Merhabalar arkadaslar
Ben yaklasik yarim senedir istanbulda yasiyorum daha öncesinden almanyada yasiyordum.
Benim buraya geldigimden beri ilgimi ceken bi konu bu. Türkiyede hersey cok pahali!
Tekstil, kozmetik, otomobil.. hadi otomobili anlayabiliyorum trde otomobil üretilmiyor .
Peki ya tekstil?? Nasil oluyorda ayni marka ayni ürün üstelikde etiketinde made in turkey yazan
ürün almanyada daha ucuza satilabiliyor (zannetmeyinki öyle ucuk markalardan bahsediyorum)...
Kozmetik ürünlerine gelince neden bir türk markasinin ürünleri almanyada daha ucuzken türkiyede daha pahali?
Ithal bile degil yani bildigimiz türk kozmetik markalari.
Ben ayni deodaranta türkiyede 8tl verirken neden alman sadece 1 euro ödüyor
parfümlerin cogu neredeyse iki kati
fiyatina satiliyor yazik gercekten cok yazik milletimize..
Birtek sebze meyve ucuz memlekette insallah oda böyle kalir
Allah türk milletinin yardimcisi olsunn...
Ben yaklasik yarim senedir istanbulda yasiyorum daha öncesinden almanyada yasiyordum.
Benim buraya geldigimden beri ilgimi ceken bi konu bu. Türkiyede hersey cok pahali!
Tekstil, kozmetik, otomobil.. hadi otomobili anlayabiliyorum trde otomobil üretilmiyor .
Peki ya tekstil?? Nasil oluyorda ayni marka ayni ürün üstelikde etiketinde made in turkey yazan
ürün almanyada daha ucuza satilabiliyor (zannetmeyinki öyle ucuk markalardan bahsediyorum)...
Kozmetik ürünlerine gelince neden bir türk markasinin ürünleri almanyada daha ucuzken türkiyede daha pahali?
Ithal bile degil yani bildigimiz türk kozmetik markalari.
Ben ayni deodaranta türkiyede 8tl verirken neden alman sadece 1 euro ödüyor

fiyatina satiliyor yazik gercekten cok yazik milletimize..
Birtek sebze meyve ucuz memlekette insallah oda böyle kalir
Allah türk milletinin yardimcisi olsunn...