzdan hoşnut musunuz?
toplum dışlıyor, kimse çalıştırmak istemiyor, maddi imkanları iyi olanlar normal hayatlarını yaşıyorlar ama değierleri eninde sonunda fuhuş batağına saplanıyorlar. bu durum sanki bu insanlar bunu fuhuştan para kazanmak için yapıyorlarmış gibi bir algı oluşturuyor halbuki buna mecbur ediliyolarSanırım çoğu fuhuş yaptığı için. Bunun sebebi de iş bulamamaları yine çoğu zaman. Al sana kısır döngü
Şu Keremcan gibi misin ? Varya şu ünlü fenomen Keremcan :) o gayet özgür, istediği gibi yaşıyor. Kimseye zararı yok. Ekranlarda. Sen neden kendini eve hapsediyorsun ki? Ailen biliyor mu bu durumu peki?evet ben mutluyum, elimden geldiği kadar sokağa çıkmamaya, insanlardan uzak durmaya çalışıyorum, bir kaç arkadaşım dışımda pek kimseyle bir iletişimim yok
bilmemelerine imkan yok ama işte tüm iletişimi kestiler, yanlızlığa itildim, durduk yere şiddet gördüm, bir dönem insanlardan nefret ettim, ama şimdi mutluyumŞu Keremcan gibi misin ? Varya şu ünlü fenomen Keremcan :) o gayet özgür, istediği gibi yaşıyor. Kimseye zararı yok. Ekranlarda. Sen neden kendini eve hapsediyorsun ki? Ailen biliyor mu bu durumu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?